Скъпо: Боб чорбата в Боровец стана 8 лв., хотели хлопнаха врати

Собственици решили, че им е по-изгодно да затворят преди края на сезона
283
Скъпо: Боб чорбата в Боровец  стана 8 лв., хотели хлопнаха врати
Снимка: БГНЕС

Боб чорбата в Боровец струва вече 8 лева.

Още по темата
За толкова можете да си купите най-обикновената българска супа в най-стария ни зимен курорт, предаде БГНЕС.

На Боровец има достатъчно сняг.

Условия за ски и сноуборд ще има поне до края на април, но туристи почти липсват. Поради тази причина някои от хотелите ще затворят още утре.

Собственици казват, че им е по-изгодно да затворят преди края на сезона, отколкото да плащат сметки за ток, отопление и заплати на персонал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
0
 
0
 
! Отговори
Турист преди 2 години
И за комплимент от заведението пускат Шушана.
187
0
 
0
 
! Отговори
Турист преди 2 години
У Мавриций е 2 лева с бакшиша. Заповядайте!!!
186
1
 
4
 
! Отговори
Гюро Пръднята преди 2 години
Ще си купя боб- пръц чорба за 8 лева!! Ще произведа газ,който в момента е скъп и ще спечеля 80 лева!! Схващате ли бе тикви???
185
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковид баце. Сега и война. Не е добре.
184
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-евтино ще ми излезе да отида в Карпатите или в някоя хижа в Стара Планина.
183
3
 
4
 
! Отговори
киро ех-келнеро преди 2 години
у чамкория почнах пиколо 80-та на 100 лева заплата, като келнер дълги години зимах 120, а виденовата зима зимах 10 паунда заплата - 5 500 лв , даже по-малко! начи пишете ми тука бобо бил толко през 70-те и 50-те, а заплатите бе хора колко беха??? стига с тоя соц-а, шот сега щехте да сте на война а не на ски ъ боровец ...корейци северни
182
0
 
13
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Яжте си я, и се затъкнете!
181
1
 
14
 
! Отговори
Ро преди 2 години
Тия с боб чорбата по 8 лева и другите глупости просто перат пари, ич не им ни за туристи, ни за хотел. Как все празни, все такова, а строителството все повече и повече...
180
0
 
13
 
! Отговори
Уточнение преди 2 години
За балансиране на цената на боб чорбата от 8 лева ресторантите ще предлагат и "чорба от боб" на цена 2 лева. Приготвя се от първата вода при варене на боба.
179
7
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Не знам как е в Боровец , но в цялата страна се шири неконтролируема инфлация , която ще доведе до масово обедняване , от там - глад ! Докато си бъркаме в носа , Просто Киро ,Кокорчо + краварката от левия ъгъл съсипват малката ни икономика и пълнят дълбоките си джобове !
178
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки от нас е потребител. Аз като такъв никога няма да дам 8 лева за боб чорба. Всеки може сам да прецени кое е допустимо за неговия джоб. Може да се чували, че Боровец отдавна шеговито е наричан Баровец.
177
0
 
17
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
Лакомията няма насищане.Нека "прословутата" боб-чорба стане 80 лева и тогава болшинството от зимни курорти (а защо не и летните) ще фалират за вечни времена.Радостта от тези фалити ми е неописуема.Същото важи и за всички търговци спекуланти - те са доказали в миналото и продължават да доказват,че нямат човешки облик и нищо човешко в себе си.Те са забогатяващите бок*лу*ци на всяко едно общество.
176
2
 
11
 
! Отговори
Присмехулник преди 2 години
Така им се пада на кръчмарите! Наложиха зеления фалшификат на всички. С радост ще гледам фалита на всяка кръчма и хотел!
175
1
 
14
 
! Отговори
скиорка преди 2 години
Е, само на Боровец ли боба е 8 лева ?И на Пампорово е толкова - не в хотелските ресторанти, а в най-обикновени кръчмички около пистите. Даже боб с половин наденичка вътре е 10 лева.Вярно - порциите са големи и не можеш да ги изядеш.Един ден се пробвахме със сина ми, който е на 15 години, и една голяма купа боб с наденица двамата не можахме да я изядем.6-7 малки парченца пилешки хапки с корнфлейкс са 15 лева.Билков чай или кола -5 лв Това е - ако искаш, ако не - носиш си сандвич и чай в раничката
174
1
 
11
 
! Отговори
пепи преди 2 години
До Али, пИчели или не бизнеса си върви, ти не ходи никъде че олиото скъпо! А Боровец отдавна е най-скъпият зимен курорт в БГ... 280лв на човек в Хотел Рила на вечер... Явно хотел рила е с 9 звезди...
173
2
 
10
 
! Отговори
али преди 2 години
Не съм ходил на ски от 15 г. и тази зима ще го преживея да не ходя :))) Аз се чудя, че има толкова мнго ид..и.ти в БГ да ходят да ядат супи по 8 лв.... И кой каза че бизнеса не пичели или заплатите в БГ са били ниски..... кое от двете ????
172
2
 
17
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Едно не разбирам, как може нормален човек да отиде в Боровец? Бил съм там много пъти, както и в Австрия. Първо в Австрия е много много по-цивилизовано, поддържано и странно, но МНОГО по-евтино. Верно е , че там няма боб, но пък имат хубави вурстчета и кайзершмарн. Като цяло само пътя е дълъг (обикновено към 15 часа), но си струва. Така че продължавайте да ходите в Боровец, ако искате лошо обслужване и високи цени.
171
1
 
25
 
! Отговори
да ама не преди 2 години
направили цени -баташкото клане и плачат че нямали пари и клиенти и да им помага държавата от нашите данъци .ай сиктир1
170
1
 
17
 
! Отговори
хахаха преди 2 години
при такава цена на бобчорбата пръднята ще стане симфонична музикя
169
1
 
22
 
! Отговори
гост преди 2 години
99% от хотелиерите в България са "наши" хора. Никой от тях не направил хотела си с труд. Бедна ви е фантазията по какъв начин и с какви машинации е направено всичко това. Сега "Крадецът вика дръжте крадеца" и рони сълзи. Проблемът е че това не е само българска действителност.