След обвиненията: Колежки на Крис Нот с изявление

Актьорът бе обвинен в сексуално насилие
22 дек 2021 20:28, Иванка Гъркова
15
След обвиненията: Колежки на Крис Нот с изявление
Снимка: BGNES

Виновен ли е Крис Нот или просто се опитват да опетнят неговия имидж? Това се питат фенове на актьора, след като две жени го обвиниха в сексуално насилие. Докато звездата от „Сексът и градът“ отрече твърденията и се опита да се защити, се появи трета, която също се оплака от разкрепостеното му държане преди години.

30-годишна жена, мениждър в голяма технологична компания, обяви пред The ​​Daily Beast, че Нот я опипвал докато тя работела като хостеса в ресторант в Ню Йорк през 2010 г. Пожелала да я наричат Ава, а не с нейното истинско име, тя посочва, че тогава била на 18 и той се опитал да я насили в края на смяната й, докато била в помещение, в което си взимала надницата всеки ден. Тогава колегата на Сара Джесика Паркър не само се опитал да я целуне, но и си вкарал едната ръка в нейния панталон. 

За да се измъкне от Нот, жената му предложила да отидат в неговия апартамент, за да правят всичко на спокойствие. Така успяла да избяга от него, докато той я чакал да се преоблече след смяната. 

Представител на Крис коментира пред HuffPost, че твърденията на трета "жертва" са неверни и че актьорът няма никаква представа коя е тя.

„Историята е пълна измислица и предполагаемите разкази, описани в детайли, са лоша измислица“,  обяснява той. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Крис Нот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помня го като прокурор в Добрата женска.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох, Абе и аз имам бегли спомени, че тоз ме е опипвал 90-те години на миналия век, докато берях царевица на полето... Дали да не си пробвам и аз ксъметЯ с MeeToo?!
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи вече максимата при правосъдитео "невинен до доказване на противното" не съществува в САЩ. Трите му колежки излезли с изявление, подкрепящо твърденията на обвинителките - вече го осъдиха човека. Отделно - бизнес ударите. Скоро всеки бял хетеросексуален мъж ще е виновен само затова, че се е родил.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дааа еее ... Мениджърка в голяма компания, може да сипозволи адвокати ... Тя щеше да го ипука още преди 5 години ...
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На някоя пак к се е развихрила фантазията. Ако й видим снимката - вероятно ще прилича на нещо средно между Чупакабра и Баба Яга. Разбира се, винаги може да е просто 200 кила.
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А мен Бил Гейтс ме опипа в тоалетната на една бензиностанция през 2003 година. Смятам да му повдигна обвинение и да го съдя за 10 милиона долара. Може да се споразумеем и извънсъдебно.
4
0
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Щом не са викали изнасилване нема /шведски закон/ :)))
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоест твърдение на някаква си там, която даже не споменава истинското си име (тоест може да е напълно имагинерна персона), се взима на сериозно??????? Сега разбирам, защо американците са известни като една от най-ниско интелигентните нации.
2
0
 
20
 
! Отговори
Е, колежките... преди 2 години
...закопаха колегата си....По женски по дло...
1
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма начин Тузара да не е насилник.