Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 4-10 юли
4 юли 2022 23:29, Ивета Иванова
5
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels/hitesh choudhary

Овен

Контактите ще са интензивни, то предимно с приятели, познати, съученици или колеги. Техните преживявания ще са ви интересни, ще успеете да се сдобрите с хора, с които сте били в лоши отношения. По време на пътуване, на пикник, на публично мероприятие ще се запознаете с нови хора и не е изключено да попаднете на новата си любов. Ако пък вече сте създали поредната виртуална връзка, тя може да премине на реално ниво.
 
Телец
 
Романтичните отношения ще са ведри и непомрачими. Ще разполагате с достатъчно време за удовлетворяване както на собствените си, така и на неговите/нейните хрумвания и капризи. Дори да сте имали някакви различия в мнението, предизвикващи остри сблъсъци, обстановката ще е толкова спокойна, че ще ги забравите за винаги.
 
Близнаци
 
Спонтанната ви идея да промените външния си вид ще се окаже изключително вървежна. Ще привлечете вниманието към себе си и личности, които до момента не са ви забелязвали (или са се правели, че не ви забелязват) ще проявят устойчив интерес към вас. Как ще продължи „сюжетът“ зависи изцяло от вас, така че преценете какво искате и действайте смело.
 

5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На снимката - с черна блуза и черна чанта на морския бряг! Просто феноменално!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За Телците : Пише се завинаги заедно алооо !!!
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
....така е... Единственото изискване е да диша.... Мухахаха
1
1
 
4
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 1 месец
К'во изпадне, вече не подбирам много!