Жена помогна на Тръмп да стигне до Белия дом. Но тя не е Мелания

Вижте историята на Келиан Конуей!
11 ное 2016 22:30,
27
Жена помогна на Тръмп да стигне до Белия дом. Но тя не е Мелания
Снимка: Reuters, архив

Колкото и странно да звучи, но именно жена помогна на Доналд Тръмп да спечели американските президентски избори и да опровергае прогнозите на социолозите, че победител ще е Хилари Клинтън, предаде Франс прес.

Тази жена е 49-годишната Келиан Конуей. Тя ръководеше предизборната кампания на Тръмп и в нощта на изборите милиардерът специално й благодари.

Конуей е руса, елегантна майка на 4 деца. Тя пое предизборната кампания на Тръмп през август, когато допитванията сочеха, че милиардерът изостава, и в крайна сметка тя стана първата жена ръководител на кампания, станала свидетел на победата на кандидата си.

Конуей е работила в екипа за предизборни сондажи на Роналд Рейгън. Ръководитела е един от комитетите, подпомагащи финансирането на кампанията на републиканския сенатор от Тексас Тед Круз, най-сериозния противник на Тръмп по време на първичните избори в Републиканската партия. След поражението на Круз Тръмп я привлече на своя страна.

Конуей има агенция, наречена Полинг къмпани, специализирана в допитвания, съсредоточени върху жените. Услугите й редовно използват големи марки, компании и организации.

По време на работата си като директор на предизборната кампания на Тръмп, Конуей се допитваше до Иванка Тръмп, най-голямата дъщеря на магната, за която се смята, че има най-голямо влияние върху него. Стратегията проработи и Тръмп заличи в Туитър най-язвителните си коментари и престана да реагира буйно на най-дребните нападки срещу него. Това бързо спечели на Конуей прякора Мамчето, понеже успявала да държи под контрол милиардера.

Конуей произхожда от скромно семейство от Ню Джърси. Отгледана е от самотна майка.

Вчера тя каза, че Тръмп й е предложил пост в бъдещата си администрация, но не уточни какъв.  

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
цербер преди 7 години
тази му забрани да пише в Туитър, да не се изцепи пак нещо точно в деня на изборите
16
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мелания ми прилича на много ***. Типичната красавица без мозък, хванала дъртия милиардер. Сега обаче вече не е само сексуалната му играчка. Трябва да се държи като първа дама,нещо което за такова тъпо момиче което само е свикнало да позира и да се кипри,не знам как ще стане.
15
7
 
4
 
! Отговори
пак от дедо преди 7 години
Значи наш Боико не е *** както твърдат някои народни психолози.Сами виждате че се е обградил само с жени и разчита наи вече на тях.В понеделник да не се тюхкате и пулите очи като обявят резултатите от гласиването.За предпочитане е жени да заемат всички възлови ръководни служби.Няма да е лошо ако може от дясно на господ не да е Христос а жена например МарияМагдалена
14
3
 
15
 
! Отговори
дедо ви преди 7 години
Ах тези жени без които не можем.Уж измаисторени от мъжкото ребро .На мъжете господ дал само една физическа сила,а на жените всичо останало и наи вече хитрост.Мамка мууууу това не е справедливо.
13
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
браво момиче,защото той прилича и вероятно ще води политика каквато водеше РОНАЛД РЕЙГАН който сложи край на студената война и във началото необразовани американци го плюеха заради приятелството му със ФРАНК СИНАТРА известен певец във цял свят.
12
0
 
17
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
До ФАКТНе, не е факт! Американците не са измислили интернет, но не е толкова съществено...Просто, заради коректността към фактите - интернет е измислен в ЦЕРН, Женева.
11
0
 
24
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Участвала в предизборния екип на Рейгън?Ами през 1984 е била на 17 години!Освен като куриер няма какво друго да е правила!
10
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената помогнала Тръмп е Хилари , трезво мислещите американци виждат , каква лицемерна,коромпирана,мазна,лъжкиня е Клинтън
9
1
 
35
 
! Отговори
До 12 преди 7 години
И не само Хилари, ами и Бил! Цялото им извратено семейство.
8
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тази не е. Казва се Хилари Клинтън. Толкова корумпиран и отблъскващ кандидат никога не е имало, никой друг нямаше да може толкова да му помогне, колкото тя.
7
0
 
51
 
! Отговори
от далече преди 7 години
Гледах я на пресконференцията след третия дебат.Умна,с перфектен изказ и неподатлива на провокации.Изключително елегантна,не мога да и дам годините.Каквото и да и предложи няма да сбърка.
6
6
 
67
 
! Отговори
))) преди 7 години
Поклон пред тази храбра американка, която успя да се противопостави и да размаже Сорош и неговата банда от деградирали мутанти, дето и една снимка не можеш да им намериш в нета, освен една на Ротшилд.Поклон доземи!Мордор падна, дами и господа и дано злият ****мун да не направи някоя простотия в последните дни от мандата си!
5
3
 
16
 
! Отговори
До Ха Ха преди 7 години
Мандатът на президента в САЩ е 4 годишен. Избори се прявят на високосна година.
4
4
 
58
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Господа евроатлантици, глобалисти и третополови, напомням ви, че Доналд Тръмп е новият президент на САЩ ! Сиреч вашият нов началник за следващите 5 години.Внимавайте с оценките за него ! :)
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре изглежда и е с гоуеми сиси.
2
1
 
38
 
! Отговори
Фенче преди 7 години
Много симпатична и умна жена и аз бих и направил поне 4-5 деца или поне бих се опитвал няколко пъти всеки ден.
1
45
 
3
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
Путин тероризира съседите си и света, като се опитва да ги изнудва с ядрена заплаха.САЩ, АКО ЖЕЛАЯТ могат да парализират Русия!ПРОВЕРЕТЕ САМИ! А това е хакер едва на 30-то място в световната ранг-листа на независимите хакери.Все пак, американците са измислили Интернет...................Известный американский хакер, называющий себя Jester (Шут), атаковал веб-сайт банды Калантарова (он же Лавров) МИД России....Сообщение хакера было удалено, но оно доступно для обозрения на скриншоте !