Стреляха по лабрадор в Смолян, докато стопанката го разхождала

Кучето е закарано в болница за лечение
2 дек 2019 11:40,
72
Стреляха по лабрадор в Смолян, докато стопанката го разхождала
Снимка: Pixabay

Домашно куче е било простреляно в Смолян, съобщиха от полицията в града.

Още по темата


На 30 ноември в Районното управление е получена жалба от 38-годишна жителка на града за това, че около 16.20 часа при разходка на домашното и куче порода лабрадор в тревните площи под хотел "Смолян", любимецът й е бил прострелян в дясната част на гръдния кош.

Веднага кучето е било закарано за лечение, няма информация дали изстрелът е завършил фатално за лабрадора, но по случая е образувана преписка и е започнало разследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
3
 
! Отговори
Чъки преди 4 години
Нека да пробва някой да стреля по моето куче.....
57
2
 
6
 
! Отговори
Валери Рихтер преди 4 години
Извинявам се че пак ви досаждам но искам да попитам някой от вас знае ли статистиката на наядените хора каква е сга ще ви светна в 99%от случаите състава въпрос за злобни бабички които им размятат чанти и бастуни и деца с родители *** които нямят грам възпитание и замврят кучетата с камъни и пиратки е сега да попитам вие ако бяхте на мястото на кучето няма ще ли да се защитавате да не говорим че домашните кучета защитават първо стопаните си така че май те ще се окажат повече хора и от нас
56
3
 
4
 
! Отговори
Валери Рихтер преди 4 години
Искам да ви кажа че лабрадорите са едни от на безобидни те кучета и не случайно ви го казвам, аз специално имам два и до сега не са налитали към никой освен това да не забравяме че точно тази порода се използва за спасители особено в Италия за кучета водачи а и не на последно място тази порода е с най слабата заханка дор може да тича с сурово яице в устата без да го счупи така че тези не компетентните МОЛЯ ви има книги образованите се.
55
19
 
10
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
До 33: Кучкарите не правят разлика между човек и куче, докато нормалните хора правят. Така че изказвания от рода на "днес куче, утре - дете" са смехотворни. Хората са много по-ценни и техният живот и безопасност са по-важни. Човекът е стрелял по кучето, точно за да предпази неблагодарните хора като теб от ухапвания, пaразити и денонощен тормоз от лай.
54
17
 
10
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
До 33: Нормалните хора правят разлика между куче и човек и се отнасят към кучето като към куче, а към човека - като човек. Те много добре знаят, че живота и здравето на хората са по-важни и по-ценни от тези на кучето. Когато куче застрашава човек, човекът трябва да се защити. Точно кучкарите са ненормалните, защото поставят кучето наравно с човека, говорят му като на дете, държат се като куче в глутница - ако някой каже нещо лошо за кучето, го нападат. С една дума - психично болни.
53
10
 
11
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
Имаше статистика, че най-много ухапвания е имало във Великобритания точно от лабрадори. Така се е получило, защото когато пощальоните видят немска овчарка или ротвайлер в двора, не влизат да оставят писмата, но когато видят лабрадор, те си мислят, че е безопасно и влизат. Затова и най-много инциденти има с лабрадори. Следващите по брой ухапвания бяха голдън ретрийвърите по същата причина.
52
2
 
17
 
! Отговори
Помак преди 4 години
Не е истина какви *** пребивават в нашата родина като чета коментарите и се изумявам как може да сте толкова злобни и нещастни
51
4
 
16
 
! Отговори
65 преди 4 години
А не може ли да е стрелял по стопанката.Опит за убийство се нарича.Ама кучето е загазило.А лабрадора е добродушко.Това е една от най-умните породи,обучават ги за водачи на слепи хора.
50
9
 
6
 
! Отговори
Мен преди 4 години
До ЗначиЗначи тоя дето е стрелял първо сигурно е проверил всичко и после е решил да стреля по най-злобната и опасна порода лабрадор. Утре нищо чудно ако стане някой катаклизъм точно лабрадор да му спаси живота...
49
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е..... Нормално е, като няма държава, всеки си прави квото си иска. Едните си пускат кучетата, без да имат право, а пък други стрелят, ко се чудите толкова, нормално е за тази територия от земното кълбо!
48
12
 
11
 
! Отговори
Петър преди 4 години
До Браво ! И кой ти дава право на теб да решаваш дали мястото на животните е в града?Ако не си наясно живеем в демокрация, и след като не е забранено от закона, значи всеки кийто иска може да си има домашен любимец!
47
6
 
20
 
! Отговори
ууу преди 4 години
До Анонимен"Днес по куче утре по дете" - това е фалшиво заключение. Служи за оправдание на безотговорните. А иначе за кучкарите е действителност - "Днес гоним и разкъсваме котки, не отказваме и на хора". За една година колко случая имаше?
46
1
 
6
 
! Отговори
ууу преди 4 години
До Фред ФлийнстоунАко не вземете мерки и във вас ще дойдат. И никой няма да ви помогне. Нахалството и безотговорността са безгранични.
45
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съвременните българи нямат никакво възпитание, сулю и пулю раздават правосъдие.
44
3
 
24
 
! Отговори
Фред Флийнстоун преди 4 години
До нашият блок има заведение, там почти всеки ден ''тропат'', уринират, плюят и си хвърлят фасовете хора. Оправдано ли е да ги стреляме ? ;)))
43
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Петко2 пъти ми се е налагало да вадя пищова срещу подобни отворковци. Първият път избягаха посрани. Вторият се наложи да стрелям във въздуха.
42
1
 
24
 
! Отговори
Психодиспансер преди 4 години
Хората са проблема, не кучетата !
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До сега не съм видял едно , което да е проблемно. Пък нали сме хора , нали затова имаме този боже дар - общуването, ам използвайте го бре- общувайте .
40
6
 
13
 
! Отговори
Препатил преди 4 години
Нямам нищо против отглеждането на кучета , но стопаните понякога прекаляват в наглостта си! Трябва да се въведат и по-строги закони, защото много хора пострадаха от кучета! Колко вече случая има кучета да убиват хора, а никакви мерки вече толкова години? Когато някой нарани куче, се вдига вой до небесата, ами ако пострадалият е Вашето дете? ( в отговор на м.а.л.о.умника, че кучето е можело да бъде на мястото на някое дете?!?!?)
39
15
 
12
 
! Отговори
до 36 преди 4 години
На някой и автомобила е семейство, и ако му ожулиш колата, ще те пребие. Куче-любителите са опасни и трябва да се следят изкъсо от психиатрите!