Какво си мислят зодиите, докато боледуват?

Всеки реагира различно
18 ное 2020 19:56, Теодора Драгоева
7
Какво си мислят зодиите, докато боледуват?
Снимка: IStock

Допреди няколко месеца никой не се притесняваше особено, когато се събудеше с възпалено гърло, хрема и кашлица. Към днешна дата обаче, с наличието на световна пандемия, хората станаха особено внимателни по отношение на здравословното си състояние. Вече никой не приема здравето си за даденост, а на всяка настинка или грип се гледа като на опасна зараза.

Ако се опитаме да се абстрахираме от събитията през последната година, ще си спомним, че преди настъпването на 2020 година, не изпадахме в паника при всяко кихане. Е, не ни е било приятно да се борим с вирусите, но го приемахме като кратък период, в който не сме напълно продуктивни и енергични.  

По принцип реакцията на човек към разболяването му от вирусни инфекции е отражение на неговата личност. Някои го приемат с тревога, други са изключително потиснати, а трети просто чакат да им мине.

Характеристиките пък на всеки индивид, до голяма степен, зависят и от неговия зодиакален знак. Разберете какъв ставате, когато се разболеете от грип и за какво започва да ви е яд най-много, базирано на вашата зодия:

Овен – не можете да приемете липсата си на енергия

Вие сте супер активен и енергичен човек и мразите да бъдете слаби и непродуктивни. Ненавиждате факта, че бихте могли да свършите хиляди полезни неща, ако не бяхте толкова отпаднали. Готов сте обаче да преборите грипа и да влезете във форма в най-кратки срокове.

Телец – не обичате да се изолирате от близките си

Когато сте болни най-много ви ядосва това, че не можете да целунете и прегърнете партньора си. В днешно време нещата съвсем се изостриха в това отношение и трябва дори у дома да се изолирате от близките си. А толкова много мразите факта да стоите на дистанция от любимите си хора!

Близнаци – струва ви се, че сте прекъснали връзката си със света

Когато сте болни най-много мразите това, че трябва да си стоите вкъщи. Вие обичате социалните контакти, а седенето у дома ви кара да се чувствате отлъчени от света. Още повече ще се потиснете, ако напоследък ви се налага да работите от дома си! Определено имате нужда от общуване лице в лице.

Какво си мислят останалите зодии, докато боледуват, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На фона на подобни заглавия, статия на тема "Подземните преживявания на картофите " си е за Пулицър
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати глупашките измишльотини!Всяка зодия просто си мисли, че иска да оздравее, туй-то!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕтоТова е статия... направо кърти заглавието:)))