Роми запалиха пожар, не им давали да крадат?

Пластмасови отпадъци горяха в пловдивски цех
Обновена: 29 авг 2012 19:52 | 29 авг 2012 19:30,
185
Роми запалиха пожар, не им давали да крадат?
Горели са пластмасови отпадъци. Снимка: Dnes.bg

Голям пожар обгази част от Пловдив. Пламъците са запалени умишлено в двора на цех за вани и джакузита. За броени минути огънят обхваща няколко тона пластмасови отпадъци.

„Първо едни големи сажди се появиха, после изтичах да видя какво става и се обадих на 112”, обясни пред Dnes.bg Атанас Чешнигиров, който е очевидец на инцидента.

Той разказва, че на това място преди време се ремонтирали тежкотоварни машини и в земята са закопани вериги на трактори.

По тази причина роми от близката махала редовно копаели за желязо около обекта и крадели от пластмасата. На ден печелили по 150 лева. Охраната на цеха обаче ги гонела и те решили да си отмъстят.

„Те крадат желязо и пластмаса, сигнализираме на полицията, но нищо не става”, оплака се собственикът на цеха Атанас Азмарудас.

Близо два часа пожарникарите се бореха с огненаната стихия. Старата техника на пожарникарите и ниското налягане на водата в района забави гасенето на пожара.

„Замерихме въздуха и установихме, че няма превишено съдържание на опасни вещества и те са в допустимите норми”, съобщи пред Dnes.bg инспектор Васил Димитров от пловдивската пожарна. На място имаше и екип на „Гражданска защита”.

Пожар в двора на този цех се случва за трети път.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: пловдивромипожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
7
 
! Отговори
До Уорлик и другите преди 11 години
Имам само един въпрос. Ако във вашите държави някой си позволи да бие полицай докато изпълнява служебните си задължения какво ще му се случи? И защо, по дяволите, да не може и тук да приложим същите закони към ***?
134
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, наглост безподобра! Сега остава да променят закона и да запишат, че *** има право да краде, да убива, да продава чаветата си за органи и за булки, да спи с малолетни... Тия дето много ги защитават и говорят за интеграция май са виждали *** само на картинка! Я да дойдат да поживеят до някое гето, пък да видим тогава дали ще говорят за интеграция и права за *** (ох, извинявам се на маймуните!).
133
0
 
5
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
*** работа! И после онзи френски ****ал пита "Що не правим усилия да ги интегрираме?" Еми ето затова!
132
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало, *** са над закона!Какво казва конституцията, а еврейски мекерета?
131
0
 
3
 
! Отговори
SELO преди 11 години
AMI DA KATO GI E STRAH POLIZATE . BOJE PAZI NI.SRAMMMM,ZA POLIZIATA.KAKVOTO E UPRAVLENIETO TAKAVA E I POLIZIATA.NE MOGAT DA PAZAT PET MANGALA.HAHAHA.GARMISH GI I TOVA E .TAKAV E ZAKONA.A ZEZKO SE HVALIIII.
130
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
не ни закачайте защото ще ви провалим на изборите, и кебапчета да ни давате пак няма да гласуваме за герб ако ни закачате
129
1
 
14
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
За два дни - 4-*** пребити полицаи и запален цех от все по-наглите римляни! А кой знае колко още мизерии са направили. Следващия път пак гласувайте под стррой и се надявайте някой измислен герой като Супер Б да ви оправи! РОБИ! Ей за това е имало 5 века робство.
128
0
 
35
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Е нека сега някой да ми каже, че България не е държава на ***! За тях няма закони те имат само права, а къде е сега БХК и други подобни организации да защитят правата на БЪЛГАРИТЕ? Дали има в света друга държава с подобни правила норми и закони???
127
6
 
8
 
! Отговори
:)))) преди 11 години
Миналата седмица г-н Катев торпилира двама *** пияни и с крадена кола - всички оревахте форума, сега всички говорите за смърт на *** и прочие. Вие знаете ли какво искате, форумни шизофреници?
126
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА ги кастрират като уличните кучета, от кучето поне полза може и да има някаква от *** никаква
125
0
 
38
 
! Отговори
проста логика преди 11 години
С нарастване на % *** ще нараства социалната тежест и престъпността. Ще се стигне до точка на нетърпимост или сиреч открити сблъсаци по оста ***-нецигани, което неминуемо ще прерасне във война. Това е жестоката истина. Герб 3 години бездейства по *** въпрос, така както и всички правителства досега. От никъде не чакайте помощ, да емигрираш също не е много добър вариант - Запада се напълни с *** от цял свят, ние поне си имаме само ***. Хора - въоръжавайте се, кой с каквото може
124
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Роми нападнаха и биха полицаи заради микробус с дърва, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Враца. Инцидентът е станал снощи в Бяла Слатина.Около 20:40 ч. трима полицейски служители са изпратени да проверят сигнал за незаконна сеч. В местността Янчов геран", в землището на с.Враняк, полицаите открили микробус Мерцедес", натоварен с около 4 кубика дърва.Служителите транспортирали микробуса и дървата до стопанския двор на кооперация в с.Враняк. Само няколко минути по-късно около 30 роми влезли в двора и започнали саморазправа с полицаите, след което си взели микробуса и си тръгнали. Един от полицаите е ранен, настанен е в болницата в Бяла Слатина. Тази сутрин са задържани 4-*** от участвалите в нападението. Микробусът е открит на улица в квартал в Бяла Слатина, в който живеят нападателите. Установяват се и други участници в нападението.Това не е първо нападение на роми от Бяла Слатина срещу полицаи. Преди време в града беше изпратена дори жандармерия, за да пази имущество на затворен завод.
123
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Пожар в двора на този цех се случва за трети път."До кога ще чакаме
122
0
 
39
 
! Отговори
pool преди 11 години
В друг сайт статия за,3-*** пребити полицаи,тук статия за умишлен палеж ,пак от ***.... а ние си седим мирно и кротко! Държавата мълчи,няма гласност..... Така ли ще продължава? Не е ли време за саморазправа????
121
1
 
19
 
! Отговори
----- преди 11 години
Основните избирагели на ГЕРБ- крадат, убиват безнаказано както всички мутри в БГ. Жалко за народа ни
120
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато ние не покажем че сме народ, така ще бъде. Скоро няма да я има България благодарение на правителствата и западните им господари.Няма да забравя какво видях в Катуница - единство, сила, солидарност. Ние сами трябва да се спасим и да ни чуе целя свят че повече не можем да живеем така.
119
1
 
25
 
! Отговори
Лусия преди 11 години
До АнонименИ аз се включвам активно в евтаназирането!!!То тези същества са по долни и от кучетата
118
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Взе много да ми писва от тия ***. До кога ще ги търпим / храним / развъждаме и толерираме ?
117
0
 
16
 
! Отговори
Iluminatus преди 11 години
Абе защо ли не се учудвам, това е Цървулария, където всичко се толерира........
116
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези трябва да се накажат със смърт!