Русия пита настойчиво: Защо сме заплаха за България?

Има противоречия в доклада на парламента, смятат от Москва
Обновена: 19 окт 2017 07:35 | 18 окт 2017 21:52, Красимир Ангелов
632
Русия пита настойчиво: Защо сме заплаха за България?
Снимка: Reuters

Русия вижда противоречие в доклада на парламента на България, в който Русия е призната за заплаха, с намерението на българското правителство да развива двустранните отношения, съобщи ТАСС, като цитира коментар на пресслужбата на руското външно министерство.

Още по темата

В коментара се изразява съжаление, че българският парламент "все пак е одобрил внесения от правителството" годишен доклад за 2016 г. за състоянието на националната сигурност на България, "в който Русия е посочена като една от заплахите".

"Съдържащите се там пасажи рязко противоречат на декларираните от настоящото правителство на Бойко Борисов намерения да развива отношенията с Русия в търговско-икономическата, енергийната и културно-хуманитарната сфери", се посочва в коментара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


632
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
408
0
 
1
 
! Отговори
Когато руснаците преди 6 години
До Анонименвърнат изнесеното от България.
407
2
 
1
 
! Отговори
ЕС намеса преди 6 години
Каквито и злини да е извършила Русия в миналото, не само към България, но и в световен мащаб, не означава, че тези злини ще продължават цяла вечност. В момента корумпираният Европейски Съюз, воден от НАТО и ООН,представлява много по-голяма заплаха за гражданите на Европа и ние като такива би трябвало да прозрем тази заплаха. Борисов и Радев са всъщност про-руско настроени,но главнокомандващите в Евросъюза стопират всякакви такива отношения.Но е дошъл момента, в който трябва сами да се оправяме.
406
0
 
4
 
! Отговори
руски окупатори преди 6 години
Кога Русия ни е била съюзник и приятел.1. През средновековието,когато дивия главорез Светослав избива елита набългарската държава.2. През 60-те години на Х в. втория подобен геноцид, само че над волжкитебългари, когато Иван Грозни *** избива 1 милион българи в Казан иоколностите му. 1. През 1886г. когато е против Съединението.2. През 1916г. когато ни напада и бомбардира Варна и Балчик и ние я побеждавамес героизъм.Помнете Брест-Литовския договор, там пише, че Русия е победена отБългария?3. През 1944г. когато ни окупира,национализира собственосттана хората и ги вк
405
8
 
7
 
! Отговори
СИЦИЛИАНЕЦ преди 6 години
Еи ,руснаци-недоучили. С какво право вие ще ни питате нас- вашите учители ,ограмотители ,създатели на азбуката на която пишете и езика ,които говорите .Та ваши учени съобщават ,че 55 процента от руските думи са всъщност старобългарски.Отново се изживявате като следователи и ментори. Забравете имперските си рефлекси.С нас българите можете да говорите ,когато преклоните глава и признаете ,че ние ви просветихме и извадихме от блатото на варварството.
404
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е заплаха за нас не защото е против НАТО, а защото е извършвала методична пряка агресивна дейност срещу България и Българщината:"И подир всички тия върволици жестокости и злини, които ни една държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива *** и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка!"(Захари Стоянов)Той не доживя да види реките от българска КРЪВ след като руските орди нахлуха у нас
403
11
 
7
 
! Отговори
САБАЗИИ преди 6 години
Баългари,ние сме родоначалници на ЕВРОПА.Траките ,нашите предци ,наречени по-късно българи са в Европа от 7600 години. Гордеете се и не се поддаваите на каквото и да филство ,особено русо .Очевидно Русия е заплаха за нас ,защото тя обяви НАТО ,В КОИТО НИЕ ЧЛЕНУВАМЕ ЗА ОСНОВНА ЗАПЛАХА. ТАКА ,ЧЕ НИЕ РЕЦИПРОЧНО ОБЯВЯВАМЕ ОНЗИ КОИТО СЧИТА ЧЕ СМЕ ЗАПЛАХА ЗА НЕГО ЗА НАША ЗАПЛАХА.
402
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и Турция днес няма нищо общо с Османската империя, верваш ли ?
401
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срещу всеки умрял за България руски воин стоят десетки достойни българи, избити от същите тези руснаци без причина - като животни ! От обикновенния българин до легендарните ни генерали. От разюзданата дивашка ***, неразбрала че това не е Русия, че тук не е Азия. Като озверял башубозук ! И колко пъти след това Русия подтиква Турция отново да ни нападне - както днес Путин заговорничи с Ердоган. "Пещерна пропаганда " или история, изписана с БЪЛГАРСКА КРЪВ, КРЪВТА НА НАШИТЕ БАЩИ И МАЙКИ ?
400
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия днес няма нищо общо с бившия СССР, разберете го!
399
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тая пещерна антируска пропаганда!Руския народ винаги е бил и ще бъде братски народ, независимо от грешките на техните и нашите политици,т.нар. елит!Ще сме благодарни на хилядите руски войници, загинали за да я има България днес.
398
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам спомен българската армия да е нахлула в Москва. Затова пък руската не един път го е правила - за последна през 1944 г. Без никаква причина. За да изнесат цялото злато на Царство България, да избият целия тогавашен елит, да съсипят държавата с разбойническите си банди, да мародерстват както могат пияни...Но кликата в Кремъл не знаела защо била заплаха за България !Днес вместо България да е като Швейцария или Белгия, прилича на престъпна Русия, с фили и фоби. Затова се и обезлюди !
397
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
- Когато дойде съветския ботуш и изби над 300000 българи, включително елита на нацията. - Когато създаде македонизма за да откъсне Македония от България.- Когато цялото ни селско стопанство работеше на загуба за да изхранва СССРто.- Когато ни наложиха съветската демокрация и путинска задунайска олигархия.Или днес, когато разрешиха строителството върху остаките от Фанагория.
396
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та кога Русия не е била заплаха за България:- Когато унищожава Казанското царство във Воласка България по особено жесток начин.- Когато избива и разселва в Сибир кримските и другите българи или когато насилствено ги преименува на татари.- Когато при нахлуването в България да ни "освобождава" на два пъти изпепеляваше Свищов до основи.- Когато непризнаваше Българската Екзархия или когато скалъпи обесването на Левски.- Когато поръча убийството на Стамболов.
395
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До444 Бил си там като ултрас,доброволец,като тези кръволоци на Путин в Източна Украйна.Ти си срам за България.Добре че от такива,като теб не зависи нищо в България.Един ден ще ви натикаме в затворите,задето рабогите за чужди интереси,срещу България.
394
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България отговаря: Кога Русия не е била заплаха за България?
393
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До438 България бе обявила война на съюзниците,когато бомбардираха София.Натовските бомбардировачи,които излетяха от италиянското летище,получиха единодушната подкрепа на всички членки на ЕС,да бомбардират агресивна Сърбия,за да спрат по този начин клането и геноцида,който сърбите извършиха над несърби в разпадаща се Югославия.Сърбите запалиха тази война по инструкции на Кремъл.
392
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция е заплаха за България с двете си мафиотски етнически партии-ДПС и ДОСТ.Русия е приятелска страна за истинските българи, ние помним историята.Колко много руски войници загинаха за да бъде България свободна страна.Един американец да е загинал за България, я кажи???
391
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уранът предизвиква рак и левкемия, а бомбите над Белград бяха за да се угоди на албанската мафия, да се отцепи част от православна Сърбия, и това стана без съгласие на съвета за сигурност на ООН.Косово не е призната държава от целия свят.
390
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия винаги ще бъде заплаха за България, защото гледа на нея, като на 16 губерния.Защото чрез безродниците-комуносоциалисти се опитва да я дестабилизира и подчини.Така чрез тях Москва сътвори"македонската нация и език", насила нарече българите в поринско"македонци", което си е чисто нападение над Бългапия, а за петата й колона у нас-национална измяна.Да бъдеш приятел на Русия означава, да й се покориш и слугуваш.От запада видяхме помощ, от Русия нищо, освен рекет.
389
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОХРИДСКИ 426И аз не вярвам на очите си, американците и англичаните бомбардираха София през ВСВ-1944, пуснаха бомби с уран над Белград,поради което ще се разболявате от рак, пък вие ги подкрепяте, ужас!!!