4... 3... 2... 1... Оргазъм!

Спрете да се тръшкате, създадоха чип за... оргазъм
29 дек 2008 11:11,
58
4... 3... 2... 1... Оргазъм!
Снимка: Getty Images/Gulliver Photos

Забравете за проблемите с оргазма. Британски учени създадоха чип, който контролира 100% сексуалния живот!

Вместо да се тръшкате и да се опитвате да подобрите сексуалната връзка с партньора си, много скоро ще бъде достатъчно само да се обърнете към "експертите", които за нула време ще имплантират във врата ви необходимия чип за контрол на оргазма.

Така без проблем ще постигате максимума, твърдят още британските учени от Университета в Оксфорд. Според тях чипът ще изпраща "импулси" към мозъка, който от своя страна ще стимулира оргазма.

Първоначално новата технология е била изработвана за страдащите от паркинсон, но при тестовете учените са достигнали и до това откритие.

Новото лекарство ще помага на всички, които страдат от анхедония (липса на удоволствие при преживяване на нещо, или правенето му като задължение, бел.ред.).

"Ние сме убедени, че процедурата ще стане много ефективна и практична - чипът ще може да се включва и изключва от самия пациент, когато той реши", твърди още британският учен Типи Азиз, който се смята за един от откривателите на чипа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
2
 
! Отговори
въпрос преди 15 години
Александър Иванов или Сашко Маратонката , журналист ,пита читателите на сайта. КАКВО Е ТОВА ОРГАЗЪМ и как да стигне до него ?
56
1
 
2
 
! Отговори
Изчезващ вид преди 15 години
Ееех,Полина!Никога не казвай никога! Това,че досега не си попадала на човек означава ли,че ако си с мен ще е същото...?!Бих ти подарил това вълшебство...!Просто го пожелай!
55
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
"49. - 31.12.2008 14:18 - НадеждаОт: ПолинаАз например бих си сложила.Жена на 32 години съм и оргазъм не съм имала никога.Само съм чела какво е това.Иначе пък се възбуждам нормално и не мисля че имам проблем,но явно някой мъже толкова могат..."Хаха, разби ме. Доста голям процент от жените не достигат до оргазъм никога през живота си. За много малка част при тези случаи са отговорни мъжете. Боя се, че проблема си е изцяло в теб. Съжалявам за това:(
54
1
 
2
 
! Отговори
баба Мара преди 15 години
Е, сега като си туря чипа, дЕдо Иван може да му бием дузпата:))))
53
1
 
2
 
! Отговори
Сатанаил преди 15 години
Дай си телефона
52
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Елена пенева: 4...3...2...1...Пак не стана тоз оргазъм!
51
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ey pi4ove,nema maytap,tva ne6to deystva.no e noj sas 2 ostieta. az kupih 1 na jenata,no ne mi stignaha parite da go inplantiram.vikam si 6te go varja kato na6iinik da i sedy.okaza se pe4eliv6a kombinaciq.sega daje ne rabotq.jenata mi zabrani...ot blagodarnost.sled rabota daje i na kafe ne hodi,barza barza da se pribere v ka6ti,6tot znae 4e q 4aka podarak.abe s 2 dumi stana mnogo poslu6na.edin pat me e qdosa(v samoto na4alo) i az q nakazah kato ne vklu4ih 4ipa.sega e kato doma6no ku4e.taka 4e si kupete i vie,no go kriite,4e ako go nabara,otide vi vlastta.ay sas zdrave
50
1
 
2
 
! Отговори
ЛЕКУВАЩ ЛЕКАР преди 15 години
За Ленчто ПЕНЕВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДВА ЧИПА АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРКИ ЗАКЪСАЛИ МОМИ
49
1
 
2
 
! Отговори
Полина преди 15 години
Аз например бих си сложила.Жена на 32 години съм и оргазъм не съм имала никога.Само съм чела какво е това.Иначе пък се възбуждам нормално и не мисля че имам проблем,но явно някой мъже толкова могат...
48
1
 
2
 
! Отговори
Вили преди 15 години
Англичаните живеят повечето време в мъгла и секса им е като мъглата - студен и влажен. Ако за англичанките изпитването на оргазъм е празник, то за българките това е нещо естествено и почти всекидневно.Не ни трябват глупави празници, не ни трябват никакви чипове. Пожелавам много здраве на всички българи.
47
1
 
2
 
! Отговори
И.П.Енчев / < enc преди 15 години
Драги сънародници,"Само онзи, който е Cвободен, само той може да се нарече Човек в пълния смисъл на думата.в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. "Христо Ботйов""Идеята за Cвободата е всесилна и Любовта към нея сичко може да прави."в. "Знаме" 22, 13 юли 1875 г. "Христо Ботйов"Как чувства всичко това Будният Български народен дух?Ккак в този Глобален процес скрито действат други почити невидими сили, поставящи всяка една Европейска Нация в много по-опасна зависимост в сравнение с досеги изпитания от историята.Отнемайки всичко от всеки, като се започне със Свободата, Демокрацията, Суверенитета на Личното право, Територията и така нататък.Ползувайки новите технологии, Интернет, ДЖИ-Eс-Eми, Блу Чипси- Интегрални чипове, имплантирани вече в личните документи, парите, и вече подкожно за всеки един жив организъм, включая И Човека, следят, контролират и завладяват постепенно Глобално всичко.Средствата, които тази невидима сила ползва са такива, че нито една Европейска, а и друга Държава на Планетата не е изпитала в историята си до сега.Едно правителство-----Европейско,Една територия--------Европейска,Една парична единица--Европейска,Един закон------------Европейски,Една полицейска, вече Военизирана система-Европейска,Една Военна структура под предтекста, че е пазеща всички, oт какво и от кого? За жалост все още не Европейска военна структура, а НАТО-Чичо Сам, настанил се вече и в Източна Европа, прокламирайки, че пази мира от тероризъм, който той сам с военните си машинации и терористическите си акции ( и дaжe теракта в New York 9/11/2001, Афганистан и Ирак, а вече се готвят и за война в Иран), поддържа постоянно горещи точки на Планетата, с цел единствено печалба, чрез търговията с оръжие. Всичко за сметка на милионите човешки жертви, нищетата, неграмотността, болестите и откраднатата Свобода и Демокрация.Остаря лозунга Разделяй и владеи. Сега вече той гласи; ГЛОБАЛИЗИРАЙ и Владеи !!Защо? Защото съвременните международни условия предоставят възможност, чрез Глобални Конгломерации;Европейска, Американска и Азиатска - по-лесно да се завладее и хегемонизира над Света и Планетата ЗЕМЯ.Кой и на кого са нужни тези ужасни неща и влияние над всички Глобализацията?? Защо EC/EU гo нaричaм / Евро-Конгломеpат / щe paзбepeтe пo-дoлу.Конгломерация, Поради една и може би най-важна причина; Именно факта, че сега в 21 в., Евро-Конгломеpатa, е включил в членство Държава-КОЛОHИАЛИCТ, не постигнала всe още възмездието си за Извършенo престъпление срещу Правата на Човека и цял един Народ, a даже като член претендира за Демокрация в Международните Отношения. (Подробности ще намерите в Документалното филмче (Stealing a Nation, A Special Documentary Report by John Pilger.), http://video.google.com/videoplay?docid=-36677 64379758632511Целтa на този Идеен План e съвсем други, за да се описват подробно факти, oт пoдoбeн poд, но н
46
1
 
2
 
! Отговори
И.П.Енчев / < enc преди 15 години
От: И.П.Енчев / enchev.i***abv.bg Уважаеми "Човек на 21 век". Хей Човеко, Осъзнай се!! Осъзнай се и ти БЪЛГАРИО!! Призна ли Южна Осетия като равноправнa с тебе, или още се мъдриш накъде те мъкне за носа Евро-Конгломерата?? Цял един народ се бори с години и даже векове за свобода и независимост жертвайки живoтa си за, а след като постигне тoвa ; СВОБОДА, СУВЕРЕНИТЕТ и НЕЗАВИСИМОСТ, Никoй, или почти никoй не го признава!! . Личните Групирани Култови, Идеолого-Политически и Peлигиoзни Интереси-увлечения, са нaй-главната причина, която ни Принуждава Групoвo да ce caмoзабрaвямe и Грешим , да нe бъдем особено внимателни още повече, когато става дума за взаимно решаване на задачите от Общо-Социален характер в отношенията. Защо? Защото Cубективните Идеологo-Политически и Peлигиoзни Интереси ca Култови увлечения и са тoлкoва различни, кoлкто сме ние самите Xopaтa пo природa различни. Политикa, не може да сформира общ правилен образ даже на част от Външния свят в съзнанието си, което да го ръководи правилно след това в действията му, защото мисълта му е заангажирана повече с целите и тенденциите на Култ-идеологията която проповядва a не нюанситe в живота на Hарода. Да, Не е Хуманно, даже е престъпление, да строим Държавата си и да я наричаме РОДИНА, Състояща се от Поляризирано и Конфронтирано на Култ-Идеологии и Култ-Вери Общество! Да, Не е Хуманно вече, да намесваме Лично-Субективните си Култови, Политико-Идеологически Увлечения или Религиозни Убеждения в Общо-Държавната сфера на Живот и Дейност, а най вече и Ръководство, когато Държавата е основана от Многонационално Общество! Групираната Идеологическa и Религиознa Култ-Хипноза в Атмосферата на старите Социални отношения става още по-реактивна, с намесата и умелата манипулация на Банково-Инвестициония-Капиталов Бизнес, ползвайки всички средства за реализация само на собствените си чисто финансови интереси. 1/ Президентът не трябва вече да има връзки и допир с групираните Kултови Идеолого-Политически сили, които обаче трябва да бъдат локализирано-запазени нo със Строг закон да cе гарантира, Ненамесата им в Общо-Държавните Въпроси и Държавно-Социална дейност!! 2/ Избирателната система на Ръководните кадри в България вече не трябва да се извършва от основата на Идеологичния-Личен-Култов фактор и политически поляризиран Групиран превес, а на основата на Субективния талант, дарби и възможности за ефективност на Кандидат-членовете за съответните длъжности.3/ Време е да се гарантира Конституционно, Пълна Трансперантност и участие на Обществената Сфера в решаването на всички Финансови и Законодателни процеси в Парламентарните решения, лежащи в основата на Юридическия Професионализъм и далновиден контрол! 4/ Парламентаристите Депутати и Народни представители в Народното Събрание, да влизат вече в Парламента, не като добре платени Администратори -защитници на отделни Идеологически или Религиозни Групирани Култ
45
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Дойде време и за електронната дрога. Следват тотално извратени поколения и трета световна, последна.
44
1
 
2
 
! Отговори
emanuella преди 15 години
ooo.... ooo... aaaaaaa....
43
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
hehehe tova e inteligenten na4in za sklonqwane kym priemane na 4ipa za kontrol na naselenieto ;) Mnogo skoro tezi koito nqmat orgazam, nqma da imat i li4en jivot :D
42
1
 
2
 
! Отговори
4ipeto преди 15 години
Mime, kato mi kacensj kake na moiat 4ip, taka shte iz4ipkam mome, 4e posle ste mi kupish novo PC da si igraia na ubijstva
41
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Е, щом откривателят на чипа се казва Азис...
40
1
 
2
 
! Отговори
Sociopathic преди 15 години
"BRAVO BRAVO BRAVO nai posle da se seti nqkoi da otkrie neshto svqsno,kato nqma maje ima 4ip.SUPER..."Ми как да има мъже като няма вече жени. Ти си живото доказателство. ;)
39
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ми те британците кат са задръстени и немогат да мислят глупости..
38
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
превръщайте се в машинки, ***....