От 45 до 600 лева за зимни спортове на Витоша

На 27 декември отварят и нощното каране
Обновена: 23 дек 2021 15:02 | 23 дек 2021 14:58, Ния Христова
10
От 45 до 600 лева за зимни спортове на Витоша
Снимка: БГНЕС
На 24 декември (петък) за всички скиори и сноубордисти ще могат да се насладят на зимните спортове на планина Витоша. На 27 декември ще бъде пуснато и нощното каране, уточни "Монитор".
 
"Приготовленията за зимния сезон не са спирали и през лятото и есента, когато бяха направени доста подобрения по пистите и съоръженията", информират от "Витоша ски".
 
През сезона на Витоша ще работят Кабинков лифт Симеоново, лифтове Лале 1 и 2, влековете Черни връх, Помагалски и Ветровала и учебните плацове до Романски и Меча поляна.
Още по темата
Дневната карта за възрастен от 40 става на 45 лева, а ако планирате повече посещения на планината, най-изгодна излиза сезонната карта, която е с минимално увеличение от 590 на 600 лева за възрастен, 500 за ученици, студенти и пенсионери и 400 лева за дете с включено нощно каране.
 
Предлагат се също сезонна карта за делнични дни, комбинирани семейни пакети и полудневни карти.
 
На 24 декември за втори пореден сезон ще заработи и пистата за шейни, която бе обособена над хижа Алеко по съвместна инициатива на Фондация "София - Европейска столица на спорта" и “Витоша ски”. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
шопо преди 2 години
тамо вирус нема!
7
0
 
2
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 2 години
Елате, елате на х. Алеко да хапнете студена с недоварен боб чорба. Има и шкембе чорба също недоварено....А ако ви се наложи да преспите!? - първо ви оценяват по някакви си техни критерии и после ви пускат да броите стотици хиляди овце мъчейки се да заспите от студ в помещението....А нощно време дървения под така скърца ако някой тръгне нанякъде че може да събуди мечките чак в Рила....Жалко за х.Щастливеца!!!
6
0
 
5
 
! Отговори
Гаро преди 2 години
Лятно дране, зимно дране....все дране! 600лв за възрастен, плюс 400лв. за дете!? В Австрия ми излиза по евтино - много по евтино. Намерили са село без кучета!?
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Витоша си е супер за каране и е на 15 минути път от работа, стига сте се оплаквали. Ако не ви харесва, не ходете. Мен много ме кефи и всяка година си карам. А сега от преди Нова година почва сезона, което е супер.
4
1
 
1
 
! Отговори
дедко преди 2 години
иха... все едно съм в австрия, но без условия, които да оправдават парите, които съм дал. Жестоко, да живее БГ "туризЪма" :)
3
0
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Зимни спортове .... ринене сняг с лопатата пред блока :)))
2
1
 
14
 
! Отговори
вън Цеко от Алеко! преди 2 години
За един счупен лифт 45 лева?!?
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и 5лв не им струват услугите на тия миз ерници