Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 5-11 декември
5 дек 2022 18:20, Ивета Иванова
3
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: iStock/ViewApart

Овен

Партньорските отношения от всякакъв характер ще са спокойни и удовлетворителни, а романтичните в частност ще ви радват най-много. Два вида занимания са особено подходящи за тази седмица: покупки на подаръци и усвояване на нови знания. И докато при второто ще чувствате особено доволни, да сте в компанията на приятел/ката си, то с първото трябва да се заемете самостоятелно. Коледните изненади трябва да са наистина изненади.
 
Телец
Следвайте мечтите си без страх и опасения, ще постигнете максимални резултати. В случай, че връзката ви е безпроблемна, ще се сближите още повече и ще намерите нови общи теми. Ако наскоро сте преживели раздяла, някой шеметно ще нахлуе в живота ви и с милото си отношение ще ви накара да забравите тъжните преживявания. Привлекателните коледни базари са чудесно място, на което „самотните сърца“ могат да попаднат на „правилния“ човек.

Близнаци
Умението да общувате е едно от най-силните ви качества. Социалните ви контакти ще са интензивни и често ще се намирате на места, където има много хора. Проявете предпазливост и най-вече избирателност, независимо дали сте в постоянна връзка или не. За обвързаните не е добра идея да създават съмнения и повод за ревност у половинката си, а за не обвързаните – да се сближават с всеки, който им намигне закачливо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На първо място, представителите на всички зодии ги очакват важни дискусии на тема "Ко ше праим по празниците?", защото не всеки си е ангажирал още преди месеци хотел на Хаваите или някъде в Бавария.