Паралелният конгрес освободи Борислав Михайлов като шеф на БФС

"За" гласуваха 75 от делегатите в НДК
18 мар 2022 16:05, Красимир Ангелов
24
Паралелният конгрес освободи Борислав Михайлов като шеф на БФС
Снимка: Lap.bg

Паралелният конгрес, който бе организиран от Димитър Бербатов и неговият екип след като ръководството на БФС отмени трябващият да се проведе днес редовен конкрес, освободи от длъжност президента на централата Борислав Михайлов, както и членовете на двата Изпълкома - този избран на 12 октомври, и този избран преди 4 години.

"За" гласуваха 75 от делегатите в зала 3 на НДК.

По точки от 2 до 5 - "Отчет на ИК за срока на мандата", "Програма БФС за развитието на футбола 2022-26", "Приемане на членове на БФС", "Изключване на членове на БФС", не бяха взети решения, тъй като нямаше предложения и отчет от БФС.

По точка 6 се направиха няколко промени в устава на БФС. Една от промените е Изпълкомът да е от 9, а не от 15 човека. Също така президентът на БФС няма да може да бъде избиран за повече от 3 мандата, които обаче ще влязат в сила от следващия конгрес на БФС.

По точка 7 бе гласувано да не се взема решение по приемане на бюджет поради липса на предложение от страна на БФС.

Всичко за паралелния конгрес на БФС четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пълна пародия е тая държава,всеки клоун си има цирк !!!
20
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Патриарх Бербо. Пълен клоун.
19
0
 
5
 
! Отговори
5-ко преди 2 години
А Камен Костадинов кога ще бъде закопчан?! Бившият депутат от ДПС е най корумпираната фигура, замесена в стотици измами и злоупотреби с държавни пари! Той е лицето на политическата мафия в България!
18
3
 
15
 
! Отговори
еее преди 2 години
След като има две ЦСКА, защо да няма и две БФС? Скоро очаквам да решат и един мач да се играе с две топки. Единият отбор с едната, другият - с другата, пък накрая кой колкото вкарал :)
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да правят БФС 2. Както имаше два синода. Стига са се джафкали. България е голяма, място за две БФС-та има.
16
4
 
11
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Няма изключения....колкото беше добър като вратар,толкова не беше добър като шеф !Самосилните на деня могат да кажат...аз бях до тук. Мисля че това издава човека, а той не може да севиди от страни. Мария Петрова защо не му каже две думички и да го вразуми.Нея всички я обожават, а него точно обратно, явно всеки си има аура !
15
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да пожелаем здраве и успехи на Бербатов.
14
4
 
5
 
! Отговори
До брат вурст преди 2 години
И две цска
13
6
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
И във футбола трябва да се чисти, но ми е странно, че футболните фенове, за които се смята, че са безмозъчни, разбират това, а хора с претенции за интелигентност, не разбират какво е ставало в държавата ни, дано не продължава да става. За ареста на Бойко много, хиляди хора се зарадваха, което е добре, но имам странното усещане, че ако арестуват Боби Михайлов, биха били много повече. Прочетох плювни по Рашков, Кирил Петков и Слави. Престъпник, бивша мутра ограби бедна държава; грабят и футбола.
12
5
 
25
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
ОК, аз днес с 20 човека си направих ново Народно Събрание. Избраха ме за министър-председател. Чао Кирчо!
11
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Перуката е като един Бойко за кокала и дупе дава.
10
35
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
А бре тоя Бербатов не е ли твърде млад че да се бори за ръководна длъжност . Все си мисля че би трябвало да мине през тренъорска дейност . Ръководител и така нататъка . И като почне 60 да стане шеф .
9
4
 
23
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Ти *** помниш по малко от маймуните по 2 минути. Кога Бербатов е дезертирал от национала или Лечков , Венци Свинята го обявиха него Стилян и Мартин за стари и трябвало други като Малката Перука , Ивелин Попов да играят. Е играха но нищо не постигнаха. Последната паметна победа на националите е тази срещу Хърватия тук с 2 гола на Бербатов нищо че беше контузен и пак бе най добрия.
8
2
 
22
 
! Отговори
Смях преди 2 години
Страхотно! Който присъствал - присъствал. Който гласувал - гласувал :) Завабно ще ми е сега като се почнат едни обяснения и съдебни дела кое решение било законно, кое ръководство било истинското...
7
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още един Кирчо , но във футбола.
6
10
 
7
 
! Отговори
Али Ръза преди 2 години
мама така ли нареди на бербата?
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво се случва въобще в държавата. Делиме и футбола. И сега два футболни съюза или как?А в закона място за два национално представени няма място. А членството в европейските и световни структури. За смях ни направиха.
4
19
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
Бербатов отказаваше години наред да играе за националният отбор а сега се бори яростно за кокала
3
12
 
16
 
! Отговори
Венелин преди 2 години
Смешници. Сега ше си организират ли и паралелно първенство??
2
6
 
23
 
! Отговори
Армеец преди 2 години
Вън гробокопачите на БГ футбола Перукан, Плешо и Емо *** подпомагани от Венци Свинята, Наско ***, Иван Василев Бозата и Киро мафиота. Съд до дупка за тези ***. Всички по света знаят кои са Бербатов, Стилян и Мартин а не алкохолика Перукан.Никакво отстъпване от Бербатов ако трябва обрязаните няма да видят Европа повече никога.