Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони!

Певицата с позиция по въпроса
27 мар 2019 15:15, Ивета Иванова
193
Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони!
Снимка: Instagram

Рут Колева продължава да настоява за легализацията на марихуана в България.

Певицата смята, че страната ни губи милиони левове заради строгите закони и рестрикции и посочва, че България е сред малкото останали европейски страни, в които можеш да бъдеш задържан за притежание на канабис.

Ето какво написа звездата в Instagram: "Супер-растението. Един от най-големите дарове на майката природа. България е една от малкото европейски страни, в които все още можеш в затвора заради притежание на марихуана.
 
А високите нива на корупция са част от всекидневието, и никой от политиците не се притеснява да крие това.
 
Страната ни губи милиони заради отвратителните закони, които ограничават произвеждането на индустриален канабис по най-идиотските начини."
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
4
 
4
 
! Отговори
До 149 преди 5 години
Сега ходят пияни и се бият с мотики. Не мислиш ли, че трябва да забраним алкохола? Тревата трябва да бъде поне декриминизирана за да спрат куките да се правят, че работят като хващат ученици с по 1-2 грама. Както е и в полвин Европа вече. освен това да спрат и същите ученици да пушат кочини защото някакви пишман химици са измислили легални заместители.
140
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Легализирайте го поне куките да почнат да хващат истински престъпници, а не лапета с 2гр трева. 30 000 шано дилара ще протестират ,че държавата им взима хляба и ще трябва да работят нормална работа и да плащат данъци
139
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия съвсем изтрещяха, утре ще искат да легализират и другите наркотици! Те забраниха да се пушат цигари по заведенията с което не пречиш на никой тия искат да им се разреши да ходят надрусани по улиците и в неадекватно състояние.
138
4
 
4
 
! Отговори
защо преди 5 години
Даа, ако не вярвате на Рут, питайте Жана.
137
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРОДЪЛЖЕНИЕ ОТ КОМЕНТАР НОМЕР 146:ЗАСРАМИ СЕ, РУТ КОЛЕВА! " Ето какво написа звездата в Instagram: "Супер-растението. Един от най-големите дарове на майката природа. България е една от малкото европейски страни, в които все още можеш в затвора заради притежание "ДА СЕ ЗАБРАНЯТ НАРКОТИЦИТЕ И ТРЕВИТЕ. А ОТНОСНО " СУПРЕ- РАСТЕНИЕТО",КОЕТО ТАЗИ " ПЕВИЦА" ИСКА ДА БЪДЕ ЛЕГАЛИЗИРАНО В БЪЛГАРИЯ, ИСТИНСКОТО ИМЕ НА ТОВА РАСТЕНИЕ е КАНАБИС! Другото " наименование" НА КАНАБИС Е КОЩУНСТВО!!
136
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони! " СРАМ и ПОЗОР си , мило момиче! Рут Колева, ТИ СРАМИШ И ХУБАВОТО СИ ИМЕ, И ХУБАВАТА СИ ФАМИЛИЯ, БЕЗСРАМНИЦЕ! КАКЪВ ПРИМЕР ДАВАШ ТИ," ПЕВИЦЕ"? МЛАДИТЕ ДА СЕ ДРОГИРАТ И УПОТРЕБЯВАТ АЛКОХОЛ , НАРКОТИЦИ И ЦИГАРИ ОЩЕ В МЛАДА И РАННА ВЪЗРАСТ? ДА ПРАВЯТ СЕКС И ДА ИМАТ ГНУ.СНИ ТУАТУИРОВКИ ( ТАТУИРОВКАТА НЕ Е НЕЩО ХУБАВО И ДОБРО)ПО ТЕЛАТА СИ?
135
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАРКОТИЦИТЕ СА ПОЛЕЗНИШМАРКАМ ВСЕКИ ДЕН ОТ 20 ГОДИНИ - ПЕРФЕКТНО Е
134
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЛЕГАЛИЗАЦИЯ
133
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКИ ЛЕКИ НАРКОТИЦИ - БЕЗ ХЕРОИНВСИЧКО ДРУГО Е ДЪРТ КОМУНИЗЪМ
132
13
 
14
 
! Отговори
български националис преди 5 години
Категорично НЕ на легализацията на марихуана! Съд за всеки, който притежава трева.
131
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, да разбира се.Как да не знам.Сори, брат - не знаех, че си на социал.
130
2
 
1
 
! Отговори
Канадец преди 5 години
До До канадецАми не - не съм забелязал ама аз и не излизам много много а и новини не чета. Работа вкъщи, работа вкъщи, работа вкъщи нали знаеш как е тука.
129
4
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
До До Анонимен 108Може да ти отговори само човек,който не изпитва нужда от лееееки наркотици,мда.Доста от коментиращите обаче се лутат във весела мъглица....
128
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
4 000 000 000 евра ГОДИШНО ГУБИМЛЕГАЛИЗАЦИЯВСИЧКО ДРУГО Е ДЪРТ КОМУНИЗЪМ
127
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
4 000 000 000 евра ГОДИШНО ГУБИМ
126
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Легализирайте го... и ще почна да правя съвсем законно тестове за наркотици на служителите. Нещо не ме кефи да плащам заплати на тревоманчета :)
125
11
 
9
 
! Отговори
ined преди 5 години
Дали ще се легализира или не, ме е все тая. Но крайно време е да се забрани пушенето не само на закрито на обществени места, но и на улицата, особенно където се събират много хора примерно по спирките. Който иска да се трови да го прави или в къщи или в обособени пушилни. Може да направят и кабинки за опушване на най-закъсалите наркомани, дето спешно им трява да си дръпнат една доза никотин
124
14
 
12
 
! Отговори
Данчо преди 5 години
Наскоро бях в командировка в Торонто. Хората са го направили - продават си трева по всичките диспенсърита, трупат милиони от данъци и патенти, а икономиката се завърта бясно. Но Канада е друго нещо, ниевсе пак сме в България :)
123
9
 
7
 
! Отговори
Каменов преди 5 години
LEGALIZE IT!!!!
122
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 108 преди 5 години
Липсата на ум и размисъл!?!Добре, тва са от кво е?От легализираната или на рут от колевата?