След шпионския скандал. Ще се стигне ли до дипломатическа криза с Русия?

Вижте основните теми в "България сутрин" на 12 септември
11 сеп 2019 19:05, Красимир Ангелов
126

Това са основните теми в сутрешния блок "България сутрин" на телевизия Bulgaria ON AIR на 12 септември, четвъртък.

След шпионския скандал. Ще се стигне ли до дипломатическа криза с Русия?

И още: Имат ли обвиненията в шпионаж връзка с местните избори?

Теодора Димова вдига завесата за живота след 9 септември в новия си роман

В ''Завърналите се с Петя Кертикова'' – среща с младо семейство, което замени Великобритания със Сопот, за да прави малиново вино

Най-дългата нощ на Пловдив се завръща с още по-мащабна програма

Поп-културата среща фантастичното. Специален гост на ''България сутрин'' – художникът на гигантите Marvel и DC Comics

Музиката като социален експеримент. Мила Боги изпраща лятото с нова песен
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
4
 
3
 
! Отговори
V преди 4 години
Къв точно е скандала ? Американците си купиха най гледаната телевизия БТВ и вмешателство няма . Русия спонсорирала събирания и чистене на надраскани паметници .Това било вмечателство .Ами ,,америка за българия ,,??? Тва не е ли вмешателство ? Според мен Русия трябва да втвърди позицията си към режима на герб. Това е тежък режим който убива с важни документи всеки който изрази друго мнение особено за развитие на руско българските връзки. герб правят това като подслушват хората ;)
98
3
 
3
 
! Отговори
Стамболов преди 4 години
Ползата от този скандал е, че всички рубладжии лъснаха като въшки на голо теме. Като се почне от разни Волгини-Молгини, Дъреви-Мъреви, социолози-носорози, мине се през партийните мижитурки в БСП и Атака, та се стигне до президента Радев. Направи изтерясаха. Не че всички непременно го правят за рубли ($). Някои просто така, по убеждение, сиреч от глупост.
97
3
 
7
 
! Отговори
Всичко се прави преди 4 години
по нареждане на САЩ! Шайката на Боко са най вредни за България, но скоро ще отговарят за продажните си действия. Палачинката ще се завърти и за всичко ще си платят, ако не избягат овреме към краварника!?
96
3
 
4
 
! Отговори
асдф преди 4 години
Въпросът е да ли ни пука. Ние с русия никакъв търговски баланс нямаме. Пък дали им стиска да ни спрат газта, при това предлагане...
95
3
 
3
 
! Отговори
греша ли??? преди 4 години
Идеята е час по-скоро да минем към Турция. Това иска Бойко.
94
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лека-полека ще се освободиме от задушаващата руска прегръдка.С помощта на НАТО и ЕС ще ги изтласкаме от нашата икономика и политика.Нещата стават бавно,но стават.Грабителят не се отказва доброволно от кражбата.Той трябва да бъде изпъден.
93
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русоробите както винаги си противоречат.Монополизирали са пазара на нефт и газ и ти предлагат да купуваш друг.От България изтичат милиарди в посока на Руслямия.Затова се *** толкова за прокарването на проектите им.Забавяха с десетилетие купуването на нови самолети,защото ни цакаха със скъпи ремонти,чийто изпълнител са единствено те.
92
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до hahaНе. Ще купуваме ако е по-евтино, както е навсякъде по света. Ако не е по-евтино ще купуваме отдругаде. Както е навсякъде по света в нормалните страни. Българите плащаха най-скъпия газ в целия Европейски съюз, заради "преференциалното" отношение на руснаците. Ще ги отрежем от секторите които в момента контролират: военния, енергийния. Не ме интересува да им правим каквото и да било. Интересува ме те да спрат да ни казват какво да правим (и да се опитват да ни го наложат).
91
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото по далеч от руската клоака толкова по добре.
90
6
 
5
 
! Отговори
haha преди 4 години
И с Русия така: да ги отрежем и да почнем начисто, или да влачим още***************************************************************Няма да купуваш газ или нефт от там??? Никой не ви е спрял и сега - може да си купуваш от където искаш. Така че с какво ще ги отрежеш??? 6 милиона души в целата територия, 20% от населението на Москва с доходи по-ниски от африканците и пак си верват че щели нещо да направят на Русия... hahahah
89
3
 
3
 
! Отговори
haha преди 4 години
После за нас с 1/3 по-скъп USA газ през Гърция**********************************************Сателитните държавици са за това, да носят некаква полза поне.
88
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблема за Русия в България е като проблема с Кремиковци: дали да закрием тоя губещ и вреден завод и сума ти хора в България да са засегнати, но дългосрочно като най-доброто решение за всички, за да не продължава данъкоплатеца да плаща за да му се помага а той да замърсява и да прозвежда неконкурентна продукция, или да го оставим, защото много хора "работят" там и така или иначе да търпим негативите от това решение. И с Русия така: да ги отрежем и да почнем начисто, или да влачим още ***
87
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно арестуването на руските подметки дава ефект. Под такава статия преди няколко дни руските *** вече биха написали над 500 коментара. Сега са се кротнали , само 70-80 :))
86
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След сценката с нагласения "шпионски" скандал и всичките останали мурафети на ГРОБ, няма да възникне никаква криза.Просто щастливото руско правителство ще ни засипе с целувки, благодарности, торти, но по-важното - ще ни засипе със златен дъжд от инвестиции, ама на куково лятоНай-вероятно вождето ще прецака отново южен поток, пак по нареждане от Козяк и затова са всичките тези срамни сценки от управниците ни напоследък. Личи си вещата ръка на СДС,. После за нас с 1/3 по-скъп USA газ през Гърция
85
12
 
14
 
! Отговори
Сърбоман преди 4 години
България трябва да е вечно благодарна на Русия, че вместо да я включи в състава на Югославия, както беше редно и справедливо, я остави да бъде свободна и независима държава, че даже и икономика и инфраструктура ви изградиха безплатно.
84
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До дипломатическа криза няма да се стигне. По всяка вероятност, срещата ще бъде отложена под някакъв предлог, а няколко месеца по-късно ще има среща на ниво зам.-министри на външните работи. Такова развитие би било добро за България, защото все още тукашните зам.-министри или поне част от тях са хора, разбиращи от работата на съответното министерство. В МВнР това е по-наложително, отколкото в повечето други министерства, защото от 2009 г. ресорният министър се спуска на премиера отвън.
83
6
 
9
 
! Отговори
САКЪН!!!!! преди 4 години
Да не събудим руската мечка, дето векове наред ни мачка заедно с осванлиите!
82
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руски шпиони!? Лов на вещици - поръчан от заинтересовани за влошаване на отношенията ни с страна която ни е защитавала и помагала!!! И заради недалновидната политика на невежи политици плащаме вече 30г. "Руски шпиони" без достъп до секретни информации! А тия в правителството какви са и на кого са шпиони? И какви са тия които преди год.предадоха топографските карти на БГ на турското посолство,какви са,а? И защо никой не беше осъден?
81
19
 
13
 
! Отговори
Решетников преди 4 години
Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.
80
6
 
14
 
! Отговори
haha преди 4 години
Ще се стигне ли до дипломатическа криза с Русия?********************************************Дори Гешев, знае че Шпионин (Агент) на чужда държава не може да се пусне под гаранция. Така че случея е закрит по шпионска линия. До криза ще се стигне ако правоверните комунисти от ГЕРБ продължават с тона който са задали - да плюят по който намерят за едни местни избори.