Продават цяло село в интернет

То върви с "местни крадливи мургави жители"
Обновена: 26 яну 2014 09:01 | 26 яну 2014 07:49, Камелия Цветанова
163
Продават цяло село в интернет
Снимка: Булфото, архив

Видинското село Черно поле е обявено за продан в интернет. Офертата предизвика небивал интерес в нета: за денонощие обявата, публикувана в сайта bazar.bg, бе прочетена близо 3000 пъти, пише „Труд”.

В текста продавачът, представил се като Иван Смърданов, посочва, че продава цялото село Черно поле заедно с местни крадливи мургави жители. Последните обаче, при строга ръка, можело да се вкарат в релсите и да работят.

 "Селото е много красиво и много голямо. Има три махали и много голямо землище...", посочваСмърданов с пояснението, че обявата е само за сериозни клиенти и цената ще се коментира след оглед на място.

"Заповядайте по всяко време!", завършва офертата, подкрепена със снимка от центъра на селото.

Кметският наместник на Черно поле и с изненада разбра, че селото му се продава.

"Никой няма да ни купи!", каза с усмивка, но и с малко тъга в гласа кметът Тодор Тодоров. Той предположи, че авторът е свързан родствено със селото. Още повече, че в Черно поле има и местност като фамилията на продавача - "Смърдан".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
БПФ преди 10 години
Ромовете не могат да бъдат вкарани в релси, затова трябва да бъдат вързани напреко на релсите.120 - това няма да помогне, освен в единични случаи, защото *** са генетично непълноценни в интелектуален план. Всяка детска учителка, имаща нещастието да се занимава с хъхряшки малки, може да ти обясни това.
104
0
 
1
 
! Отговори
До див аграр преди 10 години
А лекия ти намек, че може би на мен *** ми е майчин ще го пренебрегна. Знам по малко арменски, турски, румънски и две думи на ***.
103
1
 
2
 
! Отговори
До див аграр преди 10 години
Много малко *** знаят ***. Иначе *** на *** е ченгене. Възможно е в различните краища на България да има различни думи......*** му работа.
102
1
 
3
 
! Отговори
Див аграр преди 10 години
До Анонимен120 Колега, това, *** да се изведат от гетата, може да важи за Сливен, Пазарджик, или там, където са десетки хиляди на едно място. в нашия края, Северозападнала България, за която става дума в репортажа, от поне 40 години *** учат в едно и също училище с българите. Говоря и за средното, и за основните училища . нещо друго ще да е разковничето.Те не търсят непременно на баницата мекото, както сега у нас, но не работят и без пари вече.В Холандиябачкат та пушек се вдига защо?
101
0
 
1
 
! Отговори
Див аграр преди 10 години
До 110. Колега, прости моето невежество,*** език не ми е майчин, просто ***, които в нашия край говорят на ***, аа не на турски, и на който *** се рацбират и със сръбските и с румънските си събратя, ми казара, че ром идва от *** ромале, което значи на *** ***. За не ***, или за българи, думата е била дас.Но може и да греша, все пак не ми е майчин език. Я внеси яснота по въпроса? В някой части, например в Пазарджишко, *** говорят на турски обаче.
100
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 106Да, обаче от Биг Брадър така са наредили, и *** вече не са ***, а роми. Нашите политици, като първи *** гледат да не разсърдят Биг Брадър, ЕС и Нато, или на Сорос фондацииките, че току виж им спрат кранчето...
99
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От години се говори, че децата трябва да се вземат от гетото, за да се образоват и интегрират. Гетото възпроизвежда престъпност, мизерия и неграмотност.
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 48 ЗАСЛУЖАВАШ ВСИЧКИТЕ ++++++++++ НА СВЕТА. Това е изключително хуманно, перспективно и много полезно предложение. Ако знаеш как да го изпратиш в ЕС , може би ще проработи и ще я има БЪЛГАРИЯ, а даже и ЕВРОПА, защото и там след време ще възникне този проблем, но тогава ще е вече много късно!
97
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До благодарим на Живков - По Татово време нямаше и помен от такава ***. Тогава *** бяха много по-малко, ядяха здрав бой в милицията и дори повечето работеха . За 24 г. се размножиха като *** благодарение на продажните политици и тяхната дискриминационната "социална политика"- взимане от работещите българи и даване на ***. България ще се превърне в нещо ужасно до 15 г. - отвратителен резерват на неграмотна, мързелива и крадлива ***, а ние българите ще сме далече.
96
1
 
4
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
До Анонимен 40 Каква атака те е подгонила? Ти видя ли в КАТУНИЦА ПОНЕ ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТВОЯТА атака? А там и днес безчинстват ***. атака Е ЗАЩИТНИК НА ***. ДЕМАГОГСКИ ЗАЛЪГВА С ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ШЕПА ***.
95
1
 
22
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Проблема не е в земята . Проблема е в управлението, законите и заспалия народ. Ромите са както всеки друг жив ***, търсят подходящи условия за развитие и разпространение. Ако не се вземат мерки навреме и не се изчисти може да обхване и цялата земя. Българския закон се оказа най подходящо условие за развитие на *** и за унищожение на добрата реколта
94
1
 
13
 
! Отговори
ТЪПО!!! преди 10 години
ТРЕБВА ДА СИ ПЪЛЕН *** ,ЗА ДА СИ ХАРЧИШ ,ЗАЛУДО ПАРИТЕ!!...И ..КАТО КАК ЩЕ ГИ НАУЧИШ ДА РАБОТЯТ ТИЯ *** ....КАТО ИМ ЧЕТЕШ ВЕСТНИК "РАБОТГНИЧЕСКО ДЕЛО"ли...!!????КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИЙ!!!!
93
7
 
10
 
! Отговори
благодарим на Живков преди 10 години
Тодор Живков тaка ги интегрира *** че нема смасение през следващите 100 години , да благодарим на Живков за това което направи за България
92
1
 
31
 
! Отговори
невъзможно e преди 10 години
Нема Държава на таа Планета да е ИНТЕГРИРАЛА ромите до ден днешен , технически е невъзможно , все едно от *** Човек да стане
91
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъй като не искаме да се интегрираме, не създаваме добри условия чужденци да идват да живеят тук, пък макар и пенсионери с по няколко хиляди евро пенсия, които търсят спокойствието на малките населени места и ниските ни цени. Искаме нашето да си е наше, може да пустее, да гние, ама нЕма да го дадем, ще изсмучем всичко което можем от заблудилите се чужденци, ще ги ограбим и после да си ходят и разказват, каква дивотия и простотия е в БГ.
90
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както всяко село, е много малко вероятно около селото да не цари неописуема мизерия от отпадъци, битови и строителни. Нека го купи някои парламентарен *** че да си подхождат.
89
0
 
10
 
! Отговори
До див аграр преди 10 години
*** на *** не е ром, колега.
88
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
РУМЕН ОВЧАРОВ ЩЕ ГО КУПИ. ЗА НЕГО НЕ СЕ ГОВОРИ. ОЛИГАРХЪТ на СЯНКАТА
87
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kogato reshat Turcite i Romite da se mahnat po drugite europeiski Darjavi , to es malko ostanalite malcinstva koito vse oshte jiweqt v BG ! Kogo shte obvinqvat Rasistite kogato pochnat da pristigat Afrikancite da tarsqt rabota na opraznenite rabotni mesta ot Balgari Romi I Turci ?!??
86
2
 
10
 
! Отговори
Див аграр преди 10 години
Скоро време цялата държава ще се продава официално, а неофициално-продадена е отдавна.А относно спора за думата ром, това е *** дума за ***. На *** *** е ром, а българин- дас.