Търсят се... младоженци за българска фолклорна сватба

Става въпрос за международен телевизиоен проект
27 ное 2017 14:52,
5
Търсят се... младоженци за българска фолклорна сватба
Снимка: Нели Прахова

Агенция за сватби и веселби ще участва в мащабен международен телевизионен проект. Тематиката, разбира се, е сватбата и по-точно традиционната българска сватба.

И да уточним, че ще участват двойки от различни държави. Всяка от тях ще  разкаже за мечтания ден, а снимачен екип ще заснеме подготовката, емоциите и купона.

Невена Жекова, собственик на агенцията сподели, че това освен голямо признанеие е и интересно предизивикателство.

Много важно е двойката, която ще участва да съумее с помощта на Невена и екипа й да пресъздаде част от старите сватбени ритуали.

Търсенето на мъж и жена - готови да си кажат "Да" по нашенски - продължава. И да е ясно, че ограничения няма. Единствено е нужно младоженците да харесат идеята за фолклорна сватба.

И още - да са любопитни и да искат да споделят съдбовния си ден и подготовката за него с много хора от различни краища на света.

Невена обещава да е забавно, а екипът й ще извърши чудеса за младоженците, за да се чувстват като истински звезди. И не на последно място - ще сбъднат желанията им за мечтаната и незабравима сватба.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А пиенето от кого ще е ?
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ще го дават ли по телевизията? Ако да, кажете кога, защото наистина изглежда интересно и ще го гледам с удоволствие.
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страхотно! Аман от кичозни "модерни" сватбени костюми и многозвездни ресторанти с аматьор DJ или *** жива музика!
1
0
 
27
 
! Отговори
Колко хубавоооооо!! преди 6 години
Време е красотата на нашите национални традиции да бъде оценена и показана пред света. Адмирирам подкрепата на агеницята, защото не всички , които биха искали да направят традиционна фолклорна сватба разполагат със средствата (не говоря само за пари)