Тя на 46, а той на 55. Коя е любимата на Киану Рийвс?

Александра Гранд е артистична натура
7 ное 2019 17:40, Иванка Гъркова
18
Тя на 46, а той на 55. Коя е любимата на Киану Рийвс?
Reuters

Коя е жената до Киану Рийвс? Всички си задават този въпрос след като актьорът направи истински фурор, появявайки се с гадже в Ню Йорк. Той не бе виждан с дама на официално събитиеот доста години и мнозина сметнаха, че Александра Гранд, с която го заснеха под ръка, явно е много специална.

Въпреки че е с почти бяла коса, която много ѝ отива, приятелката на Рийвс не е по-голяма от него, както някои негови фенки отбелязаха в социалните мрежи. Тя е на 46, а той на 55.

След като холивудската звезда спря да крие жената до себе си, в световните медии веднага се появиха спекулации откога двамата са заедно.

„Александра е един от малкото хора, които успя да накара Киану да сподели емоциите и миналото си. Той се беше затворил в едно много тъмно място толкова дълго, но нейната подкрепа и позитивна енергия го спасиха и му помогнаха да продължи напред“, коментира пред „Life & Style Weekly“ източник, близък до двойката.

Белокосата дама помогнала на Киану да превъзмогне загубата на предишната му приятелка, която загинала в автомобилна катастрофа. 

Актьорът, който по принцип пази личния си живот в тайна и не се смята за звезда, споделя, че е истински щастлив и това до голяма степен се дължи на неговата приятелка, пише „Daily Mail“. 

За приятелката на Киану не се знае много. Тя е артистична натура, която живее в Лос Анджелис, но иначе е родена в Охайо. Голяма част от живота си е прекарала в Мексико, Испания и Франция. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Луд човек. При тия свежи 16 годишни прасковки...
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Па не не много стар. Иначе е ме лез, ама съм забравил дали беше от 12 или 14 раси.
12
1
 
61
 
! Отговори
Йово преди 4 години
Киану Рийвс е истински мъж. Защо всеки папарак в света трябва да знае с коя спи. Личният живот си е негов и като нормален човек не иска да го показва и да му се месят в него. Киану Рийвс ходи на снимки с метро и без бодигардове. Разхожда се по парковете и не се прави на звезда. Години наред Рийвс учудва журналистите как свободно общува с хората на улицата без да се прави на холивудска звезда. Явно родителите му добре са го възпитали за разлика от нашите актьори и чалга "звезди".
11
1
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До 2 ГеронтофобБЛАГОДАРЯ РАЗСМЯ МЕ ;D
10
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уф и какво като не си боядисва косата?! Нейна работа си е! Боядисаната коса от кога е "грижа за себе си?" Да са живи и здрави!
9
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това е жена над 60години
8
12
 
13
 
! Отговори
естето преди 4 години
добре че я нема на снимката (като оня ден например) че пак че требе да одиме да си леем куршум
7
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все едно. Той си знае. Важното е да се чувства добре и да е щастлив. Заслужава го. Един от най-нормалните, земни актьори на нашето време, който е дал доста пари за благотворителност, никога не се е имал за звезда, скромен и тн. Каква е жената до него си е само негова работа. Ако е щастлив и го кара да се усмихва, то тя е точния човек. Здраве и късмет им желая!
6
17
 
7
 
! Отговори
Тялото преди 4 години
Проблема е не на колко е, а на колко изглежда. Имам позната на 71, която изглежда по-добре.Ще ме извиняват ама човек трябва да се грижи за себе си. Винаги изглежда странно когато мъжа изглежда обективно по-добре от жена си. Не е красиво това.
5
3
 
3
 
! Отговори
Хюго Бос преди 4 години
Много странно. Коментира ли се нещо в бг-мама и същото цъфва като новина в някоя медия. Крадете инфо ли, какво ли , но е адски тъпо.
4
1
 
8
 
! Отговори
Tangra преди 4 години
Вълк е малко
3
4
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Една 65 годишна е.
2
0
 
39
 
! Отговори
Геронтофоб преди 4 години
Тя на 46, а той на 55. Но на външен вид е точно обратното!
1
5
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Дивата котка Сандра Бълок в Скорост-1...