ГЕРБ въоръжаваха терористите от ИДИЛ/Ислямска държава

rumen stojanov @rumen221.blog.bg 20 авг 2014 11:40
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
4
1799
 ХА-ХА-ХА..., Браво на ГЕРБ…

 

Те въоръжаваха терористите от ИДИЛ/Ислямска държава, които сега колят американци...!

 

Кой ще арестува бившето правителство на ГЕРБ, подкрепяно от ДПС, за това, че  е въоръжавало ислямските терористи от ИДИЛ…!!!

 

Радикалната група „Ислямска държава” е получавала оръжия от страни от бившия Източен блок, пише американският вестник „World tribune“, позовавайки се на дипломатически източници. Оръжия и оборудване са били изпращани от бивши съветски страни като България, Хърватия, Румъния и Унгария.

- „Повечето оръжейни доставки е получила от бившия Източен блок в резултат на поръчка, направена преди около година”, разказва дипломат.

Потокът на оръжия е бил улесняван от страни от НАТО, и в частност от Турция. Разузнавателните служби на държави от Алианса са подпомагали изпращането на пари и оръжия към и от Европа под маскировката на хуманитарни доставки за Сирия.

 

(С това се занимаваше министърчето на Б.Б. – Н. Младенов…, който организираше и “соарета” на ислямски терористи в Правец…)


Освен това източник твърди, че „Ислямска държава” е започнала да поръчва оръжия и военно оборудване в първите месеци на 2013 година.  
Според същия източник България е предоставяла боеприпаси на групата. Източниците твърдят, че Турция и страни от бивша Югославия са играли основна роля във въоръжаването на джихадистите.

 

- Групата е получавала и помощ, чрез вербуване в България…!!! (чрез “наборното бюро” – ДПС) Босна и Херцеговина, и Косово за войните си в Ирак и Сирия...

 

(Блиц)

.


4
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Госпожата по Химия61 преди 7 години
Дооообре!
1
2
 
7
 
! Отговори
Дъртото Копиле преди 7 години
Руменчо, голяма глупост си написал, обществена тайна е че военнопромишления комплекс в България беше приватизиран от червените другари от бившата ДС и тия твои приказки са само опит за предизборна пропаганда и манипулация на безмозъчната част от населението, ама си сбъркал трибуната не ги пиши в нета ами върви по селските кръчми мангалските гета - само там могат да ти се вържат на глупостите.