Мъж Везни: Коя е идеалната жена за него?

Какви са чертите, които трябва да притежава
24 юли 2021 22:45, Екип на Tialoto.bg
13
Мъж Везни: Коя е идеалната жена за него?
Снимка: Istockphoto

Търсенето на идеала обрича романтичните Везни на дълго пътуване по любовните вълни. Бързо се сближават и също толкова бързо разбират дали имат бъдеще с дадена жена. Ако Везните са решили, че вие сте тази, те ще превърнат живота ви в приказка в действителност. Везните са грижовни и с радост стават спътници в живота. Съвместният ви живот ще бъде красив и хармоничен, ако вашите житейски цели, интереси и възгледи съвпадат.


Везните по принцип се опитват да избягват конфликти и са готови да изгладят грубите ръбове в отношенията, което прави съюза с тях приятен и траен.

Неговата идеална жена

1. Знае какво иска от живота, но постига целта си без грубост и натиск.

2. Показва на мъжа Везни, че точно като него е готова на компромис.

3. Хармонична и честна, тя обгражда мъжа с обич и го цени.

4. Тя е коректна в общуването, не използва груб език.

3. Тя обича изкуството или се интересува от него, умна е, ерудирана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименНе! не живеем един живот. живеем много животи.Ама такива глупави прости неграмотни нечетящи НЕВЕЖИ КАТО ВАС И ЕДИН НЕ ЖИВЕЯТ ЩОТО НЕ ЗНАЯТ КАК И НЕ ЗНАЯТ ОТКЪДЕ СА И КАКВО Е ДУША. ЩОТО СА СЛАБАЦИ ПО ФИЗИКА И ЗАЩОТО ВСЕЛЕНАТА И ВСИЧКО В НЕЯ Е ЕНЕРГИЯ КАКВОТО Е ДУШАТА И ЗАЩОТО СМЪРТ НЯМА НЯМА НЯМА! ЖИВОТЪТ Е ВЕЧЕН ТОВА Е БОГ
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименТОЧНО ТАКА. МНОГО ПРАВИЛНО КАЗАНО. Хората са невежи прости и незнаещи но това е от духовното им ниво на развитие и прераждания просто са спрели да се развиват а незнанието идва от нечетенето.И мисълта. Вярно е ние не живеем един живот имаме много животи на земята прераждания в различни тела докато си научим уроците и изчистим кармата си.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Vladko22Само елементарен глупав невеж и незнаеж човек какъвто си ти и много като теб на земята могат да кажат това. *** като вас не знаят защо са тук и откъде идват. Душата си избира живота в замвисимост кармата и предишни животи зодия родители и всичко а зодията ИМА ЗНАЧЕНИЕ защото определя харектера. Ама на *** човек и да обесняваш.*** и пульо ще ми казват тук че нямол означение ябе я ходи да четеш и да се образоваш че аман от простолюдие.
6
1
 
2
 
! Отговори
Vladko22 преди 2 години
Няма значение кой каква зодия е. Който вярва на зодиите да продължи да вярва, никой не му пречи. Тая и оная зодия не били една за друга незнам си още какво, а бе бабини деветини. Щом се обичат младите да се вземат и това е.
5
1
 
2
 
! Отговори
Вива преди 2 години
Аз и моят съпруг сме Везни, родени сме на една дата, но в различни години. Имаме 28 годишен брак, не мислим да развод и сме щастливи заедно. Хората сме толкова различни! Да не търсим непременно аналогии и обобщения.
4
6
 
0
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 2 години
"Като чета писанията на хората и ми става тъжно. Незнаещи нечетящи ограничени и елементарни.Не.Не живеем един живот. Живеем много животи на земята в различни тела." Мда, и баба ти е преродена в краставица сега...
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименКато чета писанията на хората и ми става тъжно. Незнаещи нечетящи ограничени и елементарни.Не.Не живеем един живот. Живеем много животи на земята в различни тела.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименНе е вярно.! Везни и козирог и везни и дева са ! А духовно осъзнатия знае че всичко е карма имаме много сродни души и една душа близнак.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не че вярвам на зодии, ама аз докато взема решение претеглям на кантара хиляда пъти две неща докато избера кое от двете е по-добро. Ама като отсека веднъж - няма връщане назад!Затова не съжалявам за никой свой избор.В крайна сметка живеем един живот нали?