Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 16 - 22 ноември
16 ное 2020 23:00, Ивета Иванова
7
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Вашето мнение ще се различава твърде много от това на половинката ви по повечето обсъждани въпроси. Ако решаването им зависи само от вас, то по-добре избягвайте дискусиите по спорните теми. Разделете седмицата на две части. Първите няколко дни посветете на личните занимания, а последните – на него/нея. Така ще постигнете баланса, при който „и вълкът ще е сит, и агнето - цяло“.
 
Телец
 
Ще сте доста по-импулсивни от обикновено. Ако не ориентирате енергията си към трудоемки и съзидателни дейности, съществува опасност непрекъснато да си търсите спаринг-партньор за изразходването й с преодоляването на въображаеми проблеми. За последователни хора като вас раздялата не е опция, така че насрочвайте си срещи с любимия човек само, когато не сте разтревожени и няма опасност да се скарате.
 
Близнаци
 
Намалете темпото и отстъпете инициативата на половинката или по принцип на хората около себе си, ако все още сте в групата на „самотните сърца“. Периодът ще е спокоен и благоприятен за обвързаните и доста загадъчен за необвързаните. Докато при първите поведението на любимия човек ще е абсолютно предвидимо и внушаващо сигурност, то при вторите ще има толкова много варианти за нова връзка, че може изобщо да не направят крачка към началото й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 3 години
Крачка назад и хайде при Даца
1
0
 
0
 
! Отговори
КАКВО ВИ ОЧАКВА преди 3 години
ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ АКО НАПРАВИТЕ ЕДНА КРАЧКА ...... НАЗАД !