Националният отбор: Скъпи сънародници...

Футболистите и треньорите написаха обръщение към феновете
5 сеп 2010 17:15,
485
Националният отбор: Скъпи сънародници...
Снимка: БФС

Националният отбор по футбол се обърна с декларация към българите. В нея играчите искат подкрепа във втория мач от евроквалификациите - срещу Черна гора във вторник.

Ето и целия текст на обръщението, публикуван на сайта на Българския футболен съюз:

"Скъпи сънародници,

Квалификациите за Евро 2012 започнаха по възможно най-лошия за България начин.

Всички ние страдаме от резултата, с който загубихме на "Уембли". Страдаме не по-малко от вас.

Квалификациите обаче едва сега започват и поражението от Англия само ни амбицира тройно да покажем, че може да играем много по-добре.

Оттук нататък поемаме по път, по който няма да имаме право на повече грешки.

Първото изпитание по този път е във вторник срещу Черна гора на Националния стадион "Васил Левски". Както във всяко изпитание, ще имаме нужда от подкрепа.

Само вие - привържениците на футбола в България, може да ни я дадете. Както сте го правили винаги във важните моменти.

Вярваме, че въпреки целия негативизъм и ужасните критики, които се изсипват върху нас, точно вие - истинските фенове на България и българския футбол, ще застанете зад нас и ще ни дадете положителна емоция, с чиято помощ във вторник вечер да победим.

Във футбола има победи и загуби. Надяваме се да бъдете с нас и да ни помагате и в двете.

Футболистите и треньорите от националния отбор на България"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


485
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
388
1
 
8
 
! Отговори
Чико преди 13 години
Фен означава фанатик, а никой нормален човек не е фанатик, и освен това да си "фен" на България и на бг футбол са две различни и несъвместими неща! Футболистите ни са разглезени лигльовци, на които не им пука за България! Тогава защо очакват на някой да му пука за тях?
387
1
 
19
 
! Отговори
кожодера преди 13 години
Скъпи играчи, вие сте *** и чалгари и плюя на вас!
386
1
 
5
 
! Отговори
за това страдат преди 13 години
Президентът на БФС отказва да даде извънредни пари при равенство или победа над Англия на УемблиПреговорите между БФС и националите за премиите, които те ще получат при класиране на европейските финали в Полша и Украйна, не са дали очаквания резултат. Снощи президентът на БФС Борислав Михайлов е имал продължителен разговор в Лондон с капитана Стилиян Петров и другия от асовете на отбора Мартин Петров. Двете страни обаче не са стигнали до крайно решение и разговорите са били отложени за понеделник вечерта, когато ще продължат на софийска земя.Според непотвърдена информация футболистите са поискали обичайните 2,2 милиона евро, които ще си поделят при класиране. Този път Боби не се е съгласил, а е настоял за намаляване на сумата. Отделно играчите са пожелали да получат извънредни премии при победа над Англия в Лондон тази вечер, но и това им предложение е било отхвърлено.Все пак националите се надяват, че Борислав Михайлов ще промени решението си, ако довечера те сторят чудото и измъкнат поне точка от сочения за пълен фаворит английски отбор
385
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тъпо ЧОРБЕ ! Първите двама все още крепят ЦУЦА да я има !
384
4
 
0
 
! Отговори
Съмнител преди 13 години
Искаш да кажеш че Мъри е гушнал тлъста необлагаема комисионна за да паднат от Англия ? А къде е комисията Кушлев ?
383
3
 
13
 
! Отговори
холандец 15 преди 13 години
абе това е наглост! След тази великолепна публика, която отиде дори на УЕМБЛИ, за да ги подкрепи,а те се *** така не заслужават никаква публика и подкрепа. Един отбор (най-вече националния) трябва да си заслужи публиката! В момента само и единствено ****А подкрепа заслужават!!! Публиката не е даденост...но българина е добър и се раздава безплатно за тоя и оня...
382
2
 
4
 
! Отговори
BOKLUCI... преди 13 години
...PO-DOBRE DARETE PARITE KOITO VZEMATE ZA POVIKVANE(1200euro) NA NIAKOI DOM ZA SIRACI,ZA6TOTO NE GI ZASLUJAVATE !KOLKOTO DO MOLBATA VI DA VI PODKREPIA .....6TE OTKAJA KATEGORI4NO ,A I PO-DOBRE 6TE SI PREKARAM S VADICA V RAKA ...300 PATI PO-DOBRE OT KOLKOTO DA VI GLEDAM GELSKITE PRI4ESKI,TAKA E BOKLUCI VIE SI GO NAPRAVIHTE,HAIDE DUHAITE SUPATA I DA VI E SLADKO:)))
381
4
 
6
 
! Отговори
vlady преди 13 години
Браво на нашите момчета - възприели са идеите на Щайниц и ги прилагат във футбола - "Атакувай само когато положението на терена е узряло за това". Търпеливо изчакват положението да узрее за атака и маневрират прецизно по терена ходом, играят солиден маневрено-позиционен футбол със здрава стратегическа основа. Дано отрицателното влияние на публиката да е минимално утре.
380
2
 
7
 
! Отговори
Само, че... преди 13 години
за България се играе, не се виси като турист, набарал ВИП билети!!! То това се учи на стадиона - не в кръчмата!!!
379
4
 
4
 
! Отговори
жена преди 13 години
Според мен всичко и тези резултати са някакъв вид бизнес, както с политиката, и има някакви договорки срещу определени пари ..
378
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да им сложат на мача с Черна гора една огромна видеостена и да им пуснат концерта на AC-DC,Rammstein или Metallica,за да видят какво е пълен стадион и какво са истински фенове-а те да се мъчат пред празни трибуни
377
10
 
5
 
! Отговори
Fan преди 13 години
Като чета коментарите и се чудя наистина ли толкова се мразим и обичаме да се надсмиваме над собствените си нещастия? Наистина футболния ни отбор е много слаб и е далеч от това което беше през 1994. Но ще стане ли по-силен ако само ги плюем и обиждаме? Това са им възможностите - това показват. Ако във вторник на трибуните няма никаква публика по-добре ли ще се представят? Наистина имат нужда от подкрепа - силен или слаб това е НАШИЯТ национален отбор!
376
2
 
3
 
! Отговори
fen преди 13 години
bih do6al no samo ako mi platite ina4e,za6to da idvam da se sramuvam 4e ste nekadarnici,bezdarnici,obiknoveni ritnitopkovci ot mahalata 6te saberem po sarcati mom4eta..........
375
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Скъпи мърльовци,вземете да се застреляте. Разбирам да загубите от Англия, не е срамота, ама пък с толкова... Хайде, стига сте хленчили, а покажете нещо, заради което може да ви се прости.
374
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Подкрепа , единствено след 5 последователни победи , дотогава , ще бутате топката на празен стадион , а и се радвайте, че не ритате за Северна Корея , иначе в мините на Бобов дол..... айде марш!
373
11
 
4
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Не съм голям запалянко и може би затова не се чувствам толкова афектиран от ситуацията. Макар и играта на отбора ни да не си заслужаваше загубените 90 мин от животите ни, реакцията на момчетата след това спечели уважението ми.Аз ще да отида на стадиона да ги подкрепя - българи юнаци!
372
4
 
2
 
! Отговори
Смехурко преди 13 години
Е амбицирани са наш,те момчета след загубата ... въпроса е дали могат нещо повече ? Имам впредвид дали могат да играят по-добре футбол ?
371
3
 
31
 
! Отговори
Док преди 13 години
ЦЯЛ ЖИВОТ РАБОТЯ И НОСЯ ВИСОКА ОТГОВОРНОСТ ЗА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ЗА ТОВА ПОЛУЧАВАМ 550 ЛВ А ТЕЗИ ИЗПЕДЕРАСЕНИ МЪРЛЪОВЦИ ПО ТОЛКОВА ХВЪРЛЯТ ВСЯКА ВЕЧЕР В ДОЛНИТЕ ЧАЛГА ЗАВЕДЕНИЯ
370
2
 
10
 
! Отговори
минувач преди 13 години
Да се смееш ли, да плачеш ли?
369
3
 
22
 
! Отговори
гого преди 13 години
ЗА БЪЛГАРИЯ СЕ ИГРАЕ СЪС СЪРЦЕ А НЕ ЗА ПАРИ