Обявеният за резидент на шпионите остава в ареста

Иван Илиев и адвокатът му оттеглили жалбата си
Обновена: 29 мар 2021 15:32 | 29 мар 2021 15:11, Александър Попов
82

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Иван Илиев, когото прокуратурата определи като "резидент" на групата за шпионаж в полза на друга държава, остава в ареста за постоянно.

Военно-апелативният съд трябваше да преразгледа мярката за неотклонение на Илиев, спрямо когото беше наложено "задържане под стража", но изненадващо прекрати днешното производство.
Още по темата
Причината – обвиняемият и неговият защитник сами оттеглили жалбата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: шпионажИван Илиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Причината обвиняемият и неговият защитник сами оттеглили жалбата си."Руското посолство търсят с кого да заменят Навални за да се отърват от него.
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПрочети добре какво написах - ВСИЧКИ, ВСИЧКИ от ВСИЧКИ държави, без абсолютно значение от коя държава са, няма заради чужди интриги да страдат български граждани, да си гледат работата! Ние имаме демографска катстрофа,няма да седнем да си унищожаваме гражданите заради чужди интриги и чужди държави!
57
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въх, ми сега другите шпионски групи на Русия ще трябва да поемт работата и на групата на Иван Илиев. Какъв изнурителен труд за да се спаси реномето на Путин и Русия.
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 63Много си скромен бе господинчо. Кои са тези чужденци и корпорации. Явно са на другия край на света а не на североизток. Ей такива като теб стават предатели като тоя Иван Илилев. 30 години след провала на комунизма и смъртта на СССР, едно си знае червената баба едно си бае.
55
1
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До Анонимен..... Разкарайте си ръцете от българските граждани и спрете тези.... Тези "български граждани" са най-гнусни национални предатели. Според теб трябва май да се наградят?
54
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите стават жертви на тези интриги и войни, КОИТО НЕ СА НАШИ, а са на други държави и корпорации!Разкарайте си ръцете от българските граждани и спрете тези конфликти!Да се разкарат и ВСИЧКИ чужденци и техните български марионетки, месещи се в управлението на държавата ни и забъркващи подобни интриги,конфликти от които страдат български граждани!
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова веднага да организира терористична група за да спаси човека на Путин Иван Илиев.
52
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради техните глупави интриги,ще съсипят живота и здравето на българските граждани!Как им гарантирате живота и здравето на тези български граждани?
51
1
 
4
 
! Отговори
Чичо Любо преди 3 години
До До 47 Като питате Каракачанов, че потитайте и главнокомандващия, дето се перчи по парадите. Няма ли кой да му иска сметка на ползвателя на вила "Калина" по този небивал скандал. Нещо много грохотно е мълчанието му. Мазнина, с която са се омазали тия червяци, полепва по всякакви ръчички и свети, свети... и осветява килиите на пандиза дълго и силно....Може ли втория мандат, за който се стяга" обитателя", да продължи на топло и светло?
50
2
 
0
 
! Отговори
Както винаги съм ка- преди 3 години
--звал : В този живот или си колонизатор или си колонизиран !
49
4
 
1
 
! Отговори
ЗАПЕЧАТАНИ ЦИСТЕРНИ преди 3 години
с ОТРОВАТА на ДЪНДИ, които БДЖ товарни превози всекиденвно разкарва по цяла БЪЛГАРИЯ през села, градове са СТРОГО ПАЗЕНА ТАЙНА. Никой не знае какво се превозва и не се обезопасяват ешелоните. Катастрофата, която стана можеше да е ОЩЕ по-голяма трагедия
48
9
 
4
 
! Отговори
КАКТО КАЗАХ преди 3 години
ВСЕКИ , който е СРЕЩУ КОЛОНИЗАТОРИТЕ от САЩ е ДОСТОЕН БЪЛГАРИН
47
7
 
0
 
! Отговори
НА ИНДИАНЦИТЕ преди 3 години
срещу ЗЛАТОТО им са им давали стъкълца. Тук в КОЛКОНИЯТА РБ няма такива екстри. БЪЛГАРИТЕ имат право само ДА РАБОТЯТ в МИНИТЕ срещу една чорба и да целуват ръка на великодушния господар от САЩ
46
3
 
1
 
! Отговори
Както винаги съм ка- преди 3 години
--звал : за едни терорист за други борец за свобода ....ние сме марширували в една война и с еднага и с другата армия ......а можеше и да им се изрепчим и да тръгнем срещу тях ,ама само щяхме да си изтрепем хората . Тези хора не са престъпници ,те цял живот са работили рамо до рамо с братушките .тези които са ги оставили да работят рамо до рамо с новите братушки те са за .....
45
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен, ББ за да си спаси *** и получи подкрепа за следващ мандат , се е престарал с това "ловене на шпиони", без да има някакви доказателства и пак ще натопи други хора да обират парсата и да им съсипе живота, само и само той да изплува на върха на властта и си опази кожата от отмъщение за престъпленията ,които направиха с ЦЦ срещу населението!
44
4
 
4
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 3 години
Стига писахте глупости!... Тов. Гешев каза, че това е най-големата шпионска завера от 44-та до ден днешен! Хвала!
43
5
 
1
 
! Отговори
До 47 преди 3 години
Аз също да попитам,какво е правил Каракачанов като министър и защо е допуснал в неговото ведомство такъв скандал?Във всяка една страна ръководител в неговото положение би подал оставка,а те го величаят как успешно си е свършил работата.Ако това беше в президенството щяха да крякат от сутрин до вечер-оставка.Противни лицемери и некадърници,надули се като балони от плюскане!
42
0
 
8
 
! Отговори
Като виц е преди 3 години
Това некаква комедия ли е? Тия всичките арестувани хубавци са действали като тотални ***. Хем вербувани, хем обучени, хем снимали с телефони точно под камерите. Резидентът пък хукнал да се крие в посолството, ама го хванали на входа. Може да се направи комедиен сериал със заглавие "Наш *** шпионина".Това, което не разбрах е за какво всъщност са им плащали пари
41
6
 
4
 
! Отговори
ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ преди 3 години
го КОПАЯТ БЪЛГАРИ, които за един залък се подлагат на ежедневен риск и тежки лишения. Да не говорим за ЦИАНИДА, който изливат с ДЕСЕТКИ ТОНОВЕ в ЗЕМЯТА ни за да могат после да натоварят в цистерните полуфабрикат, който други роби в АФРИКА обогатяват и готовите КЮЛЧЕТА ЗЛАТО отлитат през океана. Така е било в древния РИМ. РОБИТЕ са добивали златото и там са загивали в рудниците
40
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като ви чета коментарите направо се отчайвам ,колко елементарно мислене имат някои от българите.За мен това е скалъпена предизборна история.НИщо не се е променило!Едно време дебнеха кой влиза в американското посолство,сега пребоядисаните дебнат кой влиза в посолството на Русия.Имам чувството,че чета роман на Агата Кристи.Ще видите,че няма да ги осъдят,защото няма доказателства.