Фелисити Хъфман от "Отчаяни съпруги" влезе в затвора

Актрисата е затворничка No.77806-112
16 окт 2019 14:50, Петя Славова
16
Фелисити Хъфман от "Отчаяни съпруги" влезе в затвора
Снимка: БТА

През следващите две седмици актрисата Фелисити Хъфман, прочула се с ролята си в сериала "Отчаяни съпруги", ще бъде известна като затворничка No.77806-112, след като се яви във федерален затвор в Калифорния, за да излежи 14-дневната си присъда, съобщават Асошиейтед прес, БТА и Ройтерс.

56- годишната Хъфман се е явила доброволно в затвора в Дъблин в района на залива на Сан Франциско, Калифорния, придружена от съпруга си, актьора Уилям Мейси, съобщават представителите на актрисата от TASC Group.

Затворът, в който Фелисити Хъфман ще прекара две седмици, е с ниска степен на охрана. В миналото в него е лежала друга известна особа - "Холивудската Мадам" Хайди Флайс. Подобно на останалите затворнички Хъфман ще получи униформа и бельо и към нея ще се обръщат с номера й. Актрисата ще дели стая и тоалетна с три жени.

През септември Фелисити Хъфман беше осъдена на 14 дни затвор, след като се призна за виновна по обвиненията, че е платила подкуп, за да улесни влизането на дъщеря си София в престижен университет.

На актрисата бяха наложени също глоба от 30 000 долара, 250 часа обществено полезен труд и едногодишна пробация. В корупционната схема бяха обвинени над 50 души

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
5
 
! Отговори
Ха Ха Ха преди 4 години
Правосъдие ли ХА ХА ХА . В САЩ за такова нещо ако не си от богоизбраните ще се лежи дълго .Няколко години. Но тази е избрана Правосъдие ли в САЩ .Лъжа и измама.
14
0
 
1
 
! Отговори
Стрелков преди 4 години
Е, кво пък, не е малко...
13
2
 
1
 
! Отговори
американ бюти преди 4 години
Две седмици е шега американска ,младите хора ги тикат по две години в казарма за едно добро утро и по някоя седмица в карцера ...просто един номер ... ха ха ха ха ха.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малката разлика: Да пишеш, че известна личност е влязла в затвора - това е новина. Да напишеш затворническия номер на въпросната личност - това е жълта журналистика и лешоядство - търси се евтината сензацийка.ПП. И цялата гюрултия - за две седмици пандиз? Журналистче да съм, мамо...
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Две седмици - две седмици. Важното е да влезе в затвора, да се покае, да понесе същото унижение като другите, да даде пример за останалите. Ето това е правова държава, в която законът е (горе-долу) еднакъв за всеки. А по нашите клети земи истинско правосъдие е имало последно от времето на Крум Страшний...!!!
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е когато в университета взимат, а в съда не взимат, стават ето такива неща, ако и в съда си взимаха, щеше да си е като в България.
9
2
 
4
 
! Отговори
Аз преди 4 години
ДО БАЙ СТАВРИ:60? Ние бяхме 120 човека с една огромна печка на дърва по средата. Къпяне с леген и чиния веднъж седмично. *** не ми се коментира това нещо ;)
8
4
 
13
 
! Отговори
БАЙ СТАВРИ преди 4 години
в казармата спахме 60 човека в една голяма стая и използвхме обща тоалетна тип клекало 5 броя...и 3 душа за къпане...мизерия...
7
2
 
20
 
! Отговори
У НАС преди 4 години
трябва да лежат до живот тогава с тая корупция тук
6
3
 
16
 
! Отговори
Мафия! преди 4 години
Само 2 седмици затвор за корупция? Няма такава държава! #Оставка! Kleta Majka Anglosaxonska!
5
5
 
16
 
! Отговори
Тъпов преди 4 години
Ми не е малко. Все пак не е кариерен престъпник, а и по-виновни са тези, които са прилапали подкупа, защото реално от тях зависи. Според мен, самия затвор не проблем, а общата тоалетна. Супер неприятно е да сереш в общи кенeфи.
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука, някой съдия, щеше да намаже един подарък.
3
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, страшно правосъдие. Две седмици затвор...
2
7
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
Поне няма да и гледам сурата всячка сутрин по новините!
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там хората си имат правосъдие, не като тук.