Директорка на ДГ със счупен таз след насилие от родител?

Баща твърди, че детето му е удряно
21 ное 2022 09:40, Йоана Цонева
49
Директорка на ДГ със счупен таз след насилие от родител?
Снимка: БГНЕС

Директорка на детска градина в Свиленград е в болница със счупен таз след насилие от страна на родител. Бащата Красимир Вучков пък твърди, че детето му е удряно. Той е с повдигнато обвинение за нанасяне на средна телесна повреда. Ако бъде признат за виновен, го грози лишаване то свобода от 2 до 10 години, обясни наблюдаващият прокурор Стоянова, цитирана от Нова телевизия.

Обяснението на таткото за инцидента е, че жената паднала сама. "Аз бях клекнал на нивото на детето си, тя се опита да затвори вратата през крака ми. Дърпайки вратата обратно, виждам, че тя полита и пада. Чух, че казва: "Ей, това ти е най-голямата грешка", казва той. Вучков също така се съмнява, че тя няма наистина счупване, защото видял, че се изправила.

Още по темата
Община Свиленград е назначила комисия, която да провери имало ли е насилие над детето в детска градина "Радост". Според кмета Анастас Карчев комисията не е установила нередности. Той допълни, че директорката се възстановява, но все още е в "Пирогов".

Златка Иванова работи в детската градина и е станала свидетел на сблъсъка. По думите й бащата дошъл и питал кой е инжектирал детето му, след като то не идвало в градината в продължение на 15 дни. Директорката се опитала да обясни, че подобни манипулации се извършват само от личните лекари на децата, а той нанесъл удар с лявата си ръка по дясната страна на лицето на ѝ. В следствие на удара жената счупила тазобедрената си става.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
1
 
! Отговори
ПОЗНАТО преди 1 година
Позната история, която и при нас се случи. Мисля че е ред на пишман учителите след пишман лекарите. През последните години им оправиха заплатите и те се самозабравиха. Поздравявам Ви, че сте успели да издействате уволнение! Сега да си търси друга толкова доходна работа! Но по-скоро си мисля, че са я преместили в друга детска градина, където да си показва педагогическите умения за сметка на други деца.
44
6
 
2
 
! Отговори
Ммм преди 1 година
Ако е посегнала на детето да си носи отговорността !!! Ако разбера ,че някоя неща...ница си излива гнева върху детето ми ще я лежа не ми пука .... ако го боде с нещо без мое знание пак същото я чака .... Щом човека е посегнал едва ли е без причина .... Ние им оставяме най ценното си...
43
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е Свиленград , братче : ТКЗС - Тъnu , Комплексирани Злобни Cелянu - избиват комплекси , че и те не са митничари а трябват кинти за гъ3ария ! Ако не беше учителката , друг щеше да е - все някъде трябва да се направи на велик безмозъчния . Пpuмamu geбuлнu ,другите им виновни ,че за нищо не стават ! Като не ти харесва детската градина , защо го даваш там ?! Щото няма да остава време за зяпане nopно до скъсване и пиене на кафета по цял ден , а отрочето друг да го мисли !
42
3
 
11
 
! Отговори
бай Дончо преди 1 година
Сегааа... от счупване на таз ,до счупване на тазобедрена става разлика от Земята до небето .Пишещата не е наясно точно какво е счупено.Ставата се сменя -2500-4000 лева пари.Таза се лежи 1 месец неподвижно ,после рехабилитация и проблеми цяяял живот. Та толкова за тази новина ,отново глупости.
41
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 8И според мен директорката е виновна, всеки нормален родител би направил същото.Ти нормален ли си бе ???Всеки нормален човек не извършва престъпления посред бял ден ,наказуеми с до 10 години затвор .На нормалния човек ,детето му ше расте без баща а той никога няма да го наемат на работа .И коментара ти ме кара да се замисля ,ти нормален ли си ??
40
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как пък все учителите имат вина?А когато на детската площадка или на улицата детето мята камъни по други деца?Или посяга на учителката или на друго дете?Или блъска друго дете от пързалката?
39
1
 
19
 
! Отговори
Teo преди 1 година
В следствие на удар през лицето жената си е счупила тазобедрената става?!? Хммм ... а не е ли от последващото падане?!? А господина ще разбере едно - саморазправата ще му струва скъпо. Ако има съмнения, че детето му е бито, отива в болницата, изкарва му медицинско, адвокат, полиция и те да се оправят с градината. На директорката щеше да и се дръпне много повече. Сега ще го разкарват по съдилищата като циркова м4ймунка!
38
4
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Таткото заслужава просто да ги пребият от бой и да го пуснат да се влачи като червей.
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 28 - По-малко бой над децата и повече над банката, па може и се оправим.
36
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
в днешно време всеки смахнат родител може да "опатка" набързо всеки учител и да изкара че учителя е виновен, а не наркородителя
35
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лапачите на държавна хранилка,са известни със способностите си да вменяват вина,а самите те никога не са виновни за нищо, въпреки че от тях лъха мърлящина, корупция и некадърност. Виж ако е да се открадне нещо, ставите и уменията им са като на киборги,а някой потърси ли им сметка защо са толкова некадърни ги налягат болежки всякакви, кистите им крехки като птичи.
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига си пускал коментари за пришълеца и робокоп. Изтрещял народ. Ако си нямате работа отивайте на някоя кариера да изтрезнеете с ***. Целия народ е болен. Темата е друга!
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ГоворитеАми като си наказан, как си представяш наказанието. "Наказан си, а той отива и ти взима телефона"
32
15
 
10
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Тя, като не може да се справи, да отиде в гората да работи по дърводобива, а не да пребива детето! Това ли ви е демокрацията - всеки домогнал се до пост и власт да разполага с телата, душите и децата ви, а вие да си мълчите! Някой от вас гледал и чел лие ,,Богат-беден"!? Не сте, разбира се! Какво направи германският емигрант в САЩ, когато госпожата Льоно по френски език, се опита да дискрдетира сина му Руди, че в час я рисува гола!? Каза и да не показва толкова открито деколтето и извъртя шамар!
31
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
неандерталци СЪР, безмозъчни родители
30
14
 
20
 
! Отговори
Говорите преди 1 година
напосоки. Цял месец малкия започва да плаче, когато го водя на детска градина. Питам го какво става - мълчи. Прибираме се една неделя от разходка, пресече да си гони топката пред една кола и аз му казах наказан си. Разплака се и изтича вкъщи. Влизам след него и го гледам - в ъгъла, с лице към стената и вдигнати ръце. Изумях. Едвам го успокоих. Та било практика на "госпожата" и нищо да не се казва на родителите. Определено исках да я пребия, но се отърва само с уволнение. Вашето ако беше !?!
29
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В детската градина имаше една гад дето ни караше на сила и с шамари да си изяждаме всичко. Като поотрастнах я намерих и изяде цяла тенджера от най-голямата гадост, дето мога да сготвя. Накрая ревеше и повръщаше... Ако някой се опита да приложи подобна "педагогика" на моите деца - още пазя рецептата.
28
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
8: никога няма да се оправи точно заради такива като теб - още сте с 2 гънки и неандерталци. Отивам в магазина, не ми харесва стоката и набивам продовачката. Отивам в банката там ми казват 50лв е таксата, не ми харесва и ги набивам. Отивам в училището на сина ми и ми казват че тормози децата, не ми харесва какво са казали и ги набивам всичките. В Сомалия мислят по развито от вас.
27
6
 
4
 
! Отговори
JJ Ivanov geolog преди 1 година
След показни убииства на пешеходни пътеки се наложиха експертизи..Оказа се че престъпници на власт са инсталирали тежко терористични оръжия облъвачщи улици,пътища,булеварди.. Има ясно видими аномално смъртоностни обемни увреждания на бисоферната охрана.Престъпници на власт промениха ЗАКОНА ЗА движение по пътищата с цел убииства. Внушават на пешеходци 100% предимство вкл пред камиони //
26
6
 
25
 
! Отговори
Скъпи... преди 1 година
...ментално затруднени хорица, да напомня - да се бие дете е едно, а да се бие инжекция на детето - съвсем друго. Да се бие длъжностно лице пък - хептен трето. Таткото да се приготви за затвора.