Русия призна: Допуска грешки в Украйна

Страната обаче ще продължи да воюва
18 май 2022 22:50, Нели Христова
87
Русия призна: Допуска грешки в Украйна
Снимка: БГНЕС

Русия призна, че среща трудности и дори допуска грешки във военната си кампания в Украйна, но обяви, че ще продължи да воюва, предаде ДПА.

"Въпреки трудностите специалната военна операция ще бъде завършена", каза днес заместник-секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Рашид Нургалиев. Той отбеляза, че това ще стане въпреки западните доставки на оръжия за Украйна.

Целите на Русия, които по думите на Нургалиев включват "демилитаризацията" и "денацификацията" на Украйна, както и защитата на самопровъзгласилите се Донецка и Луганска народна република, ще бъдат постигнати, изрази увереност Нургалиев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
3
 
! Отговори
Morski преди 1 година
До 66 Тезата ти е изключително куха и Русо робска явно! За да прогледнеш си спомни нашето национално-освободително движение и българските герои, които честваме! А ако истината за републиките в РФ боли и не ти е до робо филската душа или пък началниците ви в Кремъл, това само доказва правотата на мнението ми...Между другото това е мнение и на много руснаци... И ако там това е наказуемо и въпреки това се осмеляват да я казват, то тук В БЪЛГАРИЯ НИТО СМЕ ДИКТАТУРА, НИТО ЧАСТ ОТ РФ и няма да бъдем!
63
0
 
5
 
! Отговори
Остап Бендер преди 1 година
Истината не можа да се крие дълго. Ледът се пропуква господа съдебни заседатели.
62
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Морския открито призовава към сепаратизъм на автономни републики от РФ което призоваване само по себе си е престъпление де факто а може би и де юре и то по нашето законодателство.
61
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Предсказанията" които някой русофоби повтарят непрекъснато са фалшификати нарочно пуснати в навечерието на войната. Аз тогава потърсих информация и силно се очудих че има толкова негативни "предсказания" за Русия които никога преди това не е имало и не са срещани. На другия ден ги видях като опорки на сорроските
60
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който се смее последен най хубаво се смее. Който пусува последен най хубаво пусува.
59
1
 
1
 
! Отговори
Morski преди 1 година
. Предния коментар е за номер 74!!!надявам се да си остане този номер!
58
3
 
4
 
! Отговори
Morski преди 1 година
До 75-Не знаех, че в Кремъл са сватбари, а армията на РФ са просто едни опиянени и пияни организатори на фойерверки! Но признавам, че си много прав и Рушия сама настъпи МНОГО ЯКО МОТИКАТА И СЕГА УСЕЩА БОЛКАТА, а от конвулсиите в крака и самоповтарящото се движение на мотиката Рушия ще си пробие главата и ще и изтече и малкото мозък-Да САЩ са най-големият печеливш от "специалната военна операция" в Украйна и излиза, че Путин е най-добрия агент на САЩ в Русия!
57
6
 
5
 
! Отговори
СТОП ВОЙНАТА преди 1 година
Всички сватбарски истрели срещу КИев,ХАрков, и Украйна са с цел МАКСИМАНИ САНКЦИИ СРЕЩУ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ..ЗА този сценарии се знаеше отдавна. ЦЕлта на Американските наркомани водещи терора бе обяввена преди години- Трайно блокиране на отличните търговски връзки между Русия и ЕВропейския съюз///Една от препоръките бе срив на потоците от газ и суровини от Русия..ПАзара за втечнен газ от САЩ ИЗведнъж се ОКОКОРИ>>
56
3
 
6
 
! Отговори
СТОП ВОЙНАТА преди 1 година
НЕ Русия и руския народ водят тази нагла *** военно терористична операция..Водят я подставени на власт в КРЕМЪЛ презобени със спец наркотици , с миркоимпланти,нано скенери,нано роботчета и полупатогенизирани ваксини..Експерти е нужно да прслушат директните видое рпедвания на Мишустин и Владимирчо за да докладват кои наркомани им заповядаха тази *** анти РУСь Анти Украйна терористична акция//Това е първата най *** военно терористична операция след 22 Юни 1941..
55
10
 
10
 
! Отговори
Радон Керанов преди 1 година
Краставици на търкалета! Войната не може да бъде спечелена! Руската армия воюва не само срещу корави и боеспособни украински части, но и срещу лендлийза на САЩ и военното оборудване на НАТО! Безнадеждна война, като войната на Хитлер! Но Хитлер имаше поне боеспособния Вермахт, а Путин и това няма!Руснаците са просто по слаби, с некадърна армия и трябва да се примирят с поражението! И ядрено оръжие не помага! И други го имат!
54
9
 
15
 
! Отговори
Колцов преди 1 година
Грешката не е никак малка -хай-малката цел Путинова е да лиши Украйна от нейния излаз на море,а ако може да откъсне и някое и друго парчета земя подобно на т.н. Луганска и Донецка измислени от него републики,които никой в света все още не е признал и надявам се,никога няма да признае ...Срам и велик позор за Русия и руския народ / защото е съгласен и ръкопляска пУтину за тая неоправдана инвазия ,за убий ствата в Украйна,за разрушенията и унищоженията!/ Вечен позор ! Слава на Украйна!
53
11
 
16
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Рушия призна едностранно самопровъзгласилите се "Донецка НР", "ЛуганскаНР"! ***, очаквайте скоро бумеранга да ви удари силно-самопровъзгласяване на НЕЗАВИСИМИ Татарската република (Волжка България), Чеченска, Дагестан ска, Якутска, Карелска, Ингушетска, Буратска, Кабардино-Балкарска.... Държави и огромна част от света ще ги признае, даже и Поднебесната! 2024- Русия Умре!
52
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
А как вечните врагове в Европа, млатещи се в най-големите касапници от векове, направиха най-богатия съюз? Така че колко ще са вечни врагове, никой не знае всъщност. Нито Путин ще е вечен, нито тези в Украйна. Мисля, че подобно мислене е характерно само за патологичната омраза и от двете страни. Аз съм за това веднага да спират войната, но не мисля, че Путин е единствения виновен и че останалите държави може да трепят другаде и ние да им се радваме. Да се спрат ВСИЧКИ!
51
11
 
12
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
До Митака 69 Митака е най прав.Путин си създаде вечни врагове , нов Афганистан до границата.И така ще бъде вечно.
50
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как не ви мързи толкова рано да пишете,тpoлчета?Долу пак глупости говорят,че нацизма било да смяташ хора,че като говорят твоя език са твои.Не е вярно.Нацизмът има за идеология чистата бяла раса да се опази,за целта се убиват всички различни и винаги води до убийства.А украинците след проведената им пропаганда така или иначе мразеха руснаците и преди войната.Те са руските еничари.
49
6
 
24
 
! Отговори
Митака преди 1 година
Допускате и още как - 40 милиона украинци ще ви мразят до смърт векове наред.След 5-6 години с тези санкции, особено в областта на технологиите, икономиката ви ще бъде още по-назад и хората ви още по-бедни. Допуснахте с тази война да се превърнете в официална диктатура, без независими медии - обществото ви ще деградира още повече. И така нататък и така нататък
48
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ГОЧО Путинисттие са патологични лъжци, всички го разбраха, а такива изказвания са за вътренш употреба за zомбираните руснаци, и петоколонниците шарани у нас.
47
8
 
5
 
! Отговори
Сащ преди 1 година
Христова дай линк с признанието на грешката или това са ала,бала приказки за заплата
46
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
за украйна не е ясно, но в самата русия има над 300 етноса, които са рускоговорящи, и, но не са руснаци. башкири, чучки, якути т.н. в африка пък има 40% англоговорящи държави, ама не са англичани. е, и? точно това е нацизма - да смятъаш някой за 'твой' само защото говорел езика.
45
5
 
19
 
! Отговори
Яница преди 1 година
Виновниците эа касапницата трябва да отговарят пред международен трибунал!!!