Сърбия изгражда ограда и по границата с България

Преграждението ще преминава и през частни имоти
21 авг 2020 11:25, Ния Христова
53
Сърбия изгражда ограда и по границата с България
Снимка: БГНЕС

Сърбия работи по изграждането на телена ограда на границата с България, съобщи Нова ТВ. Целта е да се предотврати разпространението на COVID-19, както и нерегламентираното преминаване между двете страни.

Преграждението щяло да преминава и през частни имоти, се казва още в постановление на сръбското правителство.
 
Преди два месеца е започнало изграждането на ограда по границата със Северна Македония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
115 преди 3 години
Ще се пазят от гнили тикви в Българската ***.
38
0
 
0
 
! Отговори
Ковача преди 3 години
Тел не се ли реже с ножица? Граничното КПП е като врата в полето....
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сърбия много добре си строи стената. Ние също трябва са си въстановим "Кльоновете" от времето на социализма. За да се защитим от от всякакъв вид ***. Това със Европа без граници е видение на умопомрачени хора и мечта на имперска Германия. Трябва да си пазим държавата, защото хиените дебнат а ***.
36
2
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Идеята за обща Европа без граници, европейските глупости за всички нации , обичащи се с " розови"балони се разпадат с гръм и трясък.Един вирус и интернационалната любов отиде на вятъра.Стана ясно ,че това са фалшиви идеологии за масите, важното е парите да се въртят.
35
0
 
8
 
! Отговори
Прасчо преди 3 години
Помня по юго ембаргото сьрбите идваха да зареждат с гориво тук и масово купуваха алкохол и цигари срещу марки , пьк ние ходехме в турция да купуваме дьнки часовници злато на евтиния че бяха много зле и продаваха на безценица всичко Вярвал ли е някои че ще доиде време да сме по зле от тях
34
2
 
8
 
! Отговори
Прасчо преди 3 години
Маи никои не иска да си има работа с нас проспериращите , верно взеха да ни ограждат отвсякаде - турция строи огради сьрбия строи огради , дунав отатък черно море отсамА имаше време в сьрбия и турция бе по зле и оттук
33
2
 
18
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Айде почнаха да ни ограждат отвсякъде като концлагер!!!! Концлагера на простите тикви !!!!
32
3
 
7
 
! Отговори
мхм преди 3 години
готви се война, на никой не му се ходи до сърбия, пък камо ли по полетата да бяга
31
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
пратете не-българина балевски,да строи оградата,он е спец.по оградите.
30
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да не бягат сърбите от евразийска Сърбия в ЕС /България /
29
2
 
23
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Ех ....жалко ......Валката и собственика му Бойо как не се сетиха да направят те ограда за няколко милиярда еврА ? Сумати шкафчета щяха да надиплят !
28
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не бягат унгарци, австрийци и швейцарци към България.
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано на Валерко-релсов не му хрумне и той да гради ограда срещу тяхната ограда.Че тогава ще я втасаме.Ще затегнем каиша на нова дупка,ама навътре.
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано на Валерко-релсов не му хрумне и той да гради ограда срещу тяхната ограда.Че тогава ще я ставаме.Ще затегнем каишка на нова дупка,ама навътре.
25
9
 
11
 
! Отговори
Жо преди 3 години
Някои тук още плачат за социалистическите кльонове по границите.Тези телени огради и минните полета бяха обърнати с наклон към България, за да не избяга някой от прекрасния социализъм.По границите имаше по два кльона. Единия точно на границата, а втория на 1 км навътре в България. Преодолееш ли първия кльон, и попаднеш между загражденията, ставаш мишена за нашите граничари, които получаваха отпуска за УБИТ БЪЛГАРИН!
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може пък да е за добро.Ако искат и ров да изкопаят.Тяхна си работа.Нас какво ни брика,че правят нещо у тях си?Стига да не навлизат на наша територия.Пък и не сме само ние и те на Балканите.От как се разпадна Югославия,нови държави изникнаха.Така че,каквото и да правят за тях си го правят ,нали пари не искат от нас.
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До отлъчените еничари (македонци )2 неща1 нагло неблагодарности 2 защо пишете в български сайтове несретници под новини за България гледайте си мижавата държава докато я имате.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може пък да е за добро.Ако искат и ров да изкопаят.Тяхна си работа.Нас какво ни брика,че правят нещо у тях си?Стига да не навлизат на наша територия.Пък и не сме само ние и те на Балканите.Пт как се разпадна Югославия,нови държави изникнаха.Така че,каквото и да правят за тях си го правят ,нали пари не искат от нас.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кого му пука. Да му мисли киро далаверката.
20
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха даже Сърбите не искат да имат нищо общо с това блато наречено България. държавата на мафията. Скоро всички ще изградят огради за да държат това бедно пламе затворено, а кото ЕС спрат и помощитете еее тогава ще стане интересно. Ще се бием за огризки докато Баце, Доган и Пеевски гледат гладиаторски игри за един хляб