Обявен за издирване нападна жена пред храм в Самоков

Той започнал да я души, заплашил я с убийство
11 яну 2021 17:52,
13
Обявен за издирване нападна жена пред храм в Самоков
Снимка: Pixabey

Жена е била нападната в Самоков от непознат мъж, който започнал да я души и да й отправя заплахи за живота, ако продължава да се съпротивлява. За нападението съобщиха от МВР.

Около 7,30 часа на 10 януари жителката на Самоков сигнализирала в полицията, че около 6,30 часа същия ден пред входа на храм в града е била нападната.

Жената успяла да отблъсне нападателя, който избягал. След незабавни действия криминалистите установили извършителя на престъплението. Той е криминално проявен и осъждан, обявен е за общодържавно издирване.

По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
:D преди 3 години
До Активист на БСПпреди герб колко убиици и изналинвачи бяха помилвани ???? :D герб или комунистите са ви виновни че сте мързеливи комплексирана и мн мн ама мн тъпо племе....и какво стана след падането на Тошо....кой разпродаде и разграби...да не говориме за работническата класа....активист ми бил...ЦВЕТЯТА ОТ КЪМ КОРЕНИТЕ ДА ГЛЕДАТ ВС ПАРТИИ И АКТИВИСТИ ЗАМЕСЕНИ В РАЗГРАБВАНЕТО НА ВАШАТА ДЪРЖАВА....
3
7
 
7
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Държавата е пълна с такива престъпници на свобода и ГЕРБ нарочно не ги прибират ,за да държат в страх обикновения човек...
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е вие какво, нали са го обявили за издирване. Искате и да го търсят ли? Недейте така, това е извънреден труд. :-) Дано този път не го пуснат по живо по здраво.
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обявен за общодържавно издирване ама никой не го и търси!Може даже ракията да си пие с кварталния!Като убие някого ,после вай..вай..вай..!Защо не е в затвора?