Калейн взе титлата в многобоя, Николова остана с бронз

Утре е финалът на отделните уреди
9 апр 2022 17:50, Анисия Иванова
24
Калейн взе титлата в многобоя, Николова остана с бронз
Снимка: БГНЕС

Боряна Калейн спечели титлата, а Стилияна Николова завоюва бронзов медал в многобоя при жените на Световната купа по художествена гимнастика в "Арена Армеец" в София.

Калейн изигра стабилно композицията си с лента и получи 31.350 точки. На бухалки националката също се представи отлично и беше оценена с 31.850 точки. Тя събра сбор от 127.300 точки, след като вчера има 32.950 на обръч и 31.150 на топка, съобщи БНР.

Стилияна Николова също се представи силно на лента и на бухалки и получи съответно 32.100 и 32.050 точки. Така тя ще играе на три от четирите финала (без топка).

Николова е със сбор от 123.800 точки, след като вчера беше оценена с 32.000 на обръч и 27.650 точки.

Сребърното отличие в многобоя завоюва италианката София Рафаели със 124.550 точки (31.300 на обръч, 30.750 на топка, 32.150 на бухалки и 30.350 на лента).

В утрешния ден Калейн ще се бори за медали и в четирите финала на отделните уреди, докато Николова ще се опита да стигне до отличие в тези на бухалки, обръч и лента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гърция, Франция, Испания, България, Япония, Германия. Къде са най-силните отбори в света? Нали политиката няма място в спорта....
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен огромните пари за реклама, подготовка и разходи по турнира, разходите за отбора и малката публика, да попитам кой го гледа този спорт и заслужават ли си милионите хвърлени, за да стимулираме този маскарад?
14
7
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 2 години
Браво момиченца! Браво!.... Подскачяйте към мен - Вселенският Елен!....Качете ми се на Рогата и хайде ...в Гората.... Там ще влезем в Пещерата и ще сърбаме Чорбата... А след Чорбата ще се бъзикаме в Реката... И ще чакаме Слънчев Лъч да влезе сутрин Рано, Рано в Пещерата и ще отидеме да се къпиме в Реката... в Реката дето влиза със Слънчев Лъч и опложда там в Родопите в Пещерата ..... Нали знаете мои момиченца, че Коритото на Реката управлява Потока в Планината!.... Ееееаааа!
13
6
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Много ме кефят русоробите. Българи по паспорт, но мразят всичко българско и злобеят на победите. Дребни душици живеещи в олющена панелка и си мечтаят без работа, усилие и учене да постигнат нещо в живота. Мислят се за уникални и всички други са им виновни за неуспехите. Преди ги съжалявах заради нещастната им съдба да са родени травестити и да не могат да разберат българи ли са или ***.
12
12
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Тия световни купи по Худ гимнастика са като световната купа по американски футбол. Никой друг не го играе тоя спорт. Сега и руснаците като са вън от спорта съвсем на Раева диамантите ще си печелят медали до nocupaне
11
3
 
9
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
И твоята не е лесна. Да си неграмотна и да даваш мнение. Хахахахаха
10
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко че ги няма фашистките на Путин с техните фашистки съдийки за да гледаме едно нагласено състезание... А сега какво? Без фашистките съдийки всеки може да стане на първо място...
9
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Публиковайте според какъв правилник в който и да е спорт състезателите бива диквалифицирани пореди национална или държавна оринадлежност. Къде е тази расистко-фашистка разпоредба? Или женорята от елита на федерациите се насир.....ат ит страх да не бъдат лично санкционирани от Щатите, да не им запорират авоари и т. н. >
8
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако гражданите на Русия имат достойнство ще излязат всички да протестират срещу войната в Украйна... Ама явно нямат достойнство.
7
5
 
12
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
И тук платените злобари да обидят да наругаят ХОРА злобата омразата не ви води по добър път Поздравления за момичетата Работят печелят Поздравления
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако и съвецките съдийки са ги махнали, а най-вероятно са ги махнали, то няма кой да мъти водата на другите отбори.
5
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От отсъствието на три от най-елитните отбори спортът само губи, събира единствено позор. Не състезателките са виновни. Дали в устава на федерациите въобще се допуска такъв тип осакатяване? Или беззаконито става норма в :демократичния либерален свят'?
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом не е рускиня не очаквайте някой от троловете да я хвали.
3
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако българските състезателки имат достойнство, ще излязат с инициатива за включването в състезанията на всички отбори с нужната класа. Би било единственото спортсменко поведение, феър плей на новобългарски.
2
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво, Щеше да съвсем хубаво, ако имаше честно състезание, а не дискриминационно спрямо някои отбори. Вярвам, че и на Калейн и е ясно, че титлата и не е с истинска стойност. Не по нейна вина. Щатите водиха толкова войни, откак се помня, избиха стотици хиляди хора, отровиха земите им за десетилетия напред. спортистите им не само продължаваха да участват в състезания, ами и бяха привилигировани за допинг.
1
14
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Калейн е еврейка и ако печели титли е тъкмо защото евреи са и съдиите. Бащата на Калейн е евреин,а майката българка. "Калейн" идва от "Кало,Кале,Кала", сиреч"хубав,хубаво,хубава". Иде реч за еврео-сефардо-греко-цurancja дума. Друг път за това дали гръкът Калоян е бил Български Цар. Владетел над Българите е бил,,но не и Кан. Колко много ще узнаете,Българи!

Спонсорирани публикации