Нов отговор: Русия спира пилешкото от Турция

Крайцерът "Московецът" пътува към границата на Сирия
Обновена: 25 ное 2015 19:19 | 25 ное 2015 19:16,
169
Нов отговор: Русия спира пилешкото от Турция
Снимка: Reuters

Руската санитарна служба спира вноса на всякакво птиче месо от Турция. Официалната причина за предприемането на тези действия е откритата в няколко пратки бактерия листерия.

Забраната влиза в сила от 1 декември, но в сряда вече беше задържана първа пратка от над 150 тона пилешко, съобщи ”Нова телевизия”.

Междувременно "Хюриет дейли нюз" съобщи, че Русия ще разположи един от най-големите си крайцери на метри от турските териториални води в Средиземно море.

Вестникът посочва, че Русия е вдигнала мерките си за сигурност след свалянето на руския самолет от страна на Турция. В бъдеще бойните самолети на Русия ще бъдат съпровождани от други, които да отвърнат на евентуални заплахи, казва генерал Сергей Рудской.

Крайцерът "Московецът", единият от двата най-големи военни кораби на Руската федерация, ще се разположи  на морската граница между Турция и Сирия. Корабът разполага със система, която му позволява незабавно да отговори на всякакви заплахи.

Русия също е решила да преустанови всички военни комуникации с Турция, посочва вестникът. Друга стъпка, която ще бъде предприета,  е изпращането на най-високотехнологичната  техника за противовъздушна отбрана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ердоган се гаврел с Путин? ;)За 1 седмица руснаците унищожиха над 1000 камиона - цистерни в северна Сирия. За къде според теб са карали петрол и други продукти тези камиони? Само един курс на всички камиони струва повече от цялата руска групировка в Сирия. А те правят поне по курс на седмица. Кой е нагрухания, дупе? ердоганчо страхливия или Путин? Че не може и да се оплаче ердоганчо, щото ще го бие цяла европка за това ;)))
90
1
 
3
 
! Отговори
Niki13 преди 8 години
няма по големи * от журналистите , кой е този крайцер "Московецът", съвсем изтрещяхте
89
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми те така действат тия лицемери путинуидната ,когато искат да воюват с европа си създават ислямска държава ,когато не желаят да внасят пилешко тогава са бактерии а когато искат да саботират някъде избори ударят държавни сайтове
88
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даде иначе русия въобще нямаше да я използва . Та нали русия искаше да строи там газопровод
87
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупавия Ердоган не вижда, че Турция се използва за маша от САЩ, и при една евентуална война ще пострада най-много, защото са първа база на НАТО пред Русия. Нашите *** също пригласят вместо да се опитат да запазят неутралитет, а това може да ни струва много. С нашия един самолет и 20 войници сме последните, които трябва да лаят срещу Великите сили.
86
0
 
6
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 8 години
..kraicerat se kazva "Moskva"...ne moga da poviarvam...ot kade gi vzimate tezi ***???
85
0
 
19
 
! Отговори
Metal Man преди 8 години
Няма бактерии. Има наказания.Аз лично нямам против наказанията, нека да има.Началото е сложено. Следва текстилът (един от основните продукти, изнасяни за Русия), агро-продуктите и накрая Турция фалира лятото. Екстра! Нашата туристическа индустрия и без това е в предсмъртни брожения, ще ни дойдат добре малко руски парици. Ако си изиграем правилно играта - това са над 7 млрд долара за едно лято!
84
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До АнонименНеправилен анализ! Причините са съвсем други!
83
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СССР СЕ РАЗПАДНА ЩОТО НЕ МОЖА ДА ИЗДЪРЖИ ФИНАНСОВО НА ПРОСТОТИЯТА НА ТОГАВАШНИТЕ УПРАВНИЦИ!!!!!!-----------АБСОЛЮТНО СЪЩОТО СЕ СЛУЧВА СЕГА С РУСИЯ И ДАНО СЕ И РАЗПАДНЕ ЗАРАДИ ПУТИН!!!
82
7
 
42
 
! Отговори
Дани преди 8 години
Е, наиграха се мазните турци на стражари и апаши. Ама настъпиха голяма мотика.
81
5
 
29
 
! Отговори
АТЛ преди 8 години
Второ слънце край Босфора ще "научи" комшиите да не стрелят по руски самолети и парашутисти га им е кеф
80
5
 
54
 
! Отговори
ПП АТАКЛАРЪ преди 8 години
ЕДИН КАРАБИНЕР УБИ РУСНАК! ТОВА Е ИСТИНАТА! С НОЖ В ГЪРБА, ТИПИЧНО ПО ТУРСКИ. НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО! ДАЙ БОЖЕ РУСНАЦИТЕ ДА СИ ОТМЪСТЯТ ПОДОБАВАЩО. ТИЯ АНАДОЛЦИ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ДОБРО И ТОВА СИ Е. А ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КОИТО СЕ КЕФЯТ ДА ГИ ПИТАМ ПАК ЛИ ТАКА БИХТЕ СЕ ИЗКЕФИЛИ АКО НЯКОЙ ДЕН НАТО СЕ РАЗПАДНЕ,( КОЕТО Е НЕМИНУЕМО, ОСОБЕНО ПРЕДВИД ТОВА НАКЪДЕ Е ПОЕЛ СВЕТЪТ И НАЙ ВЕЧЕ ДОБРАТА СТАРА ЕВРОПА ) И ТЮРКИШЕТАТА ПОНАМИНАТ НА ГОСТИ С ПРИСЪСТВИЕ. ТЕ УМЕЯТ ДА ПРИСЪСТВАТ НАЛ ЗНАЙТИ! ***!
79
47
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Руснаците не изпитват ли поне малко срам от своя пръв ръководител... - който стана за посмешище и цял свят се гаври с него... - кой откъдето мине и замине го подритва...
78
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Слава Укран !а над Русия е пълно с украински...слава на ъкраинските *** и ефтини проституки
77
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 126 Ти *** се снимай с плевнята на Дръзки и се гордей, и бори тероризма с толерантност и вазелин
76
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Крайцерът московецът" Не знаех, че имат и такъв крайцер! За "Москва" съм чувал, но за "московецът"...Е.гати сайта измислен.! Откъде черпите изнформация? Само и единствено от CNN ли???
75
1
 
11
 
! Отговори
руснак преди 8 години
КРАЙ----ВЕЧЕ НЯМА ДА ЯДЕМЕ ТУРСКО ПИЛЕШКО...!!!ШЕ ПАСЕМЕ ТУЧНА СИБИРСКА ТРЕВИЦА ....НА ИЗТРЕЗНЯЛА ГЛАВИЦА!/...нещеме и ТУРСКИЯ ПАТОК ...ДАЖЕ../
74
1
 
4
 
! Отговори
Rhapsody of fire преди 8 години
До gogo 124Ех вие *** сте колкото мечтателни, толкова и безмозъчни.
73
8
 
2
 
! Отговори
Дедо Вангел преди 8 години
До gogoА гледай ти какво се получи.....Не Америка, а Русия пое "брадатия" :))))))Мухахахахааа....
72
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле, крайцерът бим Москва, а не Московец!Абе, кой го интересува кирливият ви крайцер?