Как се отразява социалната изолация на всяка зодия?

Някои зодии поначало предпочитат уединението в дома
25 мар 2020 16:27, Михаела Лазарова
5
Как се отразява социалната изолация на всяка зодия?
Снимка: Istock

Пандемията от коронавирус COVID-19 накара много хора по света да си останат вкъщи, за да може разпространението на вируса да се ограничи. Социалната изолация се отразява по различен начин на всяка зодия.

Някои зодиакални знаци поначало предпочитат уединението в дома, други не могат да живеят без социален живот.

Как се отразява социалната изолация на всяка зодия?

Овен

Овните са много подготвени в бедствени ситуации. Извънредните моменти за тях са повод да покажат на близките си с какви невероятни запаси разполагат. Те са предвидливи, навреме са се снабдили с всички лекарства от първа необходимост, в шкафа си имат хранителни продукти с дълга трайност и са готови да помагат на любимите си хора. Енергичността им обаче скоро след началото на социалната изолация ги кара да обикалят в дома си като лъвове в клетка. Имат нужда от социални контакти и непрекъснато изпитват пориви да се обаждат на приятели, да провеждат видеоразговори с близки, да се включват в онлайн спортни практики.

Телец

Телците рядко напускат дома си, тяхната крепост. Те са домошари и домашният уют ги кара да се чувстват най-добре. Социалната изолация е приятна за тях и не би разклатила психиката им за дълго време. Ако имат достатъчно запаси от храна ще се чувстват още по-щастливи и спокойни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво на овена само така
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не сме зодии.
1
1
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 месеца
От теле е писано, нали