Само за жени! Хороскопът ви за август

Предстои интересен месец
6
Само за жени! Хороскопът ви за август
Снимка: Istock

Август идва с много динамика, но и с известно напрежение. Възможни са конфликти, трудности от различен характер. Важно е да се научим да управляваме своите емоции. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

В последния летен месец звездите ви съветват да не се напрягате за дреболии. Добавете кокетство и лекота в поведението си, отпуснете се и се забавлявайте. Ако искате да впечатлите противоположния пол, опитайте се да бъдете малко по-позитивни. Ако успеете да се движите с лекота през този месец, не само ще промените отношението си към живота, но ще можете да откриете нови пътища пред себе си. През август ще е важно да не харчите, освен ако не е наложително. Благоприятните дни за вас са 1, 9, 10 , 16 и 22 август.

Жената Телец

През този месец звездите ви съветват да не допускате емоции като гняв, раздразнителност, завист, а да овладеете собственото си настроение. Жените Телци ще бъдат прекалено податливи на негативизъм, а това може да се отрази зле на вашето благополучие и стабилност. За да избегнете това, ограничете хората, с които общувате. Внимавайте и в комуникацията с партньора. Най-благоприятните дни през август ще бъдат 1, 3, 7, 10, 16, 17 и 22. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари