Деян Топалски показа 4-месечния си наследник

"Първото нещо, което си казах е колко е грозничък"
28 сеп 2017 18:24, Екип на Tialoto.bg
6
Деян Топалски показа 4-месечния си наследник
Снимка: Love style

ММА боецът Деян Топалски показа за първи път сина си, който вече е на четири месеца. "Когато го видях за първи път, почувствах неописуема радост. Докторите ми го свалиха в болницата, след като го извадиха от операционната. Само личицето му се виждаше, защото беше увит като пашкулче. Ако трябва да съм честен, първото нещо, което си казах, е колко е грозничък. Като всяко новородено – сбръчкано и кисело", разказва щастливият татко пред списание Love style.

Деян много помага на половинката си в отглеждането на малкия.

"Доскоро само аз го къпех. Бях решил, че това е мое задължение и само аз ще го правя. Сега като поотрасна, се сменяме с Николета и вече го къпем във ваничка", смее се Деян.

С любимата му задължително искат да кръстят Деян-джуниър преди да навърши годинка, но все още не са избрали конкретна дата.

Двамата не планират сватба. Нито искат да имат още едно дете, поне на този етап. "Достатъчен ни е шокът от малкия. Може би ще дойде такъв момент. Времето ще покаже. Сега сме се концентрирали изцяло върху Деян", завършва ММА боецът.

Още новини за звездите четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно мало.мие, дето се малти с друди мало.мия, за да прави зрелища за тълпи от мал..., така де, ясно е какви гледат подобни забавления за античовеци.... та това нещо се е мултиплицирало. Явно и това вече е събитие, заслужаващо внимание?
2
0
 
8
 
! Отговори
Бареков преди 6 години
Произведохме новина!
1
0
 
6
 
! Отговори
haha преди 6 години
Е, т'ва наистина е важно....