Как една обикновена жена се снима гола и изглежда страхотно?

Ново шоу за британци и американци
12 яну 2008 13:09,
114
Как една обикновена жена се снима гола и изглежда страхотно?
Героините в предаването са жени на различна възраст. Снимка: channel4

В началото на новата година американски и британски телевизионни компании обещаха излъчването на доста сензационно риалити шоу.

Новото шоу „Как да изглеждаш добре без дрехи“ вече спечели огромна аудитория в Австралия и Нова Зеландия.

През 2008 е време да покори сърцата и на зрителите в САЩ и Великобритания.

В „Как да изглеждаш добре без дрехи“ обикновени жени са обучавани пред камерите как да пленят мъжкото око, като се снимат както облечени, така и голи.

Героините в предаването са жени на различна възраст и с „най-разнообразни“ форми на тялото.

Предаването ще дава съвети на дамите и коя е най-подходящата козметика за тях.

Сред участниците в първото (за 2008 година) издание на шоуто са 46-годишна британка, 29-годишна майка на две деца (която е „малко“ пълничка), 48-годишна дама, както и обикновено момиче на 25-години.

Гримьори и професионални стилисти ще се постараят да помогнат на участничките да направят революция във външния си вид и да се снимат голи без притеснения.

„Как да изглеждаш добре без дрехи“ е продукция на компанията Lifetime Television's.

Създателите на необичайната програма твърдят, че не винаги са необходими тежки диети и пластични операции за една жена, за да стане привлекателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
2
 
! Отговори
обикн. мъж преди 11 години
Винаги една обикновена жена, ако се снима гола, ще изглежда много по-секси, защото е естествена, за разлика от тъпите плей-мейки и пр. лустросани псевдокрасавици.
113
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Otvratitelna snimka, svetlata tocka pod svivkata na pednoito koliano i svetlata certicka pod drugoto koliano pokazvat che tazi baba sa ja opipali s Foto-rabotilnicata. Na tezi mesta niama kakvo da sveti osven ako ne se e zapalila niakoia neepilirana zona, ta sveti li sveti.Gnusnoto na snimkata e che pokazva kak ot puhkavia dyhav hliad sled godini vyv furnata mogat da ni pedlojat neshto sparujeno i kiselo...Kyde e svianyt na goloto jensko tialo. Ako redaktora beshe turil edna paralelka ot edno epilirano burgasko cigane, glarusche vednaga pedofilite vyv foruma biha se natisnali da mu zmeat cell phonetoGnusotia-granicheshta s pedofilia-tova e poslanieto na tazi snimka
112
0
 
0
 
! Отговори
БОРН преди 16 години
Май че е време вече да има и награди и конкурси за които жените да се снимат и облечени !
111
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
извинявай за закъснението.Еманципацията е оправдание за много от проблемите,които възникват в отношенията мъж/жена.Да, чувала съм я,хехе,представи си,на мен лично ми тежи...Използваш един израз няколко пъти,ти пожелаваш ли си нещо,което не искаш да се сбъдне!?На мен ми се случва по-често братното.Обаче,какво пък, успеха зависи от теб.Ако имаш проблем,изповядваш се някъде,пиеш едно-две,намираш добър приятел,пишеш всеки ден писмо и после го 'хвърляш в кошчето'.Трудно е,но определно има резултат,а пък аз лично, извинявай,ама хич,хич не искам да съм доминираща,където и да е,и за каквото и да било.Има ли смисъл да се награбиш с пет дини и да ходиш патешката,ама да викаш : спортувам за здраве,много е полезно.Няма да се правя на умница и да ти кажа,че мъжът е виновен,че не е кавалер.Тя не е направила добър избор май,тук си прав абсолютно. Благодаря за вниманието!
110
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Е, всеки си носи кръста. Аз лично винаги се радвам да чуя, че има и хора, които се справят успешно! Но в един цирк играем и номерата си ги знаем.
109
0
 
0
 
! Отговори
Ромка хигиенистка преди 16 години
не тъ ръзбиръм,но компютера ми грейнъ.Многу кръсиво пишеш.Моя Асан не съ оплаквъ от мойта лубоф.Пък и аз не му давъм да оди по аманцицирани женки.Да дойдъ ли да ти учистя и нъ теб,като на негу,спесиално имам Рийнбоу против ъкари и други ъкини рабути.Ади,много си убав,нема да се расправяш с мен,я съм проста *** с шарену елечи.
108
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
107, аз съм от 104. Какво е писано до преди известно време по адрес на жените (от В. Юго или от друг) започва да губи стойност и остава в историята защото настъпиха сериозни промени и самите жени много се промениха. В. Юго е писал това за тогавашното общество. Жената вече е еманципирана и не може да се поставя на пиедестал защото това би била полова дискриминация спрямо мъжете. Това казах по-долу - внимавайте какво си пожелавате за да не се сбъдне. Сори! От сега нататък ще бъдете толкова уважавани колкото си заслужите. Сега вашата съдба си е във вашите ръце и ако нещо не стане както искате то мъжете не са ви виновни вече.
107
0
 
0
 
! Отговори
Ромка хигиенистка преди 16 години
104,шъ звинявъш,грешка на постингъ,до 101.101,спри с бобъ и немъ да гувориш с гъзо...106,аку искъш ела на mazna_murla.яхууточкаком да ми обясниш личну .Или на Скапи,аку имъш,пак бивъ...Айди,звинявайте,шъ съ пустарая дъ съм лубезна,въспитана и милъ ***.
106
0
 
0
 
! Отговори
от под уяне преди 16 години
В.Юго е писал това за Франция,ами ти защо нападаш така просташки 104?По- добре прочети какво е писал за жената и Еклисиаст,па сетне се прави на интересна!
105
0
 
0
 
! Отговори
Ромка хигиенистка преди 16 години
пак си прекалил с боба!?Ромка акъл ша ти дава малку:"Уважението към жената е мерило на прогреса на нацията и социалния живот. В. Юго
104
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Вишничка, за еманципация чувала ли си? Преди нея жената в някои отношения доминираше (колкото и странно да звучи). Сега вече ще се наложи да се съобразява с мъжете. Има една приказка внимавай какво си пожелаваш за да не се сбъдне. Мъж без жена загива но ако някоя си мисли че без мъж ще оцелее .... блажени са верующите.
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
За отворената от 98: ти гледай да не се стигне до там мъжете да ви покажат какво е грозно, че тогава картинката наистина ще е жалка. Човек не цени нещо което има, но когато го загуби може вече да е късно. Така или иначе ще си носите последствията от поведението си ... по един или друг начин.
102
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
Пак ли ще си обиждаме!?Виж сега,жената винаги трябва да се слуша,защото поне веднъж ще се окаже права!Да знаеш,че не можеш да излезеш на глава с нас,а тия от ТВ шоутата ги остави,нека си се излагат.Тук с тебе оформяме две мнения по въпроса:едното е направилно,другото е моето...
101
0
 
0
 
! Отговори
селтака преди 16 години
Почти всяка жена мине ли 40-те бързо се сбръчква и след няколко години заприличва на вампир.Субективния фактор е стреса,който впрочем тя сама си създава,тютюнопушенето,употребата на алкохол,чрезмерната суета-непрекъснатото мазане с нощни,полунощни и денонощни кремове,които противно на очакванията й имат обратния ефект.Няма да изброявам останалите фактори,те са много,искам само да добавя,че има и жени,които и на 40 и на 60 изглеждат добре,но те са единици.Жив пример за това е Лили Иванова,която се опозори като се снима гола в "Play boy" и зарадва геронтофилите у нас.
100
0
 
0
 
! Отговори
rain преди 16 години
Защо ги вземате тия жени тогава а толкова хубавици стоят самотни и недое****? Не разбирам защо жените тябва да се делят на тази в къщи и онази която искам?
99
0
 
0
 
! Отговори
благия преди 16 години
Само че има и вероятност ако цъфнат на ТВ екрана да получат и хорското НЕОДОБРЕНИЕ , както е в повечето случеи ... :))))
98
0
 
0
 
! Отговори
rain преди 16 години
Скъпи мъже, от статията си направете изводи, а не коментари. 1. Харесвайте си жените и им го казвайте редовно да не лъснат голи по TV да търсят хорското одобрение;2. Ако нещо не ви харесва по жена ви кажете го на нея не на целия форум;3. Научете се да намирате хубавото у жена си да не ви покаже тя какво е грозно.хехе
97
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
tia deto pikaiat kleknali ni6to ne razbirat i govoriat palni gluposti ne im obra6tai vnimanie
96
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
благодаря ти,много си прав!Ние възприемаме обекта, за който си съставяме понятие, предвид практически възприемаемите му ефекти. Понятието за тези ефекти е цялото понятие за обекта..... Истината не е нещо отвъд човека и света, а само резултат от конкретно научно изследване" Ч. ПърсУбийствено полезен прагматизъм...
95
0
 
0
 
! Отговори
rio преди 16 години
kakuv komentar da dam za tozi shopar.Ne znam prosto.Tazi e za ke4a s tezi slanini napravo 6te zamestii Rakishi.Az takiva debelani ne haresvam nakoi ako haresva kravi da si gi haresva.