Какво значи "Обичам те", според зодията (II част)

При всеки зодиакален знак любовта се различава, макар и с малко
20 авг 2017 18:50,
9
Какво значи "Обичам те", според зодията (II част)
Снимка: pexels.com

От древни времена хората вярваме, че звездите играят важна роля по отношение на чертите от характера ни и на събитията, които се случват в нашия живот.

Макар мнозина днес да смятат това за отживелица, зодиакът може доста точно да предскаже човешката природа и поведението ни в определени ситуации.

Не са малко обаче и хората, които често прибягват до него, за да обяснят любовния си живот.  Предлагаме кратко ръководство за значението на „обичам те“ от гледната точка на всеки отделен знак. След като разгледахме характеристиките сред първите шест зодии, предстои да се спрем и на останалите шест.

Везни - "Приемам те или поне ще се опитам"

Да не могат да разберат това, което другите казват, е сред най-големите предизвикателства за Везните. Те не гледат отвъд границите си, но все пак полагат огромни усилия да разберат хората, които обичат.
Да изрекат „обичам те“ за тях означава, че са разрушили границите си, за да направят точно това.

Скорпион - "Ще те защитавам"

Непреклонност, неспокойствие и манипулация са ключовите думи, които се свързват с природата на родените под този знак. Същевременно те са изключително грижовни и защитаващи любимите си хора от всякакви опасности.

Стрелец - "Аз съм активна част от нашата връзка – поне засега"

Представителите на тази зодия винаги търсят нови пътища и са силно разфокусирани по отношение на бъдещето.
Докато някои обичат да се обвързват, други вярват в честата смяна на партньорите. Това не означава, че те не са правилния човек, а просто, че удовлетворението им трае за кратко.

Вижте при останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: астрологиязодиивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зодии...Пфу..! Който ви Обича ви Обича! Рано или късно му се пречупва езика и някак си излиза от него с любов непринудено.А и на един влюбен човек му личи.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мъж Козирог става на въпрос. Той не може просто така да хвърли думи в пространството, ако не го мисли и чувства. Като Гошу!Гошу се бъзика с жените,явно.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аве Гошу нали беше Овца.И ти вече не знаеш кой си.
4
0
 
2
 
! Отговори
\ / преди 6 години
Ние сме мъж Стрелец и Козирогиня. Заедно сме благодарение на неговата решителност и чар /никога по-рано не бях приемала настоятелната молба за запознанство от страна на напълно непознат, без да има кой да ни представи един на друг, не знам как се доверих на моя Стрелец/. Впоследствие, той наистина много помогна за някои от моите успехи.И да знаете, че наред с харесването и привличането, взаимните компромиси наистина са от голямо значение. Не знам дали зодиите оказват влияние.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога е истината когато се връщаш при жената.Дори и да се скарате не можеш без нея.Липсва ти! Мъчно ти е за нея! Въртиш,сучеш и пак при нея.
2
0
 
0
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Аз съм Близнак и лошото е, че когато някой път казвам "Обичам те" наистина го мисля, но някой път просто го казвам и нищо не означава.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Козирог е вярно.