Нeмски концерн уволни красавица, защитавала Кадафи

Ванеса Хеслер се срещала с Мутасим Кадафи четири години
Обновена: 31 окт 2011 22:13 | 31 окт 2011 22:12,
65
Нeмски концерн уволни красавица, защитавала Кадафи
Ванеса Хеслер. Снимка: Архив, Reuters

Немският телекомуникационен концерн Telefonica Germany прекрати договора си с модела Ванеса Хеслер заради това, че се е срещала с убития син на Муамар Кадафи Мутасим. Освен това красавицата изказала подкрепата си за клана за бившия либийски лидер, съобщи Лента.ру.

Ванеса Хеслер бе лице на Alice DSL, който е част от Telefonica Germany. За връзките си с клана Кадафи моделът разкал в интервю за италианското издание Diva e Donna. Тя признала, че се срещала с Мутасим в продължение на четири години.

В разговора си пред Diva e Donna тя заявила, че семейство Кадафи изобщо не са такива, каквито ги представят медиите. Според Хеслер Кадафи били "абсолютно нормални хора".

Още по темата
В началото Telefonica Germany се опитала да се дистанцира от изказванията й. Представител на концерна заявил, че това е само мнението на Ванеса Хеслер и компанията не го споделя.

Междувременно Хеслер била помолена да направи друго изказване, в което да се откаже от по-рано направените си твърдения за семейство Кадафи, тъй като мнението й се разминавало с „ценностите на компанията“.

Моделът обаче не направил това и договорът бил прекратен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
1
 
! Отговори
Хах преди 12 години
Извинявай душко но българите са станали на прасета! *** и арабите в България са по-чисти от тях и се държат с жените като с жени , а не като с някакъв придатък. Така че не съди за другите по себе си! Харесала го е жената, защитила го е, което показва че не е стандартния манекенски ***! Браво на нея! Вие българите се погледнете и се помъчете малко да придобиете нормален вид и обноски!
62
5
 
1
 
! Отговори
Муамар преди 12 години
Така, така - мамка и продажна. Всички жени които се факат с арабели и черни да се заливат с *** по 10 дни в месеца под жарко слънце. През останалите 20 дни да чукат камъни.Това жените са егати помиярките. За пари са готови със *** да легнат.Такива като нея при нас в Афганистан ги даваме на талибаните.
61
2
 
5
 
! Отговори
Десислава Пронкина преди 12 години
А бе тя може и да се е е...еех!- с Кадафи,но някой от вас да и е държал свещ??!! Нека говори кой каквото ще.Вашите жени също се чукат, може би и не само с вас господа "учени".Това е човещина и жената и тя е човек и и се иска да получи което и се пада. Но вие гледате много близко, точно до едно място!! Разсъдете нейната мисъл.Тя защитава човека който е бил човек към ней. *** ли е бил или не ....погледнете себе си. А Родът Кадафи беше и е геройски род. Сравнете го с Обама.Отгоор-сравнение няма!
60
0
 
3
 
! Отговори
пепо преди 12 години
Корпоратокрация... чиста като сълза !!!
59
2
 
5
 
! Отговори
. преди 12 години
Имаше в общежитието на моя университет една британка , която е чисто копие на това горе ... само , че британката не се шибаше с *** , университета ми не е в България , в Студ. Град британки не идват :)
58
1
 
6
 
! Отговори
.0. преди 12 години
Абе той нали даде фира тоя *** сигурно и е тъжно сега на тая кофа и за тва умува ...
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на Ванеса работа многооооо.
56
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***!
55
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И нашите жени не са от гнусливите...Няма ***,дошла в България,която да не се е уредила с българка.
54
1
 
1
 
! Отговори
donkov преди 12 години
demokraciq v nov stil,imash pravo na mnenie,na glas,no te trebva da sa udobni,ina4e si aut...
53
0
 
2
 
! Отговори
donkov преди 12 години
koito ne e s nas e protiv nas,ot faraonsko vreme e taka
52
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Концерна само може да съжалява, защото това наистина е рядко срещана красота!
51
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
правото на компанията да си избира свободно служителите също е част от демокрацията!
50
5
 
3
 
! Отговори
donkov преди 12 години
uj demokraciq puk kvo izleze....
49
4
 
11
 
! Отговори
не и с моите пари преди 12 години
Концернът е бил длъжен да прекрати договорът. Мениджърите представляват компанията и се грижат тя да печели. А лошата реклама...."нашата хубавица син на Кадафи я пипа..." ще навреди на финансовия им резултат. Нека тези които мислят, че мениджърите не са прави - да си отговорят, ако те са собственици ще се съгласят ли да печелят по - малко заради една к...... " красавица".
48
1
 
6
 
! Отговори
Дафинка преди 12 години
Тая *** се опита да ми го отнеме ! Но аз се съгласих и за по-малко пари ,а онази е алчна и не и излязаха сметките !
47
2
 
17
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Мъни-кенството е скрита форма на високо платена проституция....обикновено кифли като тая не слизат от яхтите на разни шейхове и синчета на Диктатори....
46
1
 
4
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
Я натиснете линка да видите какво е люшкал 4 години на Кадафито сина :))) Само сложете отпред ввв. на латиница, иначе няма да го отвори
45
5
 
12
 
! Отговори
KADAFIEPICH преди 12 години
BRAVO NA MOMICHETO .... A PAK KOLKO E KRASIVA................
44
4
 
16
 
! Отговори
popravka преди 12 години
имате грешка - първо не е германка, а италианка от италиано-американско потекло. второ не е служителка, а рекламно лице, следователно е напълно нормално да и прекратят договора ако с изказвание или поведение прави анти-реклама на продукта им.