Какво ви чака в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 25 - 31 май
26 май 2020 13:33, Ивета Иванова
2
Какво ви чака в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Отношенията с любимия човек ще са крайно нестабилни. Мнението, което си създавате за една или друга ситуация в повечето случаи ще е неправилно и подвеждащо. На моменти може да ви хрумва и мисълта за раздяла. Ако чувствата ви са силни и истински, отстоявайте ги. Не търсете най-лесния, а най-вълнуващия начин.

Телец
 
Ще се почувствате наистина „между чука и наковалнята“ през тази седмица. Ще ви потърси човек от миналото и ще ви накара да сравнявате актуалната с предишната си връзка. Да търсите отговор на въпроса напред или назад. Решението за раздяла винаги е било трудно, а връщането към стари чувства винаги е било несигурно. Уединете се и преценете всички „за“ и „против“ преди да направите финалната крачка.
 
Близнаци
 
Венера е във вашия знак, но е в ретроградно движение. Избягвайте разговорите, свързани с изясняване на отношенията. Част от обещанията няма да бъдат изпълнени. Част от действията на половинката няма да ви харесат. Истината е, че нищо критично не се случва, събитията са малка проверка на стабилността на връзката ви. Следвайте интуицията си и се въздържайте от нобмислени думи и действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
ОВЕН преди 3 години
Овните, никога не търсят лесното и мнооого дъжрат на истината, т.е. истинското.Тъй че, ако решат, че не е истинско просто си тръгват...лесно или не:)))