Коста Рика – извор на щастие и здраве

Представяме ви хотела на спокойствието
23 мар 2015 20:19, Теодора Драгоева
6
Коста Рика – извор на щастие и здраве
Снимка: adelto.co.uk

Миналата година Коста Рика се нареди на първо място в класацията на десетте най-щастливи страни в света.
Ето защо, ако имате нужда да „заредите батериите“ и да почувствате истинско щастие – помислете си за почивка именно на това прекрасно южноамериканско местенце.

Ако пък освен положителни емоции, търсите и спокойствие, имаме идеалното предложение за вас. Хотел Asclepios Wellness & Healing Retreat се намира в Алахуела – една от седемте провинции в Коста Рика.
Той предлага на своите гости само 12 светли и просторни стаи, както и разнообразни терапии, съчетаващи медицински традиции от различни краища на света.

Щастливците, отседнали в уелнес хотела в Коста Рика могат да се радват и на йонизиран плувен басейн, фитнес център и специален кът за йога и медитация.

Луксозният оазис на спокойствието предлага още професионално консултиране относно хранителния режим на гостите спрямо тяхната кръвна група. Храната пък се приготвя в биоресторанта към хотела.

Специален екип от висококвалифицирани спа терапевти и холистични лекари от цял свят също могат да бъдат в помощ на желаещите да се възползват от техните услуги. Не на последно място – хотелът предлага разнообразни програми за отслабване и такива, борещи се със стреса.

В галерията на Тialoto.bg може да надникнете в едно истинско идеалистично кътче на спокойствието в Коста Рика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
Някой от вас въобще бил ли е в Коста Рика? След реформите там не е препоръчително да се движиш сам по улиците, особено след 18ч. сградите са много красиви, ако не придиряме за това, че са обрамчени с бодлива тел. Рай, но за престъпниците. Бетер ЮАР.
3
2
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
аз бях на Луната, ама в Бургас по морската по ми харесва.
2
4
 
3
 
! Отговори
Берлин преди 9 години
Бях в Коста Рика януари. Много е красиво, но не е по джоба на българина. Препоръчвам пълен пансион в Гърция.
1
1
 
7
 
! Отговори
Матеев преди 9 години
Процентът отделян от националният бюджет за отбрана и сигурност е обратно пропорционален на здравето и щастието на една нация - пример Коста Рика