Таро прогноза за април за всяка зодия

Успехи за Близнаците
9
Таро прогноза за април за всяка зодия
Снимка: istock

Април идва с много възможности за постигане на успехи. Месец на ново начало за голяма част от представителите на зодиака. Ще имаме време да анализираме, планираме и да видим някои от знаците на съдбата за близкото бъдеще. Какво разкриват таро картите за вашата зодия, вижте в следващите редове.

Овен

Още в началото на месец април представителите на зодия Овен ще бъдат решителни в това да завършат текущите си дела. За да постигнат успех ще бъде важно да намерят баланс между съзнанието и подсъзнанието, като се използват както аргументите на разума, така и интуицията, за да не се сбъркат. Към средата на април ще имат добри възможности за създаване на полезни бизнес контакти. Честността ще им гарантира нов успех, а опитите за измама ще доведат само до проблеми. Картите таро ви съветват да разчистите всичко старо от живота си.

Телец

Чудесно начало на новия месец, Телци! Ще успеете да намерите вътрешен мир и увереност, да се отървете от всичко остаряло и да разчистите пътя си за нови успехи. Все пак бъдете внимателни, защото има вероятност да станете жертва на слухове и спекулации, което ще ви създаде някои неудобства. Проверявайте всичко, което четете, което ви казват. Добрите възможности ще ви следват. Ново ниво в работата, но и в личен план. Щастието ще се усеща все повече. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


9
Още от Ако щете - вярвайте
Как да се храните правилно и да сваляте килограми?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 1 седмица
oti po golemi gluposti ne beh cuval
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Картите таро ви съветват да разчистите всичко старо от живота си."

И бабата ли?
3
0
 
2
 
! Отговори
А ония, които се отк преди 2 седмици
Прати заедно с нечестивите по пътя им.
2
0
 
2
 
! Отговори
Трий михо, трий... преди 2 седмици
Тебе ти е ред,
Тебе ти е ред...

Псалм 125:
(По слав. 124). Песен на възкачванията. Ония, които уповават на Господа, Са като хълма Сион, който не може да се поклати, А до века остава.

Както хълмовете окръжават Ерусалим, Така Господ окръжава людете Си От сега и до века.

Защото нечестието няма да налага скиптъра си върху участта на праведните, Да не би праведните да простират ръце към беззаконието.

Стори добро, Господи, на добрите И на правдивите в сърце.

А ония, които се отклоняват...
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е Бойко е близнаци,значи печели изборите.