Хитове в грима за пролетта

Ето кои са те
29 мар 2023 20:55, Ивета Иванова
0
Хитове в грима за пролетта
Снимка: iStock/Sofia Zhuravets

Пролетта официално е тук и сме готови за приключения. Времето е топло, слънчево, стъмнява се късно и ще прекарваме все повече часове навън в срещи с приятелите и партньора. А с какъв грим да блеснем, когато сме навън или на събития? Вижте кои са тенденциите за пролетта, според "Teen Vogue".

Много руж
 
В последните 2-3 години ружът изместни пудрата и фон дьо тенът и се завърна на сцената. През пролетта на 2023 г. той е истински хит. Началото на топлото време значи, че залагаме на повече цветове, шарени визии и експериментираме. Това се комбинира чудесно с розов руж. Нека бузите винаги са румени. Така изглеждате като целунати от слънцето, развълнувани и весели.

Сиво-сини сенки за очи
 
Ледовете и снеговете отминаха, но пък сиво-синият цвят продължава да е много популярен. Ще сте в крак с тенденциите, ако редовно залагате на т.нар. "ледени сенки" или сенки, съчетаващи пастелното синьо и сребристото. Може да смесите и бяло към тях. Оливия Родриго скоро се показа с такъв тип сенки. А и те изглеждат страхотно за официални събития.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари