Фестивал на българското образование ще има от 3 до 5 май в НДК

Програмата включва и дефиле на училищни оркестри, танцови формации и спортни клубове, фолклорно дефиле, модно шоу на учащи се дизайнери и манекени и представяне на мултимедийно учебно съдържание
28 апр 2006 15:54,
Фестивал на българското образование ще има от 3 до 5 май в НДК. Форумът е организиран от сдружение "Професионален форум за образование", асоциация "Български детски и младежки парламент", асоциация "Родители" и фондация "Интермедия", съобщи прескоординаторът на фестивала Нина Георгиева.

Организаторите са предвидили шест форума в рамките на фестивала.

На 3 май ще бъдат форумите на теми "Перспективи в развитието на предучилищното възпитание в България" и "Моделът на българското висше образование и европейските практики".

На 4 май ще бъде дискусията за перспективите и проблемите на училищните спорт и туризъм.

На 5 май са предвидени конференция на Столичната организация на Съюза на работодателите в системата на народната просвета, както и форумите "Стратегии, концепции, програми и шансовете за развитие на българското училище" и "Качеството на мениджмънта в образователните институции и новите информационни технологии".

Програмата включва и дефиле на училищни оркестри, танцови формации и спортни клубове, фолклорно дефиле, модно шоу на учащи се дизайнери и манекени и представяне на мултимедийно учебно съдържание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание