Кой носи повече вина при изневяра?

Във връзка сте и имате прекрасни отношения... но изведнъж
26 май 2017 23:00, Eкип на Teenproblem
50
Кой носи повече вина при изневяра?
Снимка: Instagram

Във връзка сте и имате прекрасни отношения...но изведнъж се сблъсквате с нещо напълно неочаквано – изневяра.
 
Не изпадайте в паника и не търсете в кого е вината. Този човек просто не е бил за вас. Продължете напред и, най-важното, не си въобразявайте, че вината е ваша или пък само на партньора.
 
Връзката може спокойно да се сравни с работата в екип. Когато нещо не е наред, всички участници са виновни – едни повече, а други по-малко.

Все пак, помислете си, едва ли някой, който е щастлив в дадена ситуация, ще тръгне да изневерява, но и едва ли ще го направи, ако държи достатъчно на другия.
 
Всичко е въпрос на гледна точка, но със сигурност няма как да натоварим единият партньор с цялата вина.

Още можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: измамаизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
uf, golqma rabota преди 6 години
Vsi4ko e vupros na gledna to4ka. Da ne i3neverqva6 ne e garanziq, 4e obi4a6 nqkogo. Ima ra3li4ni slu4ai. 3a vsqko ne6to ima pri4ini. V svobodata 4ovek namira svoite granizi, ina4e nikoga nqma da se po3nava. A na poturpev6iq, da si pomisli, obi4a li drugiq dotolkova, 4e da 3abravi i da produlzat. Ne gie subralo samo legloto. 3a i3nevqrata sa vinovni mediite-te vnu6avat na horata i3kustveni konstrukti, koito te slqp0 sledvat. Realno poglednato ima mnogo po-stra6ni ne6ta.
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ме брига.Точка.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съседа!
31
1
 
5
 
! Отговори
Както преди 6 години
казваше на времето един дядо:"То все един боб,омръзва"?!
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре се,пак има начин.Кажете и че отивате с две гаджета да си правите оргия.Тя ще ви разбере,че повече не желаете да бъде в живота ви.
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мене ме мързи :-)))
28
1
 
19
 
! Отговори
lelka преди 6 години
Най-гадното нещо при изневярата е, когато трябва да търпиш в дома си човека, който те е предал. Затова,дами и господа, не си го причинявайте! Разберете ли, че зад гърба ви се върти любовна афера, бийте шута на секундата!!!!!!! Ако дадете шанс това ще ви коства адски много нерви, което НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА! Колкото по-бързо се отървете от човека, който ви е излъгал, толкова по-добре за вас! Защото в противен случай ще продължават да ви лъжат,най-безцеремонно.
27
0
 
8
 
! Отговори
мен преди 6 години
Анонимен, за да държи една жена на теб, трябва да има за какво. То не е само взимане, трябва да се дава също. Ако получаваш повече отколкото даваш, и тя си осъзнае грешката, ще я поправи много бързо.
26
0
 
10
 
! Отговори
f преди 6 години
и на двамата е? ако връзката ти дава всичко, което искаш даже не си помисляш, ама ако сте несъвместими много ясно че ще търсиш нещо, което ти дава щастие. Който седи и търпи в гадна връзка, вреди на себе си и си пропилява времето.
25
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 17Жена и Лоялност? Не ставай смешна :) Истинската лоялност е в мъжете. Жените са слаби не сигурни и под ли. По всяко време могат да те зарежат с различни оправдания.
24
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една жена държи ли на теб,ако ще 50 мъже да и се свалят и да искат секс от нея ще е само с теб.Ти си и вътрешно и други,хич не ги ще.Друга с 200 и си прави гаргара с мъжете да ги ползва да я издържат и да им взима парите.След,време болна от венерически болести.Спи с тях заразява ги не им казва,така си връща злобата и е обзело тялото и вътрешностите и сее злоба и микроби.
23
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре..някои жени не се търпят,дори от жени.Просто са гадни и ужасни.Мъжете в живота на такива жени,полудяват,самоубиват се или остават с трайни психически и физически недостатъци. Причинени от тях.Гадни са до мозъка на костите!!!!
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦинкИ ако е риба,това обеснява нещата.Крайно лицемерни и долни същества.Никога за нищо не са виновни.Играта с нечий чувства и достойнства не е кралско.Не е постъпка от торбата с добрините.Трябва да се снишиш по-ниска от тревата да станеш за да ти е ясно,че и мъжа носи чувства святи и има сърце!
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това,какво общо има с прелюбодейството?Като имаш нужда от нови изживявания си намери нов партньор. Не толкова сладко ЗАД гърба да се подиграваш с нечии чувства и достойнства.
20
4
 
7
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
нео-либералната концепция за "работата в екип" ужасно силно ми напомня на комунистическия "колективизма"и комунизма и нео-либерализма са еврейски продукти ..."глобализацията" силно напомня на теорията за "световната революция" когато целия свят щехе да е комунистически и да се управлява от една единна комунистическа интернационална партия
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И след,това се чуди защо му е била шута.А какво? Ти ще и се подиграваш с чувствата,ще я оскърбяш и тя ще ти търпи измяната.
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не искаш да си с някой му го кажи
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо я оскърбяваш,това те прави повече мъж.Изневярата не се толерира в ничие общество.е
16
2
 
23
 
! Отговори
Cynic преди 6 години
Изневяра = слаб характер, нисше ниво и комплекси...... Жалки сте :)
15
2
 
32
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Ако изневерявате защо седите при половинките си ? А също мислите че няма разнообразие като сте с един и същи човек ? Как с лекота заменяте дългогодишната обич , топлина и уважение за тръпката от лов? Не разбирам това ... Не съм изневерявала . Изневерявали са ми в предишни връзки . Не е приятно ! И не е маловажно , че са те предали . И това че не са ти казали , не значи че не е станало . Всичко се усеща , пак такова нещо въобще не може да се скрие