Решетников се сбогува с България: За нищо не съжалявам!

Бившият генерал написа прощално послание във Facebook
11 сеп 2019 15:46, Елка Василева
188
Решетников се сбогува с България: За нищо не съжалявам!
Леонид Решетников. Снимка: Facebook

Бившият генерал от руското разузнаване Леонид Решетников написа прощално послание във Facebook към България и българските си приятели. Вчера от прокуратурата беше съобщено, че на Леонид Решетников е наложена 10-годишна забрана да влиза в страната ни.

Ето текста на Решетников:

„Сбогом, България!

10 години забрана за влизане – това е много, може би няма да доживея. За нищо не съжалявам. Десетилетията, свързани с България, бяха щастливи в живота ми. Прекрасен по същността си народ, невероятна история, великолепна природа, свещеният български език. Който не знае това, е загубил много. В дома ми често звучеше българска реч, български песни, на масата имаше баница и гювеч. Българофили станаха всички от моето голямо семейство: и дъщерите ми, и зетьовете, и внуците – всичките 11 души, не, 10. Малкият Миша още не е българофил. Може и да стане, макар че сега започвам да се съмнявам. Да забраниш влизането в страната на 10 души, които обичат България – никой без мен няма да отиде там – могат единствено враговете на България. Хората с български имена, които правят официални изявления по повод на русофилите и мен, това са само марионетки на истинските господари на днешната българска държава.

Още по темата

Благодаря Ви, скъпи български приятели, за подкрепата, помагайте на Николай Малинов. Той е истински български патриот, ние всичко много го обичаме. Желая на всички Ви добро и сили за възраждането на онази България, която изгубихте.

И аз също“, заключава Решетников.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: FacebookЛеонид Решетников
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 146И ти веднага се обади в полицията нали? ;))
135
4
 
1
 
! Отговори
Решетников преди 4 години
Всъщност Решетников е заклет монархист, затова бива пенсиониран от Кремъл.Ама много е трудно да се провери в нета.
134
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен пък ми разказваха как застрелял един човек и обрал стотина други
133
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за ген. Решетников са ми разказвали много интересна история - как помогнал на едни хора в много трудно положение. Благороден човек, истински мъж!
132
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много добре го е написал! Образован и достоен човек.Нашите слушкат каквото им наредят отвън, сами нищо не решават. Ние сме продадена, заробена държава
131
8
 
0
 
! Отговори
Гошето преди 4 години
...И когато приятелю млади когато другарюси тръгнеш ти от нашия град,си тръгнеш ти от България.Вземи във оня хубав денедна българска роза от мен.Нека тя да ти напомня с ароматния си гласза Балкана, за морето и за всички нас (всички нас).И не забравяй нито ден ти таз българска роза ...и мен.Нека тя да ти напомня с ароматния си глас за Балкана,за морето и за всички нас (за всички нас, всички нас).
130
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иначе пише че всичките му семейни са българофили, но никой нма да стъпи в България без него. Какви българофили, дето заради някаква забрана никога няма да искат да са тук? Не ме разбирайте погрешно, децата на шпионите от рано се учат и те, тъй че най-добре да не идват.
129
5
 
0
 
! Отговори
Българин преди 4 години
-Ей ти, русофил и американофоб ли си?-Не, аз съм русофоб и американофил.-Нищо, и на теб да ти .. майката!Цялата история на България от 1878ма насам се определя от това "коя от великите сили мразим и коя обичаме в момента". Че станахме смешни пред целия свят отдавна е известно, но щом вече сами почваме да си се смеем... Ако американец и руснак водят дебат под прозореца ми, кой повече обича/мрази България и кой ѝ е по-нужен и полезен само ще си затворя прозореца.
128
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 131Колкото повече санкции, толкова повече ще си личи "добронамереността". Но, ако се стигне до по-остри ситуации, тъкмо ще можем да изметем всички руски комунистически паметници накуп. Като едно време минаретата в София по време на гръмотевична буря. За една вечер 21. Хвала на тогавашния кмет на София. Истински българин.
127
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 131България има катастрофален външнотърговски баланс с руския Гулаг бе - 1:100Какви санкции повиче може да ти наложи руския Гулаг бе ?Ще спрът газа ли ? Та нали България плаща кеш на Кремъл за него, което означава, че той е по заинтересован да го спира, защото ще умори един град като Волгоград от глад бе !
126
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мека му глава на Решетников, но лъже, че няма да се занимава с подмолна дейност срещу България !Ченге на КГБ, винаги ченге !
125
11
 
7
 
! Отговори
Was преди 4 години
Никой не те иска в България,руско пиянде! Е, може би само съществата наричащи се русофили/българомразци!
124
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сбогом Рассия. Като измирате от глад ще ви пращаме храна и ако може не замърсявайте с радиация, избивайте се иначе както ви е кеф, че Китай чака тая земя.
123
10
 
15
 
! Отговори
Сата преди 4 години
Славянин съм с черна коса и кафяви очи, много здраве на решетников, само не знам той какъв славянин е с тая мутра. Калмик, татар, ерзянин или мордвин, там вече не мога да им хвана края. А маленкия Миша изобщо да забрави да гледа на Запад.
122
9
 
14
 
! Отговори
Родолюбци преди 4 години
Ако Никола (а не Николай!) Малинов е Български патриот, ние защо не го познаваме?
121
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А семейство Гьончеви кога ще си обере крушите барабар с Корнишоните?
120
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста хора с право се опасяват че опита да спрем руските кражби ще доведе до санкции на Русия срещу народа ни.
119
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съвецкия му заместник сигурно е в България още отдавна, скоро ще научим и неговото име.
118
6
 
8
 
! Отговори
Гост+ преди 4 години
Писано било на българите да преживеят не само Сталинизма, но и Маккартизма. Кога ли пък е имало едновременно ред, законност и демокрация в България?..... Всеки народ си заслужава историята, която си пише,......
117
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повече като него да се сбогуват всеки ден.