Звезди пипнаха COVID-19 на церемонията "Златен глобус"

Кои са сред тях?
18 яну 2023 08:37, Александър Попов
30
Звезди пипнаха COVID-19 на церемонията "Златен глобус"
Мишел Пфайфър е сред заразените. Снимка: БГНЕС/EPA

Редица знаменитости са дали положителни проби за COVID-19, след церемонията по връчване на наградите "Златен глобус".

Няколко звезди, сред които Колин Фарел, Брендън Глийсън, Джейми Лий Къртис и Мишел Пфайфър, обявиха, че са се заразили с вируса в дните след наградите.

На наградите "Изборът на критиците", които се излъчиха в неделя, се изискваха тестове за коронавирус за участниците, тъй като списъкът на отпадналите се увеличаваше.

"Толкова съжалявам, че ще пропусна наградите "Изборът на критиците" днес", написа Пфайфър в публикация в Instagram. "Да, Ковид."

Очакваше се Пфайфър да връчи наградата за цялостно творчество на актьора Джеф Бриджис, който вместо това получи наградата от Джон Гудман.

Според "Холивуд рипортър" предпазните мерки за безопасност срещу коронавируса като тестове, ваксинации и изисквания за маски са били непоследователни през този сезон на наградите.

Експерти по обществено здраве казват, че не са изненадани от последните проблеми, пред които е изправен елитът на холивудските награди.

"Това не е неочаквано", казва пред ABC д-р Джон Браунщайн, епидемиолог и главен директор по иновациите в Бостънската детска болница. "Имате събирания на закрито по време, когато циркулират много вируси, независимо дали става въпрос за настинка или грип".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.