Кои звезди обичат да ходят без грим?

Не се срамуват да споделят снимките си в интернет
17 авг 2019 21:26, Иванка Гъркова
6
 Кои звезди обичат да ходят без грим?
Тайра Банкс, Instagram

Най-новата мода сред звездите е да не носят никакъв грим или да слагат съвсем малко, за да не губят естественото си излъчване. За някои жени това е труднопостижимо, защото те не могат да излязат навън без червило, ако не прикрият черните кръгове или пъпките. Но някои техни кумири доказват, че могат да бъдат над нещата и не се срамуват да се разхождат с недостатъците по лицето. 

Показвайки селфита или снимки със свои колеги, на които са без грим, много известни личности искат да дадат пример на много млади момичета и момчета, че трябва да се харесват такива каквито са, а не да се стремят да бъдат като „клонинги“. 

Ето няколко звезди, които изглеждат страхотно без грим и често се снимат така: 

Дрю Баримор

Тя и приятелката ѝ Камерън Диас често се снимат. Двете играят заедно в „Ангелите на Чарли“ и имат чудесни спомени от снимачната площадка. 

„Винаги със слънцезащитен крем“, написа Баримор и качи тяхна обща снимка в Instagram. На нея двете са без никакъв грим и изглеждат страхотно. 

Дженифър Гарнър

45-годишната актриса споделя в интервюта, че децата я харесват без грим и луксозни дрехи. След като приключи работните си ангажименти, тя облича нещо спортно и обува маратонки, с които се чувства превъзходно. 

В социалните мрежи Гарнър неведнъж споделя кадри, на които изглежда отчайващо без грим, но въобще не ѝ пука какво мислят останалите, защото тя самата се харесва. „Не е нужно да има червило, за да сготвя или изпека сладки“, обяснява тя. 

Лейди Гага

Свикнали сме да виждаме певицата с доста тежък грим. Затова първите ѝ снимки без никакъв макиаж, качени в социалните мрежи, шокираха много от феновете ѝ. Изпълнителката изглежда съвсем различно без грим, най-вече кожата ѝ, която е доста бяла.

През годините Гага споделя с последователите си в социалните мрежи повече снимки, на които изглежда естествено. 

Още звездни селфита без грим вижте в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
6
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Моите всички момичета в които съм се влюбвал и са ми били сериозни гаджета са ходели без грим. Няма нищо по-хубаво от това да видиш една жена на светло колко е красива, или сутрин разрошена без грим и безкрайно красива. Или да и видиш сините венички по лицето, под тънката бяла кожа....И светлите и очи. Признавам си този грях, че си падам предимно по зеленооки и синеоки момичета, светли кожи и червени коси....
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Козметичната индустрия вреди на околната среда не по-малко от промишленото селско стопанство и транспорта. Козметичните продукти са постоянни химически замърсители на водата, и то сложни по състав.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А тия кой ги набеди за звезди?
2
1
 
2
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 години
ТОВА Е РАБОТНАТА СЕДМИЦА НА "ВИСШИСТИТЕ". ДНЕСКА БУДУВАТ, УТРЕ ФЛИРТУВАТ, ВДРУГИДЕН СИ ПАЗАРУВАТ, ПОСЛЕ ПЪК ПРАЗНУВАТ И НАКРАЯ ПАК ПИРУВАТ. СЕДМИЦАТА СВЪРШИ, МЕСЕЦЪТ ПРИВЪРШИ И ГОДИНАТА ЗАВЪРШИ, А РАБОТАТА СИ... НЕСВЪРШИ.
1
3
 
24
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Нацапотят се всички като клоуни от цирк и виждаш ли колко били хубави. А без грим приличат на чуми. И се създава една изкуствена красота която да депресира момичетата по света. И даже да се стига до фатален край. Защото има деца които изпадат в депресия като гледат "красавиците" по телевизията. Не разбирам жените защо изобщо се мацат и плескат за да лъжат.