Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 20-26 март
20 мар 2023 21:50, Ивета Иванова
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: iStock/jacoblund

Овен

Нов човек ще се появи в гравитационното поле на половинката ви и определено ще привлече вниманието му/й. Приемете ситуацията сериозно, имате съперник/ца. Избягвайте язвителните забележки по дребни поводи и бъдете колкото е възможно по-мили и грижовни. Конкурент/ката ви наблюдава и само чака да „стъпите на криво“, за да ви измести и да заеме устойчива позиция.
 
Телец
Отстрани всичко изглежда наред и много от хората, с които поддържате връзки, завиждат на спокойния ви и хармоничен любовен живот. Не бързайте да се съмнявате във верността на гаджето си, ако в началото на седмицата той/тя отклонява предложението ви за срещи. Понякога всеки има нужда от лично време. Не е във ваш интерес да провокирате конфликти.
 
Близнаци
В случай, че до момента не сте попаднали на подходящ обект, заслужаващ любовта ви, то вероятността за такова събитие през тази седмица е минимална, но не си заслужава да се безпокоите. Стреличките на коварния Амур съвсем скоро ще ви улучат. При обвързаните двойки ситуацията ще е нееднозначна и на моменти конфликтна. Време е да поговорите и да си изясните кой какво очаква от другия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо мъжа на снимката е като жена?
1
0
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Търкане на епидермиси...