Борисов с шега и закачка за списъка на Петков: В нашия са Василев и Янев

Така е било и през 1944-45 г. – по списък са изтрепали цвета на нацията, каза лидерът на ГЕРБ
12 фев 2022 14:26, Елка Василева
400
Борисов с шега и закачка за списъка на Петков: В нашия са Василев и Янев
Снимка: архив, БГНЕС

„Младежката ГЕРБ също е изготвила списък, в който на първо място е вицепремиерът и финансов министър Асен Василев, а след него е министърът на отбраната Стефан Янев“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Помолен да коментира изнесения списък с имена, които може да са свързани с неправомерна дейност, посочени от премиера Кирил Петков на срещата му с главния прокурор Иван Гешев, Борисов каза, че ще го направи "ведро, с шега и закачка". Той показа списък, направен от МГЕРБ, ползвайки Гугъл, като на първо място в него бил Асен Василев.

Той определи списъка на Петков за несериозен, защото е събран от „Гугъл“.

Още по темата

Според Борисов с подобни действия Кирил Петков цели да назначи свои хора в прокуратурата. „Ако това е съдебна реформа – да сложиш свои хора в МВР и прокуратурата и накрая да носиш по „Гугъл“, каза Борисов.

„Така е било и през 1944-45 година – по списък са изтрепали цвета на нацията“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов списъка с имена, които премиерът Кирил Петков предаде на прокуратурата.

Зеленият сертификат трябва да отпадне още от днес, защото той не се спазва и няма нужда от неговия "побългарен" вариант. Това каза в отговор на журналистически въпрос лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес се срещна в Сливен с членове и симпатизанти на партията. По думите му зеленият сертификат е изиграл своята роля, въпреки че в Европа и света продължава да има значение за безпрепятственото пътуване.

Той отправи критика към правителството за управлението на пандемията, като посочи високата смъртност и липсата на компенсации за бизнеса.

Борисов разкритикува бюджета, готвен от редовния кабинет. По думите му с това разпределение още преди следващия бюджет през ноември ще бъдат достигнати таваните на дълговете.

„Предупредихме за „Руменрадевата зима“ преди 7-8 месеца – фактът е факт. Ако тези хора продължат да управляват по този начин, ще стигнат таваните на дълговете“, коментира той.

Борисов коментира и съобщението на американското посолство за изтребителите. „Радев беше толкова отчаян. Той обвини мен лично и правителството за самолетите. Ние договор с фирма не сме сключвали, а договор между правителства“, каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
0
 
1
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Много ти е отчаяна мутрата, Боко! Да не би да си гузен за нещо?
323
0
 
2
 
! Отговори
РАДАН преди 2 години
КЪДЕЕ СА ПАРИТЕЕЕЕ КЪДЕ Е МАТА ХАРИ ЗАТВООООООР !
322
0
 
2
 
! Отговори
нели василева преди 2 години
абе тоя още ли не сте го вкарали в затвора абе какво се помотватееЗАТВОООООООООР
321
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Аз промяната,ти случайно да не си от платените протестори,тя е много платена професия.сигурно и кола имаш за 100000лева.
320
2
 
0
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До 351 и кой те е спрял да работиш да имаш платена професия и да си купиш кола за 100000 лв кой ти пречи или сега Киро вече ти даде тези пари или пък юмручето и хората около него или Ленчето Работи бъди отговорен не Лежи и не Вини когото ти падне за твоята безпомощност
319
2
 
6
 
! Отговори
Комунист!!! преди 2 години
Бойко е бодигард на комунистите. Затова дъздаде партия. На всички снимки от едно време е зад гърба на Живков. Аз лично на биво съм го виждал на парадите, каквото искате говорете, на очите си вярвам, на коментари НЕ!!!
318
1
 
2
 
! Отговори
Да бе преди 2 години
Я си провери данните за инфлацията. България е на 11то място чак в Европа по инфлация!!!!!!Справка: Евростат и НСИ
317
4
 
1
 
! Отговори
Професор преди 2 години
Прокуратурата да се самосезира и да привлече на разпит Киро защо е утепал с тояги дядото на Генерал Борисов! Гешев да не спи и да привлече Киро като обвиняем. Генерал Борисов е крачил под радиоактивния дъжд като ученик докато Киро е ял консерви в Канада.
316
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб=мутри начело с ББ-бодигарда на Бай Тошо Живков от едно времеДПС=турци командорени от Доган Пеевески и ЕрдоганГерб+ДПС=кръгът на крадците=гладни бедни и болни Българи
315
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оха гербаджиите и турчетата дпс доста са се изплашили щом толкова платени коментари стешу ПП има. Кръгът на крадците се пропуква. Промяната идваааа!!
314
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРИ ТИЯ ОТ ПОДМЯНАТА ЦЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ- ЗАПЛАТИ ЕВРАЗИЙСКИ- ОТВОРИ KAUFLAND.de И ВИЖ ЦЕНИ НА БАЗОВИ ХРАНИ- НЯКОИ ПО ЕВТИНИ, ДРУГИ ЛЕКО ПО ВИСОКИ- ТАМ МИН ЗАПЛАТА С 25% ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ И ЩЕ МИНЕ 2000 ЕВРО У НАС 710ЛВ АМА ОТ АПРИЛ, ОБАЧЕ ИМАЛО ПРОМЯНА И БИЛО ХУБАВУ КАЗВА КОРНИ И ПРОСТО КИРЕ.
313
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
341- ИНФЛАЦИЯ ПРИ ТИКВАТА ПОД 0%, СЕГА ПРИ ТИЯ ДЕТО НЕ СА ТИКВИ- 7.8%- ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ В ЕВРОПА- СПРАВКА- НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ, ЕВРОСТАТ И ЕВРОПЕЙСКА ЦЕНТРАЛНА БАНКА.
312
3
 
0
 
! Отговори
ралд преди 2 години
Когато предложиха пеевски за шеф на Данс, пеевски и герб бяха врагове, борисов се върна на власт, сега са ортаци, и тоя *** като се върне на власт, пеевски ще командва в Данс!
311
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Ники,май ти си по-голяма карикатура от него,българите малко закъсняха ,трябваше ,още след първия му не пълен мандат,да разберат,че той е по-зле и от бай Тошо,който нямаше и средно образование,но управлява по-добре от него.
310
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТИКВО първо на обрече на простащина,и после на бедност.Това е резултата от твоето управление.
309
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 2 години
Брей ,брей,много защитници има в този сайт на "честния големия антикомунист"който на 18години става член на БКП.
308
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-341 ,грешно си го разбрал,той себе си смята ,за едно от цветята ,на нашата нация,но вече увяхна,нямаме полза от увяхнало цвете.
307
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-339 как кой,та той стотинка не е взел от божков,всичко е спичелил "честно"даже като малък е бягал по банкянските ливади ,с филийка в ръка, намазана със свинска мас,нищо че баща му е бил капитан,по това време.
306
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Така е било и през 1944-45 година по списък са изтрепали цвета на нацията, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов списъка с имена, които премиерът Кирил Петков предаде на прокуратурата."======= ========== ==================значи Пеевски, Маджо, Вълка, Черепа, Таки и другите са цвета на нацията???? Никога вече Тиква премиер!
305
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
До наемам ***, а твоята любима тиква ,тънко ли почна да плаща,изглежда е по свършил парите.