(Не)традиционен подарък за Св. Валентин: Хит в Калифорния!

Влюбени си подаряваха букети, но този път от марихуана
15 фев 2017 22:30,
7
(Не)традиционен подарък за Св. Валентин: Хит в Калифорния!
Снимка: Flickr.com

За празника на влюбените двойките в Калифорния отново предпочетоха да си подаряват букети, само че този път изборът е доста по-нетрадиционен... и скъп.

От началото на годината марихуаната е легализирана в щата и по случай Свети Валентин много двойки я предпочетога като подарък.

Един от големите магазини, предлагащи леката дрога, веднага реагира на интереса и започна да предлага стилни букети от омайващото растение.

Един от недостатъците на оригиналния подарък е цената - голям букет стува 400 долара, но положителното е, че може да бъде споделен от двойката.

В него има диви цветя, евкалиптови клонки и около 30 грама висококачествена марихуана за пушене. За няколко часа магазинът беше продал над 500 букета, информира Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
5
 
! Отговори
от опит преди 7 години
тревата е полезна в лечението на рак и много други болести, затова я наричат дрога и е забранена, защото фармацевтичните компании ще изгубят милиарди. Кафето и цигарите са къде къде по-силна дрога ;)
6
0
 
1
 
! Отговори
11 преди 7 години
Добре де - тая повърня вече мина, за кво още пускате такива глупости?
5
10
 
3
 
! Отговори
AGENT TENEV преди 7 години
POREDNATA AMERIKANSKA TAPOTIQ.......NISHTO PROTIV OBIKNOVENITE AMERIKANCI,NO SI E PROSTOTIQ NIKAKVO UZAKONQVANE NA DROGATA,PA BILA TQ I LEKA.......? NAPROTIV.....TOTALNA ZABRANA !!!!!!!!
4
1
 
2
 
! Отговори
хмм преди 7 години
Масето е легално отдавна в Калифорния, не от миналата година...
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е изключително тъпо. Никога не бих подарил на приятелката си букет с трева. Ако бях в Калифорния, бих взел просто за пушене, за да се зарадваме на празника, или като отделен подарък, но за подарък в букет с цветя е пълна глупост и подигравка с жеста на букета.
2
1
 
7
 
! Отговори
Схемата преди 7 години
На кукув ден
1
6
 
22
 
! Отговори
Колев преди 7 години
Кога ще ги стигнем американците?