Насилникът: Децата на дъщеря ми са от мен

73-годишният австриец призна, че е баща и на седемте деца на дъщеря си, която 24 години държал затворена в мазе
28 апр 2008 17:02,
107
Насилникът: Децата на дъщеря ми са от мен
73- годишният Йозеф Фрицъл. Снимка: БГНЕС

Кошмарът на дъщерята

Седемдесет и три годишният австриец Йозеф Фрицъл призна на разпит в полицията, че е баща на седемте деца на дъщеря си, която държал затворена 24 години в мазе под апартамента им в град Амщетен, съобщи Ройтерс.

Фрицъл бе арестуван в Амщетен, централна Австрия, по подозрение, че е държал дъщеря си затворена в мазе 24 години и има от нея няколко деца, предаде по-рано днес австрийската агенция АПА.

На пресконференция началникът на криминалната полиция в провинция Долна Австрия - Франц Ползер посочи, че въпросната жена сега е на 42 г. и че баща й е злоупотребявал сексуално с нея.

Австрийската полиция продължава обиска в "къщата на ужасите", където 42-годишната Елизабет Фрицъл и 3 от децата й били държани в плен от баща им Йозеф, оборудвал за целта в мазето-скривалище.

Елизабет пък разказала пред полицаите, че е подлагана на сексуален тормоз от баща си, откакто била 11-годишна.

През август 1984 г. той я примамил в мазето, след което й сложил белезници и я заключил.

През годините Фрицъл успял да осинови три от децата, като лъжел жена си Роземари и заблуждавал властите, че ги намирал, оставени тайно пред вратата на семейното жилище.

Останалите четири не били пускани никога навън от мазето.

Малтретираната дъщеря вече е под наблюдението и грижите на екип от психолози.

Кошмарът на дъщерята

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Мохамед преди 15 години
ЗАТОВА БЪДЕШЕТО Е НА ИСЛЯМА. ЕДНА МОРАЛНА РЕЛИГИЯ И ОБЩЕСТВО. Не напразно много католижи на запад приемат тази религия.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vvvaaaa
24
0
 
0
 
! Отговори
Х.Генчо преди 15 години
ЛИЦЕМЕРНО, ДЕГРАДИРАЩО, АМОРАЛНО ОБЩЕСТВО ОТ ***-ТОВА Е ОБИЧАНОТО ОТ ВСИЧКИ МУТРИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО. Педофили от двете страни на океана в т.ч. свещеници. 1000 пъти е по морална социалистическата идеология и православаната вяра. ТРАГЕДИЯТА Е ,ЧЕ "ЛОШИТЕ" ДИРИЖИРАТ СВЕТА.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Българите са по-нормални от много други народи.
22
0
 
0
 
! Отговори
SSS преди 15 години
Да взечем пример!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
България изобщо не е бедна на психари и педофили!Напротив-пълно е с тях.Ако искаш да видиш психари-те са навсякъде : по улиците, по стадионите...Педофилите-колко случая излязоха в пресата напоследък?
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хора с психически проблеми. Липса на контакти, неудовлетвореност от живота, срив на ценностната система като цяло. Неприятното е че тези явления набират скорост и в България. Засега сме бедни на психари и педофили но това ще се промени .. скоро.
19
0
 
0
 
! Отговори
poli преди 15 години
Чух по радиото че е казал че е изчезнала със секта и по онова време е била издирвана от Интерпол
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Az, ти пък не загряваш ли защо иракчанина е убил дъщеря си? За да спаси "честта" на семейството си. Още повече те не дават дъщерите си на неверници, освен ако неверника се обреже и научи коранът на изуст.
17
0
 
0
 
! Отговори
Eve преди 15 години
15,точно в тези неизвестни се крие разковничето.Много неизяснени подробности останаха и в случая на Наташа Кампуш. Имаше Стокхолмски синдром,кофти отношения с родителите и описваше отвличането си почти като благословия-промит млад мозък,познавал само и единствено насилие -адски жалко...
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Психолозите твърдят, че е болест, но аз си мисля, че това е дяволът в човешки образ. Нали имаме ние българите една приказка, че дяволът като си нямал работа си . . . л децата.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е как така жена му не е знаела???? И как е обяснявал липсата на дъщеря си???? Моля за подробности!
14
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Нямам отговор на тъпотии като "това признак ли е за разпад на западното общество". Ето днешна новина: "Иракчанин уби дъщеря си заради връзка с британски войник". Харесва ли ви? Взето на глава от населението в западния свят със сигурност такива неща се случват по-рядко повечето пъти стават известни.Но може би австрийците са по-откачени. Нали скоро там освободиха момиче, което беше заключено от дете от някакъв ***? Пък и Фройд е оттам.
13
0
 
0
 
! Отговори
Eve преди 15 години
Дядката обаче мяза на Сталин-даже и името му е Йозеф...
12
0
 
0
 
! Отговори
lidis преди 15 години
Повече от ясно ! Успял да излъже жена си и да осинови 3 от децата ,като лъжел ,че ги намирал! Егати лъжите ,омаивали жена му и обществото !!! Психарска семейна история в едно нехайно общество в централна Европа !Осиновителят оставен да лъже и маже и децата осиновени от него без надзор от соц.власти !!!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
pado преди 15 години
Ами тук на запад хората също са потресени от това шокиращо престъпление.Тук също има болни мозъци.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пребит човек, Стойчков побойник, Волтова дъга обгори дете, Насилникът: Децата на дъщеря ми са от мен ..................... йебо те днес.бг .........
9
0
 
0
 
! Отговори
Nikola преди 15 години
Toq e golqm *** we!
8
0
 
0
 
! Отговори
Eve преди 15 години
Не мисля,че е присъщо на западните общества повече отколкото навсякъде другаде.Просто в Бг любопитните съседи щяха да са го надушили отдавна-а отчуждението на западняците(което не винаги е толкова лошо) в този случай е довело до тези фрапиращи обстоятелства..
7
0
 
0
 
! Отговори
men преди 15 години
ami tova e individ sus seriozni otklonenia. ne mislia, che triabva da govorite za zapadnite obstestva, zastoto purvoto takova razkritie beshe napraveno v Rusia, koiato e na iztok ot Bg. tam izvergut beshe durzal 2 momicheta v dupka pod zemiata poveche ot 8 godini. maika mu e znaela za tova prez zialoto vreme, no ne go e izdala.... taka, che psihopati ima po zial sviat.....