50-годишна жена е една от жертвите на взрива във Варна?

Тя е работила в сладкарница в хипермаркет
Обновена: 14 яну 2020 09:28 | 14 яну 2020 09:27, Александър Попов
34
50-годишна жена е една от жертвите на взрива във Варна?
Снимка: БГНЕС
Една от жертвите във взривения блок във Варна е 50-годишна жена, работила в сладкарницата на хипермаркет в града, съобщи пред Bulgaria ON AIR домоуправителят на блок 302 в квартал "Владиславово" Илиан Илиев.
 
Според него втората жертва е издирваният мъж. Повод за предполжението е фактът, че никой друг не липсва от блока. Веселин споделил пред комшии, че ще се мести в Долни Чифлик, но не е открит там. Колата му също не била пред блока.
Още по темата
След адския взрив във варненския квартал "Владиславово", полицията издирва 66-годишния бивш полицай Веселин Панов Димитров. Работи се по изясняването на причината за случилото се - версиите варират от умишлен палеж до нелеп инцидент. 
 
"Усетихме ужасно разтрисане на сградата. На по-долен етаж сме и бързо се изнесохме. Комшии говорят, че мъжът и жена му са имали доста проблеми", разказа Илиев.
 
Хора, които са служили в силовите министерства и имат познанията, попадат в по-специална група, "рискова" е силно казано. Част от бившите колеги са доста стабилни, друга част - под влияние на травматични процеси, изпадат в крайни състояния. Това заяви криминалистът Иван Савов в студиото на "България сутрин".
 
Според него най-логичната версия, която се тиражира в медиите - за умишлен палеж, ще се окаже вярната. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Варна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Определено е приятел на Бойко !Снимка няма!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя добър полицай снимка и досие в полицията няма ли .Корумпиран полицай значи светец рекетирал престъпниците дето крадат .Без снимка няма как да го познаят хората !
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дайте снимка и награда от 5 000 лева !За три дена ви го намирам опасният перко бомбаджията.
21
2
 
8
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
В Бойколандия, месото поскъпва, пенсиите растат със стотинки и са най-ниските на Балканите дори, нищо , че повечето балкански държави не са в ЕС. По цял ден скандали, убийства, самоубийства, изнасилвания и престъпления. Но живеем добре ! Господи прибери Бойко и ни спаси! Нека гние в Ада!
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Факт е че по времето на Бойко винаги има убийства,самоубйства,кражбиНарода съвсем изтрещя и сесед за съседа е враг и ***.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не се е гръмнал ами изтрепа сумати хора .
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Между 60 и 70 г. военните и полицяите да най-уязвими според мен. Представители са на поколенията който са имали или по-точно са били с промити мозъци и са давали живота си за Държавата. На масата да не кажа на всички не им издържа психиката.
17
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да доста ми пречи мръсния въздух за това го написах два пъти, денс като ходих на работа хора по улиците бях с маски, нормално ли е да сме в топ да на най замърсен въздух в света. А ти да зимаш пари да тролиш , а същевременно и твойте близки да дишат същия отровен въздух добре ли е, помисли малко, не всичко е пари!
16
4
 
11
 
! Отговори
журналистче преди 4 години
Един извод около трезвите мисли на номер-11- значи 66-годишен с някакви 3-4 години в средата им като "полицай" не ми го наричайте бивш полицай навсякъде по медиите. Това е почерк именно на бивш военен.
15
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 15 "Някой" е в единствено число бе ***! "Някои" е множествено. Хора, които не си знаят родния език да дават акъл е повече от нагло.
14
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 14Мръсният въздух, де доскоро никой не му обръщаше внимание, явно много ти пречи, защото 2 пъти си го написал :) И Борисов като падне и като дойде БСП с хидролога примерно, щото то няма кой друг да дойде и какво? Всичко дето си изброил и ХОП! Доганя с вълшебната пръчица и Нинова ще оправят положението...
13
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е терористичен акт, защо се неглижира от правителството??? Първо се опитаха да го прикрият ,че е газова бутилка! Вътрешния министър на всяка друга държава щеше да е в оставка заради случаите последните три дни.
12
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой се чудят защо се набляга на това,че е бивш военен и полицай? Отг: Някой професии "сдухват" мозъка или тялото и затова са наречени рискови! Ако човек е работил с взривове години наред, да взриви нещо му е като добър ден..В по-развитите държави даже колячите на животни ги събеседват м/у другото за да знаят кой какъв е.. и т.н.
11
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
убийства, взривове, изнасилвания, мръсен ,въздух, режим на водата, ромска престъпност, мръсен въздух, Просто нормален ден при режима Борисов!
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес.бг, защо ни питате нас, читателите? Би трябвало да ни информирате, а не да ни задавате въпроси.
9
0
 
7
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Ооо ... олеле ...фатален 13-ти бе !
8
3
 
21
 
! Отговори
Трезвомислещ преди 4 години
1953-роден, през около 70-те в Армията, неизбежно "изкривен" до появата на "демокрацията"-1989 и изритан, после лесната "сламка" тогава в МВР-1991, лутане по постове, невъзприет от нови колеги само за 3-4 години и издънил се нелепо точно в "жътварските" години в неориентирана България, а от 1995 досега в цели 25 години "строител на живота нов", но явно на грешното място около грешните хора!
7
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Да уточнимДа те успокоя. Не позна!
6
8
 
11
 
! Отговори
Агент 007 преди 4 години
... Виновника е ясен. Северин Красимиров от Русе. Пуснал си е "селфи" от взрива. И е написал бележка на развален Български ... Това че не може да пише , и не знае Български ... Не е проблем.
5
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само да припомня, че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ полицай.