Кой е щастливият ви ден от седмицата според зодията

Всяка зодия си има свои ден
Обновена: 2 авг 2020 20:09 | 2 авг 2020 20:08, Михаела Лазарова
4
Кой е щастливият ви ден от седмицата според зодията
Снимка: Istock

Имате ли любим ден от седмицата? А знаете ли, че всяка зодия има своя ден, който ѝ носи късмет? Повече вижте в следващите редове.

Понеделник – Късмет за зодия Рак, ден управляван от Луната, планетата на Рака

Понеделник е ден за нови начала и е щастлив ден за вас, ако сте родени под този зодиакален знак. Раците са известни с това, че в определени моменти имат силна интуиция, а следването на техните усещания в понеделник, може да доведе до продуктивни идеи през цялата седмица. Използвайте силата на вашите усещания в първия ден на седмицата. Имате енергията да бъдете дейни тогава, а късметът е с вас. Денят е подходящ за разходки сред природата, йога, медитация.

Вторник – Късмет за Овена и Скорпиона

Вторник е ден, който е управляван от Марс и носи късмет за родените под знака на зодиите Овен и Скорпион. Това им създава усещане за увереност, успяват да изпълнят всички проекти или задачи, да довършат онези, които са били на заден план. Вторник е късметлийски ден за сключване на сделки, започване на здравословен режим, за стартиране на нов проект, спортна активност. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Не сме зодии преди 3 години
Събота, неделя и официалните празници, независимо от зодията. Също така и дните от месеца, в които се дават аванс и заплата (няма значение кой ден от седмицата е).
1
3
 
4
 
! Отговори
Ако мацката от снимк преди 3 години
сподели леглото ми, този ден ще ми е най-щастливият:00